< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
3 Ocak 2019'da Kablonet'ten kira ücretini ödemek üzere yeni olan model seri Infinity 401 talebinde bulundum.
Bu akşam 23 Ocak 2019 dediler ki gelip akşam kurulum yapacağız. Eyvallah dedim sonunda 21 gün sonunda koskoca sözde "internet sağlayıcısı" firma dedim sonunda modem kurabilecek. Eti olmayan kasap neden dükkanı açık tutar bilemiyorum ama bunların ki o hesap! Hayır biliyorsunuz tüm piyasayı "tekele" çevirdikleri için parayı basıp adam gibi 0 kaliteli bir kablo modem mağazadan satın alamıyoruz da. 2019'da böyle bir rezilliği anca bu dolandırıcı internet sağlayıcısında bulabilirsiniz. Çünkü biliyorsunuz modem aylık kirası da 6tl sürekli ödüyorsunuz. Neyse devam edelim akşam geldi eleman... Bu arada tabi akşam gelecek diye işten erken izin alıp çıkmış olmamın vs. gibi durumları bir kenara not alalım. Kapı çaldı, hoşgeldin, elinde ne var beğenirsiniz Netmaster ZN model, 3-54yıl öncemi ne dağıttıkları modem bir de ne göreyim aynı zamanda 2. el yani başkasında çıkma, çöp, eski püskü kim bilir kimin çöplüğünden getirmiş gelip kuracakmış. Yani gelin görün ki 6tl kira parası alacakları modem 1- eski; 2- başkasından çıkma 2. el dökülüyor. Bu şirketin Türksat Kablonet ile Netmaster ortaklığının karşılıklı dolandırmak üzerine kurulu olduğunu bir kez daha anladım. İnternet sağlayıcısı olduğunu iddia eden bir şirket daha modem temin edemezken hangi kaliteli internet servisini sağlayacağını düşünebiliyoruz ki! Yaşlı ya da bu işlerden anlamayan ya da ne olup bittiğini bilmeyen sıradan birine afedersiniz çakarlar 2. el çıkma modemi hangi arızaları var bilinmez, üstüne bir de "KİRA" parasını çatır çatır alırlar! Bu akşam itibariyle Turksat Kablonet'in ve Netmaster'ı ikisinin de ne denli dolandırıcı olduklarına bizzat şahit oldum. Bir kez daha onların adına utandım! |
İl müdürlüğündeki görevli bugün gelen 3. mü 4. mü kişisiniz
1 yada 1.5 ay modem yok dedi. Yani bir internet servis sağlayıcı nasıl 1-2 ay modem yok diyebiliyor inanılır gibi değil. Arayıp başvuruyu iptal edeceğim. Superonline bayisine telefonla ulaşmak mümkün olmayınca bayiye gidip iptal dilekçesi verdim. Turk.Net 65 TL en uygun bağlantı gibi görünüyor, çocukların tv baskısı ayrı konu :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 16 Ocak 2019; 15:2:26 > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|