Şimdi Ara

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huyları değişti fona aktarılınca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gderebasi

Huyları değişti fona aktarılınca...

zaten fona aktarılmalı satılacağının haberleriydi.Artık kesinleşti sayılır.Zarar edilip satılır yakında araplara.Yazık oldu bir milli kurumumuzu daha yabancılara vereceğiz gibi
  • Arkadaşlar ben 5 gün kadar önce, 50Mbps 250GB AKN'li tarifemi 50Mbps 50 GB AKN'ye geçirmiştim. Şu anda tarifem bu şekilde görünüyor. 50GB aşıldığında GB başına 2 TL mi vereceğim yani ?
    Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )
  • Bende 23:55 de sadece internet tarifesine geçtim 25 mb 50 gb Sınırsız 44 tl modemle birlikte sarın almalı 52 tl iyi mi ettim kötümü bilmiyorum 1yıl tahaütlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknisyen007

bende bunlar çıkıyor tarifelerde.araya sınırsızda sokuşturmuşlar hani belki yanlışlıkla felan geçer diye

Onlar sınırsız zaten geçersen gb başına ücret ödemezsin ekosınırsız yazanlarda kota uygulaması yok.

Bu arada site de halen eski sınırsız tarifeler var konudakileri göremedim.

Edit : Gördüm geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Mayıs 2017; 2:5:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan109

Arkadaşlar ben 5 gün kadar önce, 50Mbps 250GB AKN'li tarifemi 50Mbps 50 GB AKN'ye geçirmiştim. Şu anda tarifem bu şekilde görünüyor. 50GB aşıldığında GB başına 2 TL mi vereceğim yani ?

Hayır rahat olun sizde geçerli değil.

• Arkadaslar peki taahutu olmayan ama ekosinirsizlari ne yapacaklar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Cay da gel o zaman

• eric13 E kullanıcısına yanıt
    Hemen iletişime geçip durumu öğrenin ne olur ne olmaz kota başı para alır bu gavatlar aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Arkadaslar peki taahutu olmayan ama ekosinirsizlari ne yapacaklar ?

Ben de bunu merak ediyorum, aynı durumdayım.
  • Firma nasıl batırılır üniversitelerde ders olarak işlenmeli.

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede bilmem ne edermiş diye söz boşuna söylenmemiş hocam

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyle olsaydı hemen salı günü iptal ettirecektim.
  • Taahhütnamesi biten kaçar. Çok geçmek istedim zamanında, iyi ki altyapısı yokmuş burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

yazık gunah ben ttnet kullanıyorum ama bunları gorunce bu ıssler adam olmaz bunlara bu hakkı verenede lanet olsun kotu romanya ve bulgarıstanda full sınırsız 100mbps d ve u 60 lıra bıle degıl arkadalar bunları enj ıyı cewap sozlesmenızı fesh edıp baska ısslere yonelmek yazacak sey varda geregı herkes bılıyor zaten

Hocam Romanya'nın komşusu Moldova vatandaşlığım var. Oradaki Telekom'un size internet fiyatlarını atıyorum. Hesaplaması aşırı kolay ve anlaşılır. Zaten çok az ve öz paketleri var. 20 lei = 1 dolar

http://www.moldtelecom.md/persons/internet/planuri_tarifare

100Mbit download ve uploadlı simetrik kotasız paket 200 lei, yani 10 dolar. Hızın 300 olmasını isterseniz de 290 lei, 14,5 dolar ödüyorsunuz. Akrabam 100mbitlik pakedi kullanıyor. Skype'da görüntüleri cam gibi geliyor. Bizim uploadlarımız rezil olduğu için çamur gibi görüntü görüyoruz diyorlar...

Ne guzel hocam bizde cop max 50mbps 200gb akk ye 90 lira verelim upload zaten yerlerde surunuyor bu sadece internet icin degil her kurumda her sirkette boyle asgari ucret 1400 lira ev kiran 800 lira benzin desen 5.5 lira yolu var arabasi yok havalanlari var ucagi yok uretmrk zor ama.vergi daha kolay papaz erigini imam erigine cevire dursunlar ama yok avrupa bizi kiskaniyor soze gelince osmanliyiz milliyetciz derler ama icraata gelince sifir milliyetci olsalar bukadar kurumu kurulusu ozellestirip satmazlardi her devlet vatandasini irkciliga varanakadar savunur kollar bizimkiler burda turk vatandasini nasil yeriz bitiririz onlarin parasini suryelilere yada baskalarina nasil peskes cekeriz die dusunurler bu ulke turk milleti olarak nezaman birlik beraberlik gercek milliyetcilik ruhuna sahip olursa iste ozaman turk milleti yukselise gecer.

• 5 gb kota koymuşlar nasıl bi kafaysa. Ulan yıl 2017 kota nedir anasını

• 2006da kota 4gb hız 256k ve yetmiyordu

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    devletin değil diye biliyorum, özel olması lazım.
  • Lan bu akkden de kötü sinirden kalbim ağrıdı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.