packard bell easy note EN LM98 notebookumda sürekli olarak kablosuz ağda sorun yaşamaktayım.. başlarda hiç çekmediğim sıkıntı yaklaşık 2 aydan beri çözemediğim büyük bir problem haline geldi, bu sebeple yardımcı olursanız sevinirim..
1-internet bağlantısı notebookta yok yada sorunlu iken, modeme kablo ile bağlı dreambox yada lg led tv de internet bağlantısı sorunsuz.. 2-kablosuz yerine kablolu modem taktığımda yada kablosuzdan kabloyla bağlantı yaptığımda sorun yok. 3-bir arkadaş saatlerce inceledi, dedi sen virüs kapmışsın, senelerdir kullandığım mcafee yi kaldırdı, nod32 ile tarattı, birçok virüs buldu ve temizledi..1-2 gün bağlantı fena değildi, sonra yine kopmalar yaşamaya başladım.. 4-Dün modemden işkillenip airties 540 kablosuz modem aldım..taktım ilk 1 saat süperdi sonradan başladı kopmalar..şu an sorunu bir türlü çözemiyorum..
kablolu bağlantı canavar gibi olduğuna ve modem değiştirdiğimde de sorun sürdüğüne göre ben olsa olsa notebook kablosuz ağ ayarlarında bir problem var diye düşünmekte ama sorunumu bir türlü çözememekteyim. başka bir arkadaşım, kablosuz modemin yanında telsiz telefon, cep telefon bulundurma falan dedi, telsiz telefonu uzaklaştırdım, gene sonuç alamadım..işin içinden çıkamıyorum.. ha bu arada bari turkcell vınn dan bağlanayım istedim.. giriş ekranında şifreyi yazdıktan ve bağlan tuşuna basar basmaz notebook mavi ekran olup, reset atıyor..kafayı yememek içten bile değil.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..(gerekirse ekran görüntülerini yüklemeye çalışacağım..)
Arkadaşınızın bahsettiği gibi bilgisayarınız virüs kapmış olabilir, elbette bu virüs de ağ bağlantınızı engelliyor olabilir.
Format diyeceğim ama, ne kadar zor bir işlem olmasa da uğraştırıcı fazlasıyla...
Tavsiyem notebook'a ait wireless ağ adaptörünün sürücüsünü kaldırıp, güncel sürümü yüklemenizdir. Ancak üzerine yüklemeyin.. Önce kaldırın, sonra bilgisayarı yeniden başlatıp, yeni sürücüyü kurun ya da yeni sürücü yayınlanmamışsa aynı sürücüyü yeniden kurun...
Probleminiz devam ederse, buraya yazarsınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme