Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64.824
Cevap
415
Favori
3.479.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi sadace akşamları MSN'e takılacam, nette sörf falan yapacam. Anladığım kadarıyla 256 K hız da bu dediklerim için fena değil diyorsunuz. Kalıdı ki ben hala 56K ile bağlanıyorum. Umarım kablo internet te ADSL kullanıpda saçını başını yolan arkadaşlarım gibi olmam:)
  • Arkadaşlar Türksat'a Türk Telekom'un yeni tarifelerini ve bizim de tekrar Türk Telekom'un abonesi olmak istemediğimizi fiyatlarda bir ayarlama olup olmayacağını sordum.Sağolsunlar hemen cevap vermişler.

Sayın HARMANKAYA;

Kablo İnternet tarife güncelleme çalışmalarımız son aşamasında olup, çok kısa bir zamanda açıklayacağız.

Saygılarımızla.

TÜRKSAT A.Ş.
    KTV Direktörlüğü
    Pazarlama Müdürlüğü

Telefon: (312) 473 27 00
    Faks: (312) 473 27 02
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 28 Haziran 2007; 17:53:23 >
  • Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar Türksat'a Türk Telekom'un yeni tarifelerini ve bizim de tekrar Türk Telekom'un abonesi olmak istemediğimizi fiyatlarda bir ayarlama olup olmayacağını sordum.Sağolsunlar hemen cevap vermişler.

Sayın HARMANKAYA;

Kablo İnternet tarife güncelleme çalışmalarımız son aşamasında olup, çok kısa bir zamanda açıklayacağız.

Saygılarımızla.

TÜRKSAT A.Ş.
    KTV Direktörlüğü
    Pazarlama Müdürlüğü

Telefon: (312) 473 27 00
    Faks: (312) 473 27 02
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

Modem güncellendi,sinyal değerleri de gelip 2 dakika da ayarladılar normale,internet harika oldu walla çok memnunum şimdilik forza kablo internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 28 Haziran 2007; 18:30:57 >

• 4sene 256k'yı 49liradan veren Telekom şimdi 256'ları 1mbit yaptı diye baş tacı edilmez.Ben yine söylüyorum o ping değerleri yüksek olduğu sürece isterse hızları 10mbit olsun hiç bir işe yaramaz.Bir de arkadaşın teki tarife değiştirdim ama halen değişmedi diye birşey demiş ve altyapının kötülüğünden bahsetmiş.Ben tarifemi değiştirdim 15dk içinde değişti bir de Türk telekom gibi belirsiz ücretler+2 farklı tarife parası almadı.Benim bulunduğum bölgede hiç bir sorun yok.SpeedTest sonuçlarımı da zaten önceki sayfalarda vermiştim.
  • Bugün telefon aracılığıyla başvurumu yaptım. Fakat çalıştığım ve evde de kimse olmadığı için, sanırım bağlanırken sıkıntı yaşayacağım. Bir şekilde arayıp gün ve ortalama hangi saatte bağlamaya geleceklerini öğrenebilceğemiz bir yer var mı? Yoksa 444 0 126' yı mı aramalıyım bunun içinde? Yada online.turksat.com.tr 'de iletişim bölümünde belirtilen telefonları arayarak daha kesin ve net bilgi öğrenebilir miyim bu konuda?
  • 444 0126 dan kendi bölgendeki teknik servisi arayıp onlarla gün kararlaştırabilirsin.
    Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Bugün telefon aracılığıyla başvurumu yaptım. Fakat çalıştığım ve evde de kimse olmadığı için, sanırım bağlanırken sıkıntı yaşayacağım. Bir şekilde arayıp gün ve ortalama hangi saatte bağlamaya geleceklerini öğrenebilceğemiz bir yer var mı? Yoksa 444 0 126' yı mı aramalıyım bunun içinde? Yada online.turksat.com.tr 'de iletişim bölümünde belirtilen telefonları arayarak daha kesin ve net bilgi öğrenebilir miyim bu konuda?
  • @balkesli, 1 gb msn + surf için idealdir, ancak surf derken gidip Youtube'de video falan izlemeye de surf
    dersen tabi yetmeyebilir, ama gazete okumak ne bileyim birşeylere bakmak + msn falan 1 gb hayli hayli yeter
  • 1 gb downloadmu benim 256 k ile yaptıgım download sırf emulede 2 gb günde :D

NEYSE arkadaşlar bişey sorucam bu kablonette hız düşürtmek ve arttırmak ücretlimi yoksa bedavamı ??

vede vistada bi türlü internet olayını yapamadım bilen birisi varmı nerden nasıl yapıcam yazsın lütfenn

son olarak şu 256 k lar otomatik olarak 512 ye çıksa süperr olur acaba ufukta varmı böyle bişeyler fiyatta yada hızda artış gibi
  • arkadaşlar bide kablonette kotalı bağlantının fiyatları nelerdir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

arkadaşlar bide kablonette kotalı bağlantının fiyatları nelerdir ?

• KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn junction -- 29 Haziran 2007; 12:21:50 >
  • iyi günler öncelikle bu mesajımı cevapladığınız için teşekkürler.

ben 128 kablonet kullanıcısıyım,

256 ya çıkartmak istiyorum acaba böyle birşey yapılabiliyor mu

sormak istedim 128-den 256 ya çıkarmak için

gerekli başvurunun dışında başka bir işelm yapmam gerekir mi sizce TURKSAT'a

sadece bilen birine danışayım diye böyle bir mesaj attım.

tekrar tesekkürler.
  • müşteri hizmetlerini arayıp modemin mac numarasını vermen yeterli başka bir işlem yapman gerekmez
    quote:

Orjinalden alıntı: frunktan

iyi günler öncelikle bu mesajımı cevapladığınız için teşekkürler.

ben 128 kablonet kullanıcısıyım,

256 ya çıkartmak istiyorum acaba böyle birşey yapılabiliyor mu

sormak istedim 128-den 256 ya çıkarmak için

gerekli başvurunun dışında başka bir işelm yapmam gerekir mi sizce TURKSAT'a

sadece bilen birine danışayım diye böyle bir mesaj attım.

tekrar tesekkürler.

• güzel paylaşım çok yararı oldu saol
  • sizce benim telekomun adami olma gibi bi ihtimalim varmi ? abuk yorumlarda bulunmussunuz yazimin altina. telekom yeni kampanyasi dahilinde 2mbiti 6 ay boyunca 55 milyona vermeye basladi ve ayrica yeni toptan tarifesine gorede 2mbiti 69 milyon gibi bir rakkama verebilir bu mumkun hatta isterse 4mbiti 79 milyona bile verebilir cunku diger ispler 4mbiti 71 milyona telekomdan mal ediyorlar 8 milyon kazanip neden vermesin rekabet yapmak icin siz soyleyin ? bu yeni tarifler ve rekabet agustos 1 gibi tahminimce tamamen baslicak ve kizisicak ama kablonet halen buna sessiz.. eski taseronlara surekli kizioduk ama onlar varken bukadar cok sorun yasamiodum ben kablonette yenileri geldi catir cutur kopuyor gidip geliyor 60k dl gorecegim yerde 30 lari gecmiyor vsvs etc.. yani sonuc olarak telekomun adami olan birisi ilk yazdigi yazidada 4 yillik dslini kapatip kablonete gecmez! bidefa dusunerek ve iyi okuyarak cevap yazin ayricada dsli oven hicbir ibare kullanmamisim orda sadece kabloneti elestiriyorum cunku bizi 512k ya mahkum etti 1 ve 2 mbitin fiyatlari akil almaz sekilde yuksek.

Son olarak sunuda iyi dusununki Telekom indirim yapmadan bu kablonetin kipirdanmaya niyeti yok is turksata kalsa biz suanki tariflere ile bir 5 yil daha boyle gideriz..

Ona buna BAN MAN yazmissinizda bence siz telekom harici tek tutunabileceginiz bir dal oldugu icin ve bununda kablonet olusundan dolayi buakdar kabariosunuz :) olaya genel Turkiyedeki genel fiyatlar ve internetin kullanilabilirligi ve verimi olarak bakin o zaman ne kabloyu nede bir baska kurumu savunmamaniz gerektigini daha iyi anlarsiniz. Bence siz kendinize koca bir BAN verin :)

• valla ben kablo interneti teknolojisi yüzünden kullanıyorum. seviyorum da. kablo internet kullanmak ayrıcalıktır.
  • Dün itibariyle kablo internete tamamiyle geçiş yaptım. Genel olarak memnunum. Pazartesi Setkom' u arayıp modemimi güncelleştirceğim. Şu ana kadar bir problem çıkarmadı. Modemimden aşağıdaki değerleri alıyorum, bu değerler nasıldır? Bağlayan teknik eleman çok güzel sinyal yakaladık, tam oturdu dedi, yinede gerçekten öyle mi merak ediyorum

KABLONET [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Dün itibariyle kablo internete tamamiyle geçiş yaptım. Genel olarak memnunum. Pazartesi Setkom' u arayıp modemimi güncelleştirceğim. Şu ana kadar bir problem çıkarmadı. Modemimden aşağıdaki değerleri alıyorum, bu değerler nasıldır? Bağlayan teknik eleman çok güzel sinyal yakaladık, tam oturdu dedi, yinede gerçekten öyle mi merak ediyorum

KABLONET [ANA KONU]

hakkaten çok iyi değerler. 0.8 çok iyi.

• power level 3.9 olması neyi etkiler peki benim öylede
  • 0 ne kadr yakınsa o kdr iyi. fakat +-15 e kadar stabil bağlantı sağlar. benim 8 mesela.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.