Şimdi Ara

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 1 Mayıs 2017; 4:42:18 >
  • bu kablo net dedıgınız uydunet mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

bu kablo net dedıgınız uydunet mı oluyor?

Eski isim: Uydunet
    Yeni isim: Kablonet
  • 2 ay sonra doluyor taahhütümüz. Aradım mecbur Kotalı tarifelere geçeceksiniz dediler. Bir sürü saydırdım şerefsizlere. Siz ne rezalet bir firmasınız diye de bir sürü söylendim. Şimdiden TurkNete taşıyacağız hattımızı inşallah. Ona da çökmeden faydalanalım. Şu şerefsizlere bişey vermeyelim artık
  • Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Doğuş bi bitmediler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak üstü adamı yiyorlar bu nedir
  • Bu sistem tee 2010 yılındaydı.Ben 10 mbit sınırsız için 100 lira veriyordum o zamanlar.Bir firma kendini 7 yıl nasıl geriye götürür görün.Buna söylenecek fazla bir söz yok
  • superonline fiber kullanıcısıyım aynı zamanda uydunette var uyduneti sırf sınırsız upload veriyor diye kullanıyordum taahhüt bitince yeniletmeyi düşünmüyorum artık
  • Akıllı sınırsız tarifeye bak, neden akıllı olduğu ortada. Adamın, uykuda ve işte olduğu zamanlarda(00:00-19:00) 10Mbps, pcnin genel olarak kullanımın uygun olduğu (19:00-24:00) 5mbps)...
  • ohhhhhhhhhhhh ne güzel geçiriyorlar vatandaşa helal olsun..
  • internetsiz kalırım yinede almam buraya yeni çektiler fiberleri bu tarifeler için mi çektiler ..
  • Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )

Gb başı 0,50 kuruş yap bari 2 tl ne insaflarıda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

2 ay sonra doluyor taahhütümüz. Aradım mecbur Kotalı tarifelere geçeceksiniz dediler. Bir sürü saydırdım şerefsizlere. Siz ne rezalet bir firmasınız diye de bir sürü söylendim. Şimdiden TurkNete taşıyacağız hattımızı inşallah. Ona da çökmeden faydalanalım. Şu şerefsizlere bişey vermeyelim artık

Tarifenizi değiştirmezseniz öyle birşey yapamazlar, sadece normal fiyatı daha pahalı olduğundan daha fazla öderseniz, onu iyi hesap etmeniz gerekiyor.

Misal turksat 25 mbitlik tarifeleri 1 ay önce zaten abone alımına kapamıştı 24 mbit diye yenisini çıkardı.Daha eskidn abone alımına kapalı tarfelerde senelerce duranlar var.Yani fiyat artışı dışında zorla çıkaramazlar.Tarife değiştiremezsiniz başka akklıya yada abone alımına kapalı tarifelere taahhüt veremezsiniz.Düz fiyattan devam edersiniz.

• Bu fiyatlarla Kablonet bitmiştir diyebilriz. Abone değil keriz arıyorlar resmen. Yeni abone alması mümkün değil. Mevcut abonelerle devam eder. Yılsonuna kadar iflası çeker.
  • az önce müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre taahhütsüz aboneler de yeni tarifeden etkilenecek, söz gelimi eğer 25mbps/50gb abonesiyseniz, mayıs ayı içinde 50gb'ı geçen her 1 gb için 2tl ücretlendirileceksiniz.

aman dikkat kablonetliler
  • Goz gore gore tasssssss....k geciyorlar adamlar. Gerizekali zannediyorlar bunlar ya. Tabi korumaya meyilli de bir devlet olmadigi icin at kosturuyor bu cakallar da. Taahhut bitsin daha bir kurus kazandirirsam serefsizim. Allah belalarini versin, tez zamanda batarsiniz insallah.

• Çözüm Türknet
  • Taahhütüm bitince kabloneti iptal edicem. Zaten sureklı pıng ve sınyal sorunu yasıyordum allah belalarını versın. Turk nete gecerım buyuk ıhtımal ama henuz onların tarıfelerıne bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Mayıs 2017; 13:30:8 >
  • Bu fiyatlarla kepenk kapatir ama digerlerini daha gormedik onlarda bu civarda olursa vatandas kepenk kapatir

• İptal değil de pazarlığa gidin mevcut paketi uygun fiyata devam ettirmeye bakın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.