Şimdi Ara

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Link atar misin hocam. Web sitesinde boyle gozukmuyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Link atar misin hocam. Web sitesinde boyle gozukmuyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
  • inşallah batarlar adları unutulur birkaç sene içerisinde devlet kurumuna bunu söyleten şu rezalette parmağı olanlar utansın.
  • kablonet demişsin ama bu kazıknet.
  • Bu dakikadan sonra bunları kullanmak akıl işi değil allahtan bunlara muhtaç değilmişiz ÇÖP
  • Devletin kurumu olan btk akk hakkında bir karar alıyor ve uygulanmasını istiyor ıssler tarafından. Devletin diğer bir kurumu olan kablo net ise bu kararı şerefsizce,kurnazca bir şekilde değiştirerek tamamen kullanıcı aleyhine %1500 kâr odaklı yeni tarifeler sunuyor. Üstelik btk ile dalga geçiyor ancak dalga geçilen btk bu tarifeleri onaylıyor. Evet burası Türkiye. Devletin, şirketlerin halkını soyduğu ülke.
  • yazık gunah ben ttnet kullanıyorum ama bunları gorunce bu ıssler adam olmaz bunlara bu hakkı verenede lanet olsun kotu romanya ve bulgarıstanda full sınırsız 100mbps d ve u 60 lıra bıle degıl arkadalar bunları enj ıyı cewap sozlesmenızı fesh edıp baska ısslere yonelmek yazacak sey varda geregı herkes bılıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 1 Mayıs 2017; 1:2:53 >
  • Ne zamandır bugunu bekliyordum tam bir hayal kırıklıgı oldu . Şimdi 2 ay daha sözleşmem var uydunet ile 50 gb AKK vardı şimdi 50 gb yi geçtiğimde ekstra ücret ödeyecek miyim bilen varsa yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

süresi biten internet tarifelerinde artık bizim tarifeler.Ve ordan bakınca akn sonrası hızlar güncellenmiş görünüyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162

Mecburlar uygulamaya. Tarifelerinize sahip çıkın valla. Yeni geçişe açık olanlar rezalet.

Sahip çıkalım eyvallah da süre dolunca sahip çıkabilecek miyiz? Örneğin benim liste fiyatı 52.90 taahütlü fiyatı 25 lira. Taahhüt dolunca yeni taahhüt vermiyorum deyip 52.90'dan devam edebilecek miyiz taahhütsüz olarak?

Bir de bu dediğiniz hız ile ilgili bildirimi göremedim akk sonrası için.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

süresi biten internet tarifelerinde artık bizim tarifeler.Ve ordan bakınca akn sonrası hızlar güncellenmiş görünüyor.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162

Mecburlar uygulamaya. Tarifelerinize sahip çıkın valla. Yeni geçişe açık olanlar rezalet.

Sahip çıkalım eyvallah da süre dolunca sahip çıkabilecek miyiz? Örneğin benim liste fiyatı 52.90 taahütlü fiyatı 25 lira. Taahhüt dolunca yeni taahhüt vermiyorum deyip 52.90'dan devam edebilecek miyiz taahhütsüz olarak?

Bir de bu dediğiniz hız ile ilgili bildirimi göremedim akk sonrası için.

evet bende bakınca link boş sayfaya çıkmış, ordan tarifelere tıklayıp internet tarifelerine girin. sağ tarafta göreceksiniz süresi biten tarifeler diye yada hiç uğraşmadan arkadaş başka konuda eklemiş ordan bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/kablonet-akn-sonrasi-hizlar-guncellendi--125926582

Diğer mevzudaysa o konuda tek sıkıntı fiyatı arttırmaları olur o da normal ücretleri zaten kaçınılmaz, onun üstünde ise muhakak zam olur ama uçuk zamlar ekleyemezler.işte piyasa şartlarında karşılaştıracağız, mantıklıysa kalıcaz değilse şuanlık diğer firmalarda böyle uygulamar yok gibi görünüyor onlara geçicez.Ama mevcut şartlarda tarifelerimiz kıymetli.

• büyük resmi gördüm
  • Çokta tın kimde var sanki bu amelelerin altyapısı?
    %1 bile değil ne yaparlarsa yapsın kan emiciler aklı olanda ayrılsın gitsin batsın pislikler.
    Aklı olmayana da yapıcak birşey yok bu tarife ile giren girer zaten cezai ücrete bakmadan kaçan kaçsın.
    Çok şükür altyapısı olmadığı için bağlatamamıştım bunları hayırlısı olmuş.
  • Şimdi bizim 1 yıllık sözleşmemiz var 2018'de bitiyor bu olay bizde geçerli mi şuan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylik

devlet kurumu araplardan beter çıktı lel.

Amaç da bize bunu dedirtmek. Her türlü kötülüğün anası olarak ortada hep Türk Telekom vardı, onu gölgelemek için Türksat AŞ kullanılmış gibi gözüküyor.

Türksat AŞ ve Superonline'ın açmış gözüktüğü yoldan elbet onlar da gelecek. Emin olduğum tek konu bu yolun taşlarını Türk Telekom'un döşemiş olmasıdır. Öne çıkıp tarife bilgisi paylaşmaması göz boyama.

Aslında beter olan ne araplar ne de Türksat aş. Beter olanın ne olduğunu herkes biliyor zaten, BTK aldığı kararı çiğneyen bir uygulamaya nasıl yeşil ışık yakar? Hangi tepe noktalardan emir/rica almış olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

yazık gunah ben ttnet kullanıyorum ama bunları gorunce bu ıssler adam olmaz bunlara bu hakkı verenede lanet olsun kotu romanya ve bulgarıstanda full sınırsız 100mbps d ve u 60 lıra bıle degıl arkadalar bunları enj ıyı cewap sozlesmenızı fesh edıp baska ısslere yonelmek yazacak sey varda geregı herkes bılıyor zaten

Hocam Romanya'nın komşusu Moldova vatandaşlığım var. Oradaki Telekom'un size internet fiyatlarını atıyorum. Hesaplaması aşırı kolay ve anlaşılır. Zaten çok az ve öz paketleri var. 20 lei = 1 dolar

http://www.moldtelecom.md/persons/internet/planuri_tarifare

100Mbit download ve uploadlı simetrik kotasız paket 200 lei, yani 10 dolar. Hızın 300 olmasını isterseniz de 290 lei, 14,5 dolar ödüyorsunuz. Akrabam 100mbitlik pakedi kullanıyor. Skype'da görüntüleri cam gibi geliyor. Bizim uploadlarımız rezil olduğu için çamur gibi görüntü görüyoruz diyorlar...

• bende bunlar çıkıyor tarifelerde.araya sınırsızda sokuşturmuşlar hani belki yanlışlıkla felan geçer diye

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )

• tahhüt bittiği an bay bay yani bu nasıl bir fiyatlandırmadır türknet 16mbp/s sınırsızı 60 a veriyo adamlar 15mbp/s ye 150 istiyo... yuh artık
  • o değilde kablonet sitesinde hala yeni hızlar veya 02-08 arası kotaya sayılmıyor şeyleri yazmıyor yoksa ben mi göremedim.Ulan bunlar bu sisteme de geçişte çakallık yapıyor olmasın.Ekosınırsız tarifeler kısmında hala bütün hızlar 3 mbit'e düşer diye gözüküyor
  • "akk düzenini mi iyileştirirsiniz? akk'yi kaldırırız kotayı getiririz" - türksat 2017

sonra AKK KALKTIII!1111birbir diye reklam yaparlar. bunların ceosundan hademesine kadar sıra dayağına çekeceksin
  • Şuan 40 tl ye kullandığım hız 50 tl ye çıkmış birde utanmadan en fazla 324 tl edersin yazmışlar İyi siz bilirsiniz bu tablo değişmediği sürece Taahhüt bittiği an hoşçakal uydunet hoşçakal teledunya hoşçakal kablo tv elbet biri silkecek beni ama size silktirmeyeceğim kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 1 Mayıs 2017; 1:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.