Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
64.823
Cevap
414
Favori
3.479.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MaedHrOS dostum teşekkürler, ben de online oyun oynuyorum (Starcraft falan o açıdan netlimiter'e devam edeyim o zaman)

Bu arada 5101 in guncellemesini yaptirabildim sonunda ama ne komedi oldu bakin anlatayim,

Dun eve geldigimde saat 18:00 gibiydi, baktim Emule'de zaten off olmusum kesin modem kitlenmisti cunku standby tusu varya ustte, ona basinca calisti tekrar Ulen dedim bir su yazilimi guncelleyemedik neyse sonra
    sansimi deneyeyim dedim ve ilgili Turksat gorevlisi arkadasa sagolsun telefonla ulastim (zaten yeni evde ev telim henuz olmadigindan bu ay benim cep faturasi mahvoldu ) Kendisi sagolsun mail atmamı istedi maili attim yarım saat icererisinde bir baktim caatt versiyonu guncellemis

Ama o da ne hemen akabinde bir baktım internet hic yok Online tusu yanmiyor, sadece receive ısıgı yanıp yanıp sonuyor, aha dedim kesin catladi benim modem birsey oldu Sonra ogrendim ki benim evin bogesinde kablolu yayin, yakın bir yerde elektrik kesilmesi nedeniyle gitmis de ondan yayini alamiyormusum, yani kablolu yayin her yerde gitmis Ama sansa bakar misiniz tam modem guncellemesi sonrasinda basima geldi bu olay, nasil yusuf yusuftum, zaten gecede gelmedi yayın ama sabah kalkinca baktim caaat hepsi yaniyor, superr oldu super yurtdisi falanda hizlandi inanilmaz fark etti modem bir anda güncelleme sonrasında

Yardımları sebebiyle tekrar tekrar @agemennon ve @MaedHrOS dostlarıma burdan teşekkürü borç bilirim.

• Dostum rica ederim. Geçmiş olsun iyi macera atlatmışsın. Neyse önemli olan versiyonu güncelletmiş olman. İnşallah bundan sonra sorunsuz bir şekilde kullanırsın interneti. Bağlantı hızın 256 herhalde. 256 hız için cfosspeed gerekli bence. Hatta asıl online oyunlarda daha faydalı. Zaten programın içerisinde oyunlarla ilgili ayarlar da mevcut. Özellikle emule ile birlikte daha rahat surf yapabilmen için cfosspeed' i tavsiye ederim ben. Bizim modemle de herhangi bir uyum sorunu yok.

@M.BULUT, upstream değerin gerçekten yüksekmiş. Ayarlamaya geldiklerinde dikkat et, upstream' i düşürürken downstream yükselebilir.

• Merhabalar Arkadaşlar;

Kısmetse 1-2 gün içinde bende kablo internet abonesi olacam. Ancak belki sizlere komik gelecek bir sor var kafamda. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ben sadece internette sörf yapacam ve MSN ile uğraşacam. Yani oyun, müzik vs... gibi bi amacım yok

1) 256 K 1 gb limitli aboneliği düşünüyorum. Sizce bu yukarıda bahsettiklerim için yeterlimidir?

2) 1 gb'lik bir ölçü neye karşılık gelir. Yani kabaca: 1 ay boyunca sörf+messenger ihtiyacımı karşılar mı.(Sadece hafta içi 19-24 saatleri arasında yapabilirim zaten) aşağı yukarı kaç müzik dowload edebilirim, vs...

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Çok teşekkürler...
  • @agemennon Teşekkür ederim dostum iyiki söyledin dikkat edeyim ona da çok sağolasın
  • Yahu arkadaslar bas bas bagiriyorum her tarafta Kablo iyice öldüü birakin artik kabloyu Telekom yeni tarifesi ile artik 2mbiti 55 milyona vermeye basladi ve simdide 4mbit max hiz cikardi 256 larida kaldirip 512yi 49a vericek kablocular ise halen 2mbite ev kirasi oder gibi 209 milyon veriyorlar, ki veren varmi acaba cok merak ediyorum bikac kisi duymustum. Turksata gecti diye sevindik kablo taseronlar gitti belki guzel bi indirim yaparlar diye dusunduk 4 yillik DSL i kapatip kabloya gectim ve su son 2 aydir oylesine agirlasio kopuyorki resmen rezillik otesi ve ustelik 512 ye mahkum ettiler bizi yuksek hizlari asla goremioruz indirim diosun halen calisioruz diolar, uln daha neye calisiosun artik rekabet edesin diye sana verildi kablonet öldürüp üstüne toprak serpesin diye degil.. Bunlar sanirim ellerindeki gelirden memnun bu Turksatin para kazanmaya ne ihtiyaci nede niyeti var.. Indrim soruorum yapicakmisiniz die hala calisioruz dio bu adamlardan ne beklersiniz siz ? Telekomdan once indirimi yaptilar, telekom bunlardan sonra 2 indirim ustune bide 2 tane kampanya yapti.. Rezillik resmen bu rezillik ben kablomu kapattiriyorum bu temmuz sonu tatilden donunce zaten suanda 128e dusurdum bosyere para odememek icin.. Suraya bak ŞAKA gibi 128k yaaa!! Kablo öldü arkadasim artik bu ulkede ruhuna fatiha okuyun ve o begenmediginiz telekomun yeni kadrosunun neler yapabiliceklerini cok azdaha bekleyinde bir gorun!!

Bu arada aklıma gelmisken soyliyimde hizimi 512k dan 128e dusurmek icin basvurdum haziran 6 sinda ve bugun haziran 28 ve halen 512 kullaniyorum nedenmi ? Cunku 1 ay daha gec olsunda biraz daha fazla para alayimin derdinde bunlar ve ben bunu daha oncede yasadim 256 ya dusururken 1 ayda dusurmediler iptal ettim tekrar 512 yaptim aradan 42 gun gecti bir aksam eve bi geldim cat diye 256 ya dusmusum.. defalarca telefon actim ptt ye gittim olay bile cikardim ama yok anlamio bunlar, kafalarina gore is yapiolar bu adamlar ve bu resmen soygunculuktur buna goz yummayin sizinde basiniza gelecektir emin olun..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calderon.ca -- 28 Haziran 2007; 13:18:42 >

• Arkadaşım yaşadığın sorunlarda haklısın da hani nerde 2mbit i 55 e veriyor telekom başladı demişsin bir de nerde başlamış hani2mbiti 55 ytl ye kusura bakma da rüyanda göremezsin şu anda.Ayrıca bende adsl den yeni geçtim 2 aydır adsl i adam gibi kullanamadım sayfalar açılmadı,download düşük mgeldi,durmadan koptum kablo da senin kendi bölgenle alakalı sorunlar yaşamışsın.Yaşadıgın sorunlara kızmana bişey diyemem sana iyi gelmeyebilir sonuna kadar haklısın kapatmaya ben yaşasam o kadar kesilme bende kapatırım da.Ama buraya gelmiş bana telekomu övüp durma telekomun adamıymışsın gibi telekomun ne oldugunu naısl hizmet verdiğini hepimiz senden daha iyi biliyoruz sen kafanı takma.1024 kampanyası bitince bizide bir ay kotaya esir etti telekom ona kalırsa.Kalkmış burda telekomu sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterme herkes biliyor kimin ne oldugunu.
    quote:

Orjinalden alıntı: Calderon.ca

Yahu arkadaslar bas bas bagiriyorum her tarafta Kablo iyice öldüü birakin artik kabloyu Telekom yeni tarifesi ile artik 2mbiti 55 milyona vermeye basladi ve simdide 4mbit max hiz cikardi 256 larida kaldirip 512yi 49a vericek kablocular ise halen 2mbite ev kirasi oder gibi 209 milyon veriyorlar, ki veren varmi acaba cok merak ediyorum bikac kisi duymustum. Turksata gecti diye sevindik kablo taseronlar gitti belki guzel bi indirim yaparlar diye dusunduk 4 yillik DSL i kapatip kabloya gectim ve su son 2 aydir oylesine agirlasio kopuyorki resmen rezillik otesi ve ustelik 512 ye mahkum ettiler bizi yuksek hizlari asla goremioruz indirim diosun halen calisioruz diolar, uln daha neye calisiosun artik rekabet edesin diye sana verildi kablonet öldürüp üstüne toprak serpesin diye degil.. Bunlar sanirim ellerindeki gelirden memnun bu Turksatin para kazanmaya ne ihtiyaci nede niyeti var.. Indrim soruorum yapicakmisiniz die hala calisioruz dio bu adamlardan ne beklersiniz siz ? Telekomdan once indirimi yaptilar, telekom bunlardan sonra 2 indirim ustune bide 2 tane kampanya yapti.. Rezillik resmen bu rezillik ben kablomu kapattiriyorum bu temmuz sonu tatilden donunce zaten suanda 128e dusurdum bosyere para odememek icin.. Suraya bak ŞAKA gibi 128k yaaa!! Kablo öldü arkadasim artik bu ulkede ruhuna fatiha okuyun ve o begenmediginiz telekomun yeni kadrosunun neler yapabiliceklerini cok azdaha bekleyinde bir gorun!!

Bu arada aklıma gelmisken soyliyimde hizimi 512k dan 128e dusurmek icin basvurdum haziran 6 sinda ve bugun haziran 28 ve halen 512 kullaniyorum nedenmi ? Cunku 1 ay daha gec olsunda biraz daha fazla para alayimin derdinde bunlar ve ben bunu daha oncede yasadim 256 ya dusururken 1 ayda dusurmediler iptal ettim tekrar 512 yaptim aradan 42 gun gecti bir aksam eve bi geldim cat diye 256 ya dusmusum.. defalarca telefon actim ptt ye gittim olay bile cikardim ama yok anlamio bunlar, kafalarina gore is yapiolar bu adamlar ve bu resmen soygunculuktur buna goz yummayin sizinde basiniza gelecektir emin olun..!!

Ayrıca şaka gibi yaaa 128 k yaaa diyosun da 19 ytl veriyosun ona hiçbişey demiyosun asıl kazıklayan adam 256 yı 49 a veren telekomdur.Sen kimin kazıkladığını idrak edememişsin de ondan.256 yı 49 a veren adamı övüp 29 a verene kazıkçı diyorsun,telekom yaparsa kampanya türksat armut toplamıcak herhalde.Benim senin gibi çok arkadaşım var ama sana da hak veriyorum böyle pahalı hizmeti alıp,kazıklanıp,sömürülüp yine de telekom diyen zihniyetler oldugu müddetçe biz hala dünyanın en kötü netini en pahalıya kullanmaya devam ederiz.Üstüne bir de zorunlu olarak gerekmediği halde telefon hattı aldıran telekomu ,adsl le telefonun hiçbir alakası olmadıgı halde zorunlu tutan telekomu gelip buraya översen o zaman o zaman kızarım işte sana,saçma sapan konuşma varsa sorunun kapatırsın ve haklısın ama telekomu övmeyeceksin madem birini kötülüyorsun diğerinin de kötü yanlarını açıklıcaksın.Objektif olacaksın.Bi iş yapıyosanız tam yapın kardeşim.Ayrıca kesinleşmemiş ücretleri de gelip başladı demek yanlış bişey.Sen bence sorun falan yaşıyan biri değilsin.Sen bariz telekomun adamısın.Sana burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 28 Haziran 2007; 14:42:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Calderon.ca

Yahu arkadaslar bas bas bagiriyorum her tarafta Kablo iyice öldüü birakin artik kabloyu Telekom yeni tarifesi ile artik 2mbiti 55 milyona vermeye basladi

Telekom Adsl'i, 2 mb hızda 55 ytl ye nerde vermeye başladı pardon ?

• Türksat online üzerinde kota takip menüsü altında anlık modem sinyal seviyelerini görebiliyoruz. Screenshot için tıklayın

Bir diğer güzel haberim de Calderon.ca arkadaşıma, kablo internet 4, 6 ve 8 Mb testlerine başladı! 4 ve 6 Mb'te çok iyi ve stabil sonuçlar aldığımı itiraf etmeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn junction -- 30 Haziran 2007; 0:05:30 >

• peki bu hızların nezaman sunulmaya başlanacağıyla ilgili bi fikriniz varmı acaba?
  • Kardeş bana şifre falan vermediler sen nasıl öğrendin şifreni online işlemler de kullanmak için telefon edip mi öğrenmek gerekiyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: pn junction

Türksat online üzerinde kota takip menüsü altında anlık modem sinyal seviyelerini görebiliyoruz. Screenshot için tıklayın

Bir diğer güzel haberim de Calderon.ca arkadaşıma, kablo internet 4, 6 ve 8 Mb testlerine başladı! 4 ve 6 Mb'te çok iyi ve stabil sonuçlar aldığımı itiraf etmeliyim...

• online kullanıcı adı ve şifresini 444 0 126'dan alabiliyorsun. Bu arada biraz reklam da yapayım, kablo internet kullanıcılarına ücretsiz e-posta ve ftp hizmeti de veriyor. bu işlemlerin hepsini çağrı merkezi üzerinden yaptırabilirsiniz...
  • quote:

Türksat online üzerinde kota takip menüsü altında anlık modem sinyal seviyelerini görebiliyoruz. Screenshot için tıklayın

bende sadece kota çıkyor ya sende nası oluyo?

• kota takip kısmında modem değerleri diye bir link var oradan görüyorum değerleri. birde aboneliğin nerede, belli bölgelere test uygulaması şeklinde de veriyor olabililer. ben ankaradayım...
  • @agemennon Dostum çok saol aradım maile falan gerek kalmadan mac id mi istedi tamam 1 dakika sonra kendine gelir dedi hemen baktım güncellenmiş.

Ayrıca biz evde ikiye bölmüştük kablotv yi benim oda da ki çok kötü,karlı gösteriyordu adamlar internet için geldiklerinde onu da yapmışlar cam gibi olmuş walla helal olsun.İnternet kadar tv nin de düzelmesine sevindim.Bunu da belirteyim dedim.İyi çalışıyor adamlar.
  • quote:

kota takip kısmında modem değerleri diye bir link var oradan görüyorum değerleri. birde aboneliğin nerede, belli bölgelere test uygulaması şeklinde de veriyor olabililer. ben ankaradayım...

ben istanbuldayım. herlde her bölgede yok.
    sende nerede çıkyor bu link?

• dediğim gibi test amaçlı yapılmış bir çalışma olabilir. ama kota takip sayfasında çıkıyor, kota miktarlarının hemen üzerinde
  • @pn junction bu bilgi için teşekkürler.Güzel özellik .Benim değerler belitilen aralıklarda çıktı

@nacde aşağıda işaretledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 28 Haziran 2007; 16:21:31 >
  • Benim soru karambole gitti galiba arada

quote:

Orjinalden alıntı: balkesli

Merhabalar Arkadaşlar;

Kısmetse 1-2 gün içinde bende kablo internet abonesi olacam. Ancak belki sizlere komik gelecek bir sor var kafamda. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ben sadece internette sörf yapacam ve MSN ile uğraşacam. Yani oyun, müzik vs... gibi bi amacım yok

1) 256 K 1 gb limitli aboneliği düşünüyorum. Sizce bu yukarıda bahsettiklerim için yeterlimidir?

2) 1 gb'lik bir ölçü neye karşılık gelir. Yani kabaca: 1 ay boyunca sörf+messenger ihtiyacımı karşılar mı.(Sadece hafta içi 19-24 saatleri arasında yapabilirim zaten) aşağı yukarı kaç müzik dowload edebilirim, vs...

• yeterlidir! eğer surf'ten kastın youtube'a girip akşama kadar video izlemeyeceksen bir sıkıntı olmaz. en kötü ihtimal 1-3 arasında kalırsın... tamamen senin kullanmana bağlı, baktın kota aşımı var gecersin sınırsıza rahat edersin...

quote:

Benim soru karambole gitti galiba arada

quote:

Merhabalar Arkadaşlar;

• ewet rahatlıkla yeter
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.