Kablonette varmı o sistem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLONET [ANA KONU] (3217. sayfa)
-
-
https://mini.donanimhaber.com/turksat-gpon-baglanti-kullananlar-icin-turksat-modem-olmadan-kendi-modemini-kullanma--159572686
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hız kısmaya vs gerek kalmadan çok rahat çözülebiliyor buffer
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/c/bcd7e7f1-34fa-46e1-a8a9-8657a5bc5f8c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 5 Kasım 2024; 0:13:23 > -
-
merhaba keenetic modem., WiFi genişletici ne takılı link vs gönderebilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende Keenetic Extra takılı ama eğer yeni alacaksanız Keenetic Hopper Router öneririm (DSL olmayan)
Daha yeni teknoloji Wifi 6 var, yeni iletişim ve güvenlik protokollerini destekliyor. Zira Extra bulunamıyor artık zaten bildiğim kadarıyla üretimden kalktı.
Çok iyi bir cihaz, wifiye bağlı tüm cihazları evde değilken bile anlık cep telefonundan takip edebiliyorsunuz, bağlantı hızını ayarlayabiliyorsunuz, evde çocuk varsa sadece o çocuğun kullandığı cihazlara özel güvenli aile profilini atama yapabiliyorsunuz vb.
Edit: DSL olan aynı fiyat şu an, nolur nolmaz diye DSL olanı alabilirsiniz. Router in tüm özelliklerinin yanında VDSL modem olarak da çalışabilir.
Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610
https://app.hb.biz/O4YfGqfXaWLB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 5 Kasım 2024; 8:58:22 >
-
Kablonet bant daraltması yaptığı için IPTV yayınlarını sağlıklı izleyemiyoruz hız 100Mbs ama fena donuyor.
-
Bunu ben de hissediyorum, bant daraltması yaptığını nerden görebiliriz
twitter videolarında da aynı donma ve takılmayı yaşıyorum, acaba bu yüzden mi
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 5 Kasım 2024; 21:5:51 > -
bant daraltmanın b*kunu çıkarttılar galiba artık sözleşmeyi de yeni yeniledim ama pişman edecekler herhalde yaptığıma 100mbit internetle resimler yüklenmiyor sayfalar açılmıyor
-
Binada Superonline da var yıllardır kablonet kullanıyorum şu daraltma yüzünden Superonline na geçicem
tt altyapısından 500 ve 1000 lik paketleri kaldırmış sanırsam, adresi girdiğimde en fazla 200 görünüyor.
-
İnternet sitesinden altyapı sorgulama yaptığımda çıkan mesaj "seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 1000 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır" şeklinde değişmiş.
GPON sisteme sinyal verildiğini gösteriyor galiba bu, değil mi? 2,5 ay önce altyapı yenilemeleri başlamıştı, mahalle için tamamlamışlar herhalde.
Bu ararda, daha yeni taahhüt yenilemiştim ama 200-500-1000'lik paketlere geçiş nasıl oluyor bu durumda, bilen var mı? Taahhütü bozup yeni taahhüt mü vermek gerekiyor?
-
Sözleşmem seneye bitiyor bu bant daraltma yüzünden seneye ayrılırım. 13 yıllık geçmişimiz var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byskandal -- 6 Kasım 2024; 9:38:8 > -
bant daraltma dediğiniz nedir
-
Yurtdışına çıkışta kısıtlama getiriyorlar. Normal de download sınırsızken, istedikleri an bunu kısabiliyorlar.
-
önümüzdeki ay 100 güldüren paket bitmek üzere ne önerirsiniz.
190tl ödüyorduk artık 500tl mi ödeyecez. kaç kat artmış oldu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 6 Kasım 2024; 17:8:10 > -
Yasak site mantığı mı
-
Aynen öyle bu daraltma olayı iyice can sıkmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X