Şimdi Ara

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --STALKER--

Akıllı sınırsız tarifeye bak, neden akıllı olduğu ortada. Adamın, uykuda ve işte olduğu zamanlarda(00:00-19:00) 10Mbps, pcnin genel olarak kullanımın uygun olduğu (19:00-24:00) 5mbps)...

Sınırsız için 70-80 tl para vericem işten eve gelince yatana kadar 5Mbitle internet kullanacagım biraz ilginç olmus.

Daha dün 39.99 tl ile daha hızlı ve sınırsız kullanabildigin (24mbit-50gbb akk sonrası 8 mbitle sınırsız devam) internet standartlarında birsey kullanmak istesen bugun vermen gereken fiyat 70-80 lira.
  • Zaten her yerde altyapısı yok, bir de böyle saçma sapan tarifeler koyuyor, kendi müşterilerini de kaybedecek. Çok saçma bir karar almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karma Police

Lan bu akkden de kötü sinirden kalbim ağrıdı

Akk , yavaşça geçirme operasyonuydu
    Bu direk geçirme operasyonu
    :D
  • beyler benim taahhutsüz 10 Mbps 25 GB AKN li ekosınırsız tarife var. fırtınalar kopmus buralarda gordugum kadari ile. ne yapmam lazım su an? acil yardimci olabilirseniz sevinirim, herhangi bir taahhuttum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

beyler benim taahhutsüz 10 Mbps 25 GB AKN li ekosınırsız tarife var. fırtınalar kopmus buralarda gordugum kadari ile. ne yapmam lazım su an? acil yardimci olabilirseniz sevinirim, herhangi bir taahhuttum yok.

Kotayı aşmadığın sürece sıkıntı yok, aşarsan her gb için 2 TL.

Eğer 1 mayıs öncesi taahütlü olsaydın herhangi bir kota aşım ücreti olmayacaktı.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben hep kotayı aşıyorum, 50gb buluyor aylık.simdi ne yapayım sizce, nereye kacalim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ben hep kotayı aşıyorum, 50gb buluyor aylık.simdi ne yapayım sizce, nereye kacalim?

Taahütsüzsün, o zaman ya Türknet'e geçecen ya da aldığın tarifeyi yükseltecen.
  • Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )

Benim şu anda böyle? AKN'li mi olmuş oluyorum? Bilenler bir yardım edebilir mi? Bu sonradan değişir mi, nasıl olacak?
  • quote:

beyler benim taahhutsüz 10 Mbps 25 GB AKN li ekosınırsız tarife var. fırtınalar kopmus buralarda gordugum kadari ile. ne yapmam lazım su an? acil yardimci olabilirseniz sevinirim, herhangi bir taahhuttum yok.

Tarifen hala aynıysa böyle kullanmaya devam et kota aşım ücreti senin pakete olmaz. Online işlemlerden kontrol et. Ekosınırsız olduğu sürece para alamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )

Benim şu anda böyle? AKN'li mi olmuş oluyorum? Bilenler bir yardım edebilir mi? Bu sonradan değişir mi, nasıl olacak?

Eko sınırsız eski tarifeler, herhangi bir sıkıntı olmayacağını umut ediyorum. Taaahütlü isen (1 Mayıs öncesi) herhangi bır etkilenme olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

quote:

Tarifen hala aynıysa böyle kullanmaya devam et kota aşım ücreti senin pakete olmaz. Online işlemlerden kontrol et. Ekosınırsız olduğu sürece para alamazlar.

benim ekosınırsız gozukuyor online islemlerde.
  • Bu gece indirmeleri de kotaya eklenmeyecekti düzenlemeye göre sanırım bunu da hiç etmişler.
    Var mı bir bilgisi olan?
  • 10 sene önce 512kpbs sınırsız kullanıyordum hala var acayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman ücret ödemezsiniz
  • Eski tahahütüm 5 mayısta sonlanıyordu 18 nisanda aramışlardı aynı fiyattan tekrar iki senelik tahahüt vermiştim fakat son olaylardan sonra kapatmak istedim.Daha 15 gün olmadan arayıp cayma hakkımı kullanmak istedim fakat 170 TL caymya bedeli çıkarıldı.Ne yapmam gerekli işi uzatmak istemiyorum.
  • DemBabus D kullanıcısına yanıt
    superonline a geçersen cayma bedelini ödüyorlar. oradan teyit al alt yapı varsa düşünmeden geç.
  • 512kbps sınırsın internet aylık 30tl.
    2007 için sıkcak fırsat
  • Şemsiye açılmıyor.
  • CeSiN kullanıcısına yanıt
    24 mbps kullanıyordum taahhütsuz.

İki üç gün önce 8 lira zam yaptilar.

25 mbps kullananlarda durum ne acaba.

Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )

Superonline nin tellcom olduğu zamanlar gibi olacak.

60 liralık 10 mbps lik tarifeyi yeni alımlara kapadılar. Sonra hali hazırda kullanıcilara da dayadilar 100-150 lira taahhüt bitiminde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanya paketleri içinde "Gerçek sınırsız" 10 mbps olan paketini Teledünya ve 50 dakika konuşma paketi içinde 67 TL'ye veriyor. Bence diğer firmalara göre gayet uygun. 25 mbps istersenizde 99 tl'ye veriyormuş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.