Arkadaşlar ben 110 kb ile indirme yapıyorum yani bildiğime göre bu 1mbit oluyor...
Babamı öyle yada böyle ikna etmeyi başardım ve şimdi daha hızlı bir sağlayıcıya geçicez.
Fiyat/Hız olarak hangi sağlayıcıdan hangi kampanyayı öneriyorsunuz ? Birde bu adil internet kullanımı denen olay olmaz ise iyi olur.Teşekkürler.
Siz ne kadar ödüyorsunuz, Kablonet tarifelerini incelediniz mi? Onlarda da olmalı 3 Mbit, 5 Mbit vs. tarifeler. ADSL'de bir de telefon hattı masrafı ödemeniz gerekiyor, uydunet muhtemelen bir miktar daha ucuz gelir. Bizim burada olsa Uydunet, dakika durmam ADSL'de yav. :D
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Siz ne kadar ödüyorsunuz, Kablonet tarifelerini incelediniz mi? Onlarda da olmalı 3 Mbit, 5 Mbit vs. tarifeler. ADSL'de bir de telefon hattı masrafı ödemeniz gerekiyor, uydunet muhtemelen bir miktar daha ucuz gelir. Bizim burada olsa Uydunet, dakika durmam ADSL'de yav. :D
29 veriyoruz.Tarifeleri inceledim fakat yerli yersiz anlamsız ping artışları yaşıyorum.Şimdi başka tarifeye geçsem yine böyle şeylerle karşılaşmak istemem.Onun için başka bir sağlayıcı diye düşünüyorum yinede sizinde fikrinizi alsaydık
Benim fikrime göre ben 512 kbit uydunet alırım hiç değilse en ucuzu. :D 8Mbit VodafoneNet ADSL kullanıyorum ben. Performans olarak memnunum da 12 GB kotalı kullanıyorum. ADSL'de 8Mbit altı adil kullanımsız tarifeler bile sizin paketinize göre çok pahalı. Bunda mesela baktım da 2 Mbit 63 TL diyor limitsiz. 8 Mbit adil kullanımlı uygun olur size, beş beşlik kampanyasıyla da 5 ay 5 TL ödersiniz sonrasında her ay 55 TL. Tabi telefon ücreti de ekstra. 50 GB kullanım sonrasında AKK doluyor ve hızınız da 3 Mbit oluyor.
quote:
Benim fikrime göre ben 512 kbit uydunet alırım hiç değilse en ucuzu. :D 8Mbit VodafoneNet ADSL kullanıyorum ben. Performans olarak memnunum da 12 GB kotalı kullanıyorum. ADSL'de 8Mbit altı adil kullanımsız tarifeler bile sizin paketinize göre çok pahalı. Bunda mesela baktım da 2 Mbit 63 TL diyor limitsiz. 8 Mbit adil kullanımlı uygun olur size, beş beşlik kampanyasıyla da 5 ay 5 TL ödersiniz sonrasında her ay 55 TL. Tabi telefon ücreti de ekstra. 50 GB kullanım sonrasında AKK doluyor ve hızınız da 3 Mbit oluyor.
Yani kablonet çerçevesi içerisinde bir tarife mi seçmeli Başka sağlayıcılara geçersek çok mu masraf ederiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mirirawia
quote:
Yani kablonet çerçevesi içerisinde bir tarife mi seçmeli Başka sağlayıcılara geçersek çok mu masraf ederiz ?
Hiç kıpraşma kardeş, uydunet'ten vazgeçilir mi ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mirirawia Yani kablonet çerçevesi içerisinde bir tarife mi seçmeli Başka sağlayıcılara geçersek çok mu masraf ederiz ?
Bölgesinde Uydunet olsa, TTnet'in adını unutacak insanlar var ama, bölgesine Uydunet altyapısı kurulmadığı için ADSL kullanmak zorunda kalıyor. Bozma derim, daha yüksek hızlı tarifelerine bak. ADSL astarı yüzünden zaten pahalıya çıkıyor, yüksek hızlı paketlerle daha da coşmasın. Adil kullanımlı 8 Mbit paketi seçsen telefon faturası ile ödeyeceğin 70'i geçiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme