Arkadaşlar, bu ay Kablonete geçmeyi düşünüyorum ve dolayısıyla yeni bir modem almam gerekecek. Uygun fiyata, bu geçişi fazla masraf yapmadan yapabileceğim bir modem tavsiye edebilir misiniz ? 2. el tercih sebebimdir, satan biri var mı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: muzaffersezen
Arkadaşlar, bu ay Kablonete geçmeyi düşünüyorum ve dolayısıyla yeni bir modem almam gerekecek. Uygun fiyata, bu geçişi fazla masraf yapmadan yapabileceğim bir modem tavsiye edebilir misiniz ? 2. el tercih sebebimdir, satan biri var mı acaba ?
Hocam uyduneti ara kampanyalar var kablosuz modemi belese veriyorlar kablolu modemide veriyorlar ama 2 yıl sözleşme
netmaster cxc 150 toplamda 75 tl gibi bi fiyata geliyor. 2. el garantisi dolmuş modemler 40-50 tl arası satılıyor.20 tl fazla verip sıfır garantili bi modem almak daha mantıklı.
elektronik marketlerde bu modemler yokmu . bende 512 sınırsıza gecmek istiyorum . 512 sınırsızda kampanyadan modem vermiyorlarmıs . elktroworld yada mediamarket de bu modemlerden bulamazmıyız???
Bende geçmek istiyorum ama modem vermiyorlar diye geçmiyorum. (512 sınırsız)
1gb sınırsız al beleş modem.
ben satayım sana o arkadaşın verdiği linkteki modemi. zamanında kablo net kullanırken almıştım şu an boşta duruyor.
Bende kablonet bağlattırcam ama sitesinde kablosuz kablo modem verdiklerini göremedim. Kablosuz modem almam gerek üstelik. Nasıl yapcam bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ozancn
ben satayım sana o arkadaşın verdiği linkteki modemi. zamanında kablo net kullanırken almıştım şu an boşta duruyor.
Hemen fırsattan istifade kakala birine(saka aman polemik cıkmasın)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme