Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: marmara68
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.413
Cevap
411
Favori
3.436.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 32143215321632173218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

269 tl veren bile var ama ortalama 300 tl geneli

referans ile uye olursaniz daha da ucuza gelir

Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri ve Altyapı Sorgulama

Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri - Netgsm

Comnet – Ön Ödemeli, Kotasız ve Taahhütsüz Yüksek Hızda İnternet

bu hafta bunlardan birine gecerim herhalde

400 tl lsonra 500 tl vermektense iyidir. kasimdaki fiyatlar olsaydi gececektim. ama baskasinin altyapisini kullananlar bile daha ucuza veriyorsa kablonet bu fiyatlarin yarisina bile verebilir istese demek ki ama vermiyor.

• voodoo child kullanıcısına yanıt

comnet 30 mb netspeed hiç abonelik bile vermiyor. Galiba seve seve kablonet e vereceğim 400tl

• boyle mesajlar atiyorlar ama zam bilgilendirme mesajlarini atmiyorlar…

KABLONET [ANA KONU]
  • İki yillik kampanyalari da kaldırmışlar. Sacma sapan fiyatlar olmus.
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt

Her eve kablonet, Hepsi bir arada, 4'ü bir arada, bu üçü var 24 aylık.

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Evet sadece tv ve internet olarak yok, once ki hafta vardi.

• 1 ay sonra yenıleceyegız o zamana kadar bir indirim vs gelir mi ?

• Hkodroidc2 H kullanıcısına yanıt
    İndirim değil de zam yapabirler bence :))
  • Abi biz bu wifi problemini nasıl çözüceğim yA,birebir bu sorunu halletmiş bi arkadaş yardımcı olabilir mi artık cıvkı çıktı bu işin 1mb bile vermiyor wifi den hız
  • dabilozan kullanıcısına yanıt
  • Ya, bu modemde sürekli düzeltilebilir tablolar yüksek çıkıyor. Bir günde 2-3 bini geçiyor. Sizde durum nasıl? Servis geliyor, binadan düzelttik diyor. 20 dakika değerler iyileşiyor, sonra yine aynı. Geçen gün bir daha çağırdım, ev içi kablodaki "sprit" bozulmuş dedi. Onu çıkarıp kabloyu doğrudan bağladı, düzeldi dedi. Bir saat sonra yine aynı modemde düzeltilebilir tablolar oluyor. İnterneti etkilemiyor, o yüzden çok takılmıyorum. Ama sizde durumlar nedir?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bunların hiçbiri yemiyor kablonetin modemlerine,harici bir ürün alıp wifi sinyalini ordan yaymak gerekli galiba son çare,bu şekilde kullanan arkadaşlar aldıklarını ürünleri önerebilirler mi

Anladım hocam

H&D modemi köprü modunda kullanıp router olarak aşağıdaki ürünü kullanıyorum.

İki kata wifi sinyalini rahatça yaymak istediğim için bu tek başına yeterli gelmiyor aşağıdaki ürünle beraber kullanıyorum ve hızda sorun yaşamadım şimdiye kadar (tv ve telefonlar hem router hem menzil genişleticiye bağlı)

www.mercusys.com
    ME30 | AC1200 Wi-Fi Range Extender - Mercusys'e Hoş Geldiniz
    https://www.mercusys.com/tr/product/details/me30

• Kablonet gpon altyapıda bufferbloat sorununa çözüm üretebilen var mı? İndirme esnasında ping +100ms yükseliyor
  • Kablonet harici DNS leri direk engelliyor değil mi? google, opendns vb kesinlikle işe yaramıyor bende.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Yanlış kurulum yapmışsın sinyaller biribine karışıyor aimesh sistem kurman lazım stabilite için.

• Mariaop M kullanıcısına yanıt

kaç mbit kullanıyorsun. Gpon da hala bu devam ediyorsa sorun var. tabi hızınız düşükse bilmiyourm. Download 100 mbit ise onu 90 mbit limitlerseniz belki sorunu çözebilir. Bende 1 gbit var bana mısın demiyorum. İnsanlara 100 mbit min sınır olması gerekli diyorum insanlar bana kimisine düşük hızlar yetiyor diye cevap veriyorlar. Bence yetmiyor farkında değiller kalitenin.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    200 kullanıyorum. Büyük ihtimalle modem kaynaklı bir sorun ancak modem değiştirmeden çözüme ulaşabilir miyim diye merak etmiştim
  • Abonelik iptali için müşteri hizmetlerini arayıp, kampanya teklifi alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 32143215321632173218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.