Şimdi Ara

kablosuz ağ bağdaştırıcıları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar sorunum şu modeme kablosuz olarak bağlıyım, internet erişimi var gözüküyor, sinyal kalitesi çok iyi ama internete bağlanamıyorum bir türlü. arada sırada bağlanmak uzun sürüyor sorun gider diyorum, kablosuz ağ bağdaştırıcıları sorunu diyor. aygıt yöneticisinden baktım microsoft 6to4 bağdaştırıcısı adı altında 100 küsür aygıt var hepsinin başında ünlem işareti var. güncelle diyorum zaten güncel diyor. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    cepten bağlanıyorum laptoptan bağlanamıyorum.

• Laptop marka modelinizin sitesinden güncel driverları ile veya recovery var ise bir driverları tekrar yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht_x

merhabalar sorunum şu modeme kablosuz olarak bağlıyım, internet erişimi var gözüküyor, sinyal kalitesi çok iyi ama internete bağlanamıyorum bir türlü. arada sırada bağlanmak uzun sürüyor sorun gider diyorum, kablosuz ağ bağdaştırıcıları sorunu diyor. aygıt yöneticisinden baktım microsoft 6to4 bağdaştırıcısı adı altında 100 küsür aygıt var hepsinin başında ünlem işareti var. güncelle diyorum zaten güncel diyor. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    cepten bağlanıyorum laptoptan bağlanamıyorum.

Sorun Bilgisayarda gözüküyor yapman gereken driveri güncellemek

Öncelikle yüklü olan driver kaldırmak ve tekrardan kurmak sorun çözülebileceğini düşünüyorum
  • sürücü zaten güncel diyor, bilgisayarın destek sitesinden sürücüyü yükledim. eskisini önce kaldırdım sürücü yazılımını sil seçeneğini de seçip kaldırdım. internetten yüklediğimi yükledim. ancak sorun devam ediyor. fiber internet kullanıyorum. cepten bağlanıp hız testi yapıyorum normal değerlerde. laptoptan hız testini ancak modemin yanında yapabiliyorum. o da beklenenin çok altında. yardım cı olur musunuz başka ne yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht_x

sürücü zaten güncel diyor, bilgisayarın destek sitesinden sürücüyü yükledim. eskisini önce kaldırdım sürücü yazılımını sil seçeneğini de seçip kaldırdım. internetten yüklediğimi yükledim. ancak sorun devam ediyor. fiber internet kullanıyorum. cepten bağlanıp hız testi yapıyorum normal değerlerde. laptoptan hız testini ancak modemin yanında yapabiliyorum. o da beklenenin çok altında. yardım cı olur musunuz başka ne yapayım?

internet protokolü sürüm 4 ve 6'yı otomatik dns yapabilir misin? Sorun çözülüyor bu şekilde. Bendede olmuştu.
  • dns ler otomatik ayarlarda. kablosuz ağ bağlantısı geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değildir diyor. iki oda öteden giremiyorum internete her şey normal. sinyal gücü mükemmel, internet erişimi diyor ama internete giremiyorum. başka ne yapcam, kafayı yiyecem
  • Ağ ve paylaşım merkezini aç
    sağ taraftan bağdaştırıcı ayarlarını değiştire bas
    ordan wlanı pasif et
    1 dakika kadar bekle
    tekrar aktif et
    ve birde baska bir modeme bağlanmayı dene sorunu tam çözelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4d00

Ağ ve paylaşım merkezini aç
    sağ taraftan bağdaştırıcı ayarlarını değiştire bas
    ordan wlanı pasif et
    1 dakika kadar bekle
    tekrar aktif et
    ve birde baska bir modeme bağlanmayı dene sorunu tam çözelim

denedim olmadı. antivirüs ve güvenlik duvarını da devre dışı bıraktım yinede olmadı. fiber internet almaz olaydım. cepten hızlı girebiliyorum. laptopa ne gıcığı var anlamadım. 20mbps civarı olması gerekirken laptoptan ancak 1-2mbps hızla giriyorum o da modemin yakınında. iki oda ötede herşey normalken giremiyorum.
    başka ağlara girebiliyorum cebiminkine mesela. bi tek bu pirelli marka modeme giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.