Şimdi Ara

Kablonet modemle ilgili olarak ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut modemim çok uzun süredir kullandığım Cbw700v ancak malum bu modemin max 10 mbit hızı var ve ben daha yüksek hızla aboneliğimi yenileyeceğim.

Turksat ın yeni verebileceği modemlerle ilgili olarak burada bir kaç başlığı inceledim.

Infinity 401 olarak belirtilen modemi adeta gömmüşler. Hiç bir yerden çekmiyor ve sık sık kopuyor şikayetleri var.
    Bir başka alternatif CBW-383ZN ise daha berbat deniliyor...

Bu durumda ne yapmalıyım ?

Acaba piyasada satılan sorunsuz daha kaliteli kablonet e uygun modem var mı haricen satın alıp yeni aboneliğim başlayınca turksat'a bunu kurun diyebileceğim ???

Veya Infinity 401 talep edip çekmeme sorununa karşı (ev 200 m2) menzil genişletici bir cihaz mı almalıyım ???

Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.

• Merhabalar . Bahsedilen zn modemi kullaniyorum. Cihazin wifi sinyali kotu ve soylendigi gibi kopmalar yasaniyor. Cihaz sıklıkla kilitleniyor. Cihazi bridge moda alip kaliteli bir routera bagladim tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech_5

Merhabalar . Bahsedilen zn modemi kullaniyorum. Cihazin wifi sinyali kotu ve soylendigi gibi kopmalar yasaniyor. Cihaz sıklıkla kilitleniyor. Cihazi bridge moda alip kaliteli bir routera bagladim tavsiye ederim .

Bu router ve bağlama işlerini hiç bilmiyorum. Turksat teknik servisi çağırsam zaten bizim işimiz değil derler. Dertsiz bir modem bulabilsem keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.