Şimdi Ara

KabloNet ile ilgili başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce kablonet ten arandım, normalde 25mbit download hızım var ve 75gb kotam var. Bana kotamı 150gb a çıkaracaklarını hızımın sistemde 24mbit gözükeceği ama aslında 25mbit kullanacağım. Bu aralar pek takip edemedim bu değişecek kota olayları yüzünden yapılmaya çalışılan bir uyanıklık mı? Sanki 24mbit ve altının baya avantajsız olduğunu hatırlıyorum yeni düzenlemeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 25 Mart 2017; 10:57:22 >

• sakın kabul etme.1 mayısa kadar mevcut tarifende kullan.
  • Kabul etmeyin

24 e düşerseniz akn sonrası 8 olacak

Şuan 16 olacak

Şuan en mükemmel tarifelerden birindesiniz

F/p si çok iyi 16 mpbs full sınırsız gibi ( ilk 75 gb 25mpbs)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabul etmedim zaten. Hadi bizler interneti az çok takip etmeye çalışıyoruz, takip edemeyenleri resmen kandırıyorlar.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Oha çakallara bak cidden telefonla arayıp bu teklifi mi sunuyorlar vay be yazıklar olsun harbiden , 1 mayıs öncesi milleti kandırmaya çalışıyorlar bildiğiniz.
  • Bir mayıs öncesi hazılıkları tam hızıyla devam ediyor :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni geçmeyi düşünüyorum. 1 mayıs sonrasına bırakmamak mı lazım? Yani yeni abonelere farkedermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelere 1 mayıs öncesi veya sonrası abone olmak fark etmez çünkü BTK kararı yayınlandıktan kısa süre sonra 25 Mbps hızı 24'e düşürdüler yeni aboneler için.
    Eski aboneler ise taahhütleri bitene kadar 25 üzerinden almaya devam edecekler. ISS'nın burada yapmaya çalıştığı olay, eski aboneleri ketenpereye getirip yeni tarifelere geçmesini sağlamak.

Yeni abonelerin 1 mayıs sonrasına bırakmalarının bir sakıncası olabilir, o da tarifelerin kısıtlanması ya da zam yapma ihtimalleri.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Çok zekice :)

iş yükünü azaltmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı tarifedeyim ve hat babamın üstüne. 1 haftadır ararlarsa hiçbir şey kabul etme diye telkinde bulunuyorum. tahmin ediyordum böyle bir teklifle geleceklerini.

akşam gidince telefonunu uçak moduna falan alayım 1 mayısa kadar, güvenemiyorum adama :)
  • benide 2 aydır 75gb dolduğu an aramaya başlıyorlar yok efendim 10lira fazla verin 150gb olsun hiçbir taahhüt yok istediğiniz zaman iptal edin diyorlar, ben 1 mayıs btk deyince kem küm oluyorlar bize daha bilgi gelmedi ye getiriyorlar çakallar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.