Şimdi Ara

KABLONET REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Nisan 02.00'da NİTRO satın aldım sırf 1 Mayıs 02.00-08.00 arası kotaya yazılıyor mu diye.

Saat 04.00 civarı AKK 339mb idi ve saat 8 olduğunda bir de ne göreyim?!?!

KABLONET REZİLLİĞİ

Edit: Müşteri hizmetleri Arandı hangi saatler arası ne kadar kullandığımı göremiyorlarmış!

O yüzden şikayet kaydı oluşturup beklemeliymişim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A984A1CC7 -- 1 Mayıs 2017; 15:37:1 >

• Telefon et durumu anlat dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı denemek için niye nitro aldınki nitro alınca zaten akk'ye dahil olmuyo gün boyu ayrıca bazen gün içinde kullandıklarını daha sonra işliyebiliyolar kullanmadan önce son güncellenme saatine bak neyse genede müşteri hizmetlerini arayıp bildirdiğinde sana ek AKK pakedi tanımlıyorlar ücretsiz.
  • Yahu ben kendimi anlatamıyor muyum?! 30 nisan 02.00'da aldım Çünkü iss'ler öğlen 12'den sonraki kullanımı kotaya yansıtıyorlar.

Hem 1 Mayıs 00.00-02.00 arası da kotaya yansımasın istedim.

Zaten fotoğrafta son güncelleme saati yazıyor?

Müşteri hizmetlerini aradım ve bizim hangi saatlerde ne kadar kullandığımızı bilemiyorlarmış!
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Maalesef telefonda yardımcı olmadılar, hangi saatlerde ne kadar kullandığımız gözükmüyormuş, öyle dediler!
  • Anladım tamam ara ısrar et hangi saatlerde ne kadar kullandıysam çıkarılmasını istiyorum falan de kendim kontrol ettim kotaya yansımıştı falan de hatta gerekirse ekran resimini paylaşabileceğini söyle ben öyle demiştim sonra uğraşmakmı istemediler yoksa cidden döküm çıkaramıyolarmı bilmiyorum müşteri temsilciside o zaman size promosyon olarak ücretsiz ek AKK veriyorum dedi hemen aktif oldu zaten
  • Müşteri temsilcileri görüntüleyemiyo sanırsam ama Türksat tarafından anlık olarak kayıt tutuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M. H. saatleri göremediğimiz için yardımcı olamıyoruz dedi ben de şikayet kaydı oluşturdum zaten, ama cidden uydunet hem yeni paketleri hem de böyle hataları artık çileden çıkarıyor beni.

Zaten nitroda bi 90 mbps aldım bi 10 mbps bundan önce bu kadar dalgalı olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuvaletSifonu

M. H. saatleri göremediğimiz için yardımcı olamıyoruz dedi ben de şikayet kaydı oluşturdum zaten, ama cidden uydunet hem yeni paketleri hem de böyle hataları artık çileden çıkarıyor beni.

Zaten nitroda bi 90 mbps aldım bi 10 mbps bundan önce bu kadar dalgalı olmamıştı.

Daha önce bende de uyku yok paketi varken gece yaptığım indirmeleri sayma durumu olmuştu.Aradım anlattım aynı şeyi söylediler ama bağlı olduğum yerdeki telekom saat başı hareketleri görebiliyormuş.Online işlemler kısımından yazdım bir kaç gün sonra düzelttiler.Sizde öyle yapın bence hatta durumu şikayetvar .com a da yazın benim gibi birde btk dan şikayet edersiniz olmazsa.
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Artık öyle yapacağınız ama şu an canlı destekle konuşurken bana bugün o uygulamaya geçileceğini söyledi dedim ki "bakın 1 mayıs 02.00-08.00 arası kullanım bundan 10 saat önce olmuyor mu? Bugün gece dediğiniz 2 mayıs oluyor"

Kimlerle uğraşyıoruz, sabır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.