Şimdi Ara

kablonet hızımı düşürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay test amaçlı 1mbit yaptıkları bağlantım hafta sonu 512'ye düşürüldü. Ama sitelerinde görünün son açıklamada"Türksat A.Ş. yetkilileri, halen süren internet abone kampanyalarına ek olarak başlattıkları uygulama ile üç ay süre ile abonelerinin internet erişim hızını iki katına çıkardıklarını ifade ettiler" belirtiliyo. Sizce ne yapmam lazım, teknik servis test amaçlıydı indirilmeniz normal dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritonreloaded -- 27 Ağustos 2007; 20:06:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tritonreloaded

geçen ay test amaçlı 1mbit yaptıkları bağlantım hafta sonu 512'ye düşürüldü. Ama sitelerinde görünün son açıklamada"Türksat A.Ş. yetkilileri, halen süren internet abone kampanyalarına ek olarak başlattıkları uygulama ile üç ay süre ile abonelerinin internet erişim hızını iki katına çıkardıklarını ifade ettiler" belirtiliyo. Sizce ne yapmam lazım, teknik servis test amaçlıydı indirilmeniz normal dedi

Komediye bak ya budamı gelecekti başımıza...İnternet sitesinde 3 ay dediğine göre bence direkt olaraktandan arayın müşteri hizmetlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 27 Ağustos 2007; 20:21:07 >
  • bu mesajı yazdıktan 2 dakka sonra bağlantı gidip geldi. 1 mbit yapmışlar yine, takip mi ediliyorum acaba? tarifelerde indirim olmazsa 1 mbit için 59 milyon yine fazla ama 1 ay daha sabredebilirim. (Bunu da gör türksat )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritonreloaded -- 28 Ağustos 2007; 11:49:36 >
  • Birde Türksat'ın sitesindeki yorum süper.Adamlar iki kat hız arttırımı ile internet'te kalma süresinin azaldığını söylemişler.Ben nedense tersini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 27 Ağustos 2007; 20:39:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

Birde Türksat'ın sitesindeki yorum süper.Adamlar iki kat hız arttırımı ile internet'te kalma süresinin azaldığını söylemişler.Ben nedense tersini düşünüyorum

onların düşüncesine göre 4kat arttırsınlar ozaman internette kalma süresi dahada aşağılara iner... aslında ne kadar hızlı olursa o kadar zaman tasarrufu olur. ama şimdiki verdiği hızlar bu katagoriye girmiyo... zamanımızı alıyor dow yaparken...
  • Bir uygulamaya geçseler
  • Dün habertürkte altyazı geçiyordu, kablonet internet hızının 6Mbps ye çıkardı diye...Ne kadar doğrudur bilinmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.