Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim 2 aydır süre gelen bir problemim var 3 arkadaş aynı semtte CS:GO oynuyoruz türksat müşterisiyiz. 2 ay öncesine kadar hiçbir problem yoktu. 2 aydır ping yüksek ne yaptım ne ettim türksata eve test modem getirtip denetemedim. başka neyi denediysekte olmadı kontrol kanalları vs. Ayrıca belirteyim diğer iki arkadaşta ping seviyeleri hala normal 40 50 civarında iken bende 100 120 arası değişiyor hep stabilde değil. Ben kendi yapabileceğim herşeyi yaptım. Ethernet kablomu değiştirdim. Eve başka bilgisayar getirdim onunla test ettim yine aynı problem. Arkadaşımdan modemini ödünç aldım problem düzeldi. Bunun üzerine yeni modem sipariş ettim infinity 401 diye bir modem getirdiler. sorun yine devam ediyor artı daha çok problem oluştu bağlantı ile ilgili. oyun dalgalanıyor adeta pingten. Bu problem neden kaynaklı olabilir. speedtestten kontrol ettiğimde herşey normal tracert testi yapıyorum herşey normal. modeme gelen sinyaller normal. Problem ne olabilir bir fikriniz düşünceniz var mıdır? Umarım en açık şekilde anlatabilmişimdir yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler şimdiden.
Yazıyı kopyala teknik servis bolumune uc yoksa ban yiyebilirsin + o kadar yazmissin emegin bosa gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme