Şimdi Ara

Kablonet Whatsapp Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablonet abonesiyim bana gönderilen whatsapp mesajları çok geç geliyor ve benim attığım mesajlar da bir süre gönderilmiyor ve artık çok rahatsız etmeye başladı bun bir çözümğ var mıdır?

Şimdiden teşekkürler...

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden watsap kullanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemini değiştir şu anda dağıtılan modemlerde sorun yok...
  • Modemi degiştirmeden yapabileceğim bir çözüm yok mudur açıkçası güvenemiyorum artik bu modemlere yenisini alinca o da sıkıntı çıkarırsa parayı çope atmak istemiyorum bir de infinity adinda yeni bi modem gelecekmis sanirim eger modem alacaksam bekleyip onu almak daha mantikli olabilir.
  • korkusuz444 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle modeme bağlı bir olay bu ben modemi değiştirmeden önce aynı sorun vardı ; modem değiştikten sonra düzeldi...
    Evde kullanmadığın bir wireless modem varsa(router özellikli) bu iki modemi köprüleyip sorunu çözebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef yok...

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    İnsani rahatsiz ediyor sonucta bu modemi de para verdik aldik şimdi gidip tekrar para verip baska modem almak gerekiyor ki onda da sıkıntı olur mu olmaz mı o da tam bir şans sonuçta yine netmaster...

Etmez mi hem de çok rahatsız ediyordu beni de sırf o yüzden modemi değiştirdim...
  • 144 TL 12 ay taksitle veriyorlar...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    İste hem korkuyorum yine netmaster sonuçta...

Hem de infinity idi sanirim yeni bi model daha cikacakmis sanırım eğer degiştireceksem bekleyip onu mu alsam diyorum gerçi daha ilk kullananlardan olurum o da sorunlu bi model çıkabilir.

İnfinity al bence çünkü 1 Gb hız destekli olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Fiyat nedir yeni modemin?

https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar
    buradakı her 2 modemide kullanıyorum
    bu güne kadar da hiç mesaj ların geç gelmesi veya gelmemesi gibi bir durumlada karsılasmadık
    evde 2 tane nokıa 1 tane ıpone 2 tane de samsung telefon +labtope +uydu cihazları + tabletler hepsi wreless bağlantılı
    25hız 150 akn var şmdilik iyi gidiyor
  • Valla benim çok canımı sıkıyor bu whatsapp olayi netmaster yeni modemlerinden alsam bile onlarda da sorun yaşayanlar olabiliyormuş sanırım nasıl duzeltecem bunu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.