Şimdi Ara

Kablonet salgın hastalık dolayısıyla taahhüt bozmayı kabul eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonetim yok ama taahhüt bitince düşünebilirim. Merak ediyorum, diyelim ki olsaydı, taahhüdü bozmaya izin verirler miydi bu virüs yüzünden oluşan mucbir sebepten ötürü? Bunu bir ara sorsanıza kablonete yalancıktan bakalım ne diyorlar. Ok diyorlarsa helal olsun diyeceğim, kablonete geçireceğim. Yoksa hayatta geçmem.

Bu konuyu niye açtım? Mesela düşünün, ben bir lokanta esnafı olsaydım, korona çıktığında dükkanım zorla kapatılmış, kısa süre sonra da bamtış olabilirdim. Değil internet, yiyecek ekmek zor buluyor olurdum. Hal böyleyken, zalim ve acımasız şirketlere, para babalarına para kazandırmak istemiyorum artık. Hepsinin Allah belasını versin. Umarım böyle patronlar açlıktan çöplük karıştırıp geberir giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 11 Nisan 2020; 17:24:15 >

• Güzel bir ahlakî kıstas örneği bu bence. Diğer yandan düşündüğün zaman onlar verdikleri hizmeti leş gibi olmasının sebebini alakalı veya alakasız olsun salgın dolayısı ile yaşanan yoğunluğa bağlarken bizim de bu sebeple hizmeti sonlandırma isteğimizi anlayışla karşılayabilirler mi?
  • hizmeti dondurma diye bir durum var dondururlar 3ay sonra hayat devam edicek zaten derler.
    https://www.turksatkablo.com.tr/userUpload/sayfa/formlar/askiyaalmaformu.pdf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.