Şimdi Ara

KABLONET HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR ...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSN ADRESİM

sami_rapworld@hotmail.de

bi kaç sorum olacak

yardım ederseniz sevap kazanırsınız bi yardım be dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 11 Temmuz 2007; 18:05:21 >

• PUPP
  • Sorun ne? Belki yardımcı olabilirim.
  • buraya yazarsan sorunu forum amacına kavuşur demi

• quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

buraya yazarsan sorunu forum amacına kavuşur demi

abi yazıyorum ama kimse cevap verimyo bari sen ver

şimdi adsl e kablonete göre uygun değil

şimdi adsl nin yapacagı yeni tarifeler ardından kablonette fiyatları düşürecek bundan kimsenin şüphesi yok

BEN KASIM AYINDA ADSL BAGLATTIM

DEDİLERKİ 2 YIL ADSL KULLANIRSAN MODEM SİZINO LUR AMA İPTAL EDERSENİZ MODEMİ GERİ ALIRIZ DEDİLER

ŞİMDİ KABLONETTE 29 YTL 256 LIK OLAN BAGLANTI İYİ GÖZÜKÜYOR FAKAT T.TELEKOMUN KALDIRMASIYLA KABLONETTE KALDIRACAGINI DÜŞÜNÜYORUM VE 512K LIK BAGLANTININ EN FAZLA 29 YTL OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM

AYRICA BAGLANTI ÜCRETİNİ 12 AY TAKSİTLE YAKLAŞIK 3 AY KALDI BAGLANTI ÜCRETİNİ TAKSİDİMİ YATIRMAYA (ADSL'NİN )

GELELİM SORUMA ŞİMDİ BEN AÇIKCASI ŞU 16 TEMMUZU BEKLİYORUM ARDINDAN KABLOENTTE İNİDİRİM YAPINCA TARİFELERİNE BAKACAM

KABLONET GENE DAHA UYGUN OLACAK VE KABLONETE GEÇECEM

ŞİMDİ BU ADSL HESABIMI KAPATMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKECEK , KAÇ PARA DÖKMEM GEREKCEK ???

VE KABLONETİ KULLAN BİZİM MAHALEDE YAYGIN HIZ KAYBI VS. OLUR GİBİ BİŞEYLER DUYDUM GERÇEKTEN OLUR MU ?

• quote:

Orjinalden alıntı: anti-clioo

quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

buraya yazarsan sorunu forum amacına kavuşur demi

abi yazıyorum ama kimse cevap verimyo bari sen ver

şimdi adsl e kablonete göre uygun değil

şimdi adsl nin yapacagı yeni tarifeler ardından kablonette fiyatları düşürecek bundan kimsenin şüphesi yok

BEN KASIM AYINDA ADSL BAGLATTIM

DEDİLERKİ 2 YIL ADSL KULLANIRSAN MODEM SİZINO LUR AMA İPTAL EDERSENİZ MODEMİ GERİ ALIRIZ DEDİLER

ŞİMDİ KABLONETTE 29 YTL 256 LIK OLAN BAGLANTI İYİ GÖZÜKÜYOR FAKAT T.TELEKOMUN KALDIRMASIYLA KABLONETTE KALDIRACAGINI DÜŞÜNÜYORUM VE 512K LIK BAGLANTININ EN FAZLA 29 YTL OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM

AYRICA BAGLANTI ÜCRETİNİ 12 AY TAKSİTLE YAKLAŞIK 3 AY KALDI BAGLANTI ÜCRETİNİ TAKSİDİMİ YATIRMAYA (ADSL'NİN )

GELELİM SORUMA ŞİMDİ BEN AÇIKCASI ŞU 16 TEMMUZU BEKLİYORUM ARDINDAN KABLOENTTE İNİDİRİM YAPINCA TARİFELERİNE BAKACAM

KABLONET GENE DAHA UYGUN OLACAK VE KABLONETE GEÇECEM

ŞİMDİ BU ADSL HESABIMI KAPATMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKECEK , KAÇ PARA DÖKMEM GEREKCEK ???

VE KABLONETİ KULLAN BİZİM MAHALEDE YAYGIN HIZ KAYBI VS. OLUR GİBİ BİŞEYLER DUYDUM GERÇEKTEN OLUR MU ?

adsl kapattırmayla ilgili bişey bilmiyorum
    eskiden bende kablonet kullaırdım, mahalledeki duruma göre yawaşlık doğru ama kablo net kullananlaırn çoğu adslye geçtiği için hatlar daha rahat.
    ve kablonet alt yapısı adsl nin alt yapısına göre kat kat kat daha kaliteli hız düşmü olur ama sen hissetmezsin bile. zaten kablonet malllelerdeki ve santrallerdeki yoğunluğa göre takviye yapıyorlar. yani paranın hakkını veriyorlar.

• 6 sene olmuştur kablo kullanalı belki daha fazla şu hız kaybı havuz hikayelerinden bıktım artık yok öyle birşey arkadaşlar.
    kablo tv şebekesi belli tek tek kaç daireye bu hizmetin gideceği belli sanki gayipten birileri bağlanıp havuzu emecek gibi düşünüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an kablointernet çok güzel kaliteli bir hizmet sunmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.