Şimdi Ara

kablosuz ağa masaüstü pc den bağlanmayla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üst kat komşuda kablosuz internet var ve bizim karşı daireyle ortak kullanıyorlar bende ortak olmak istiyorum ama bazı sorularım var cevap verebilirseniz çok sevinirim.

windows 7 kullanıyorum. masaüstü bilgisayardan bu ağa nasıl bağlanabilirim. kablosuz modemmi almam gerekiyor? telefondan ağı görebiliyorum ve evin bazı yerlerinde hiç çekmiyor bazı yerlerinde 1 bazı yerlerinde 2 çizgi çekiyor.

diğer sorum ben bu ağa bağlandıgımda dns değiştirebilirmiyim? ve benim yaptığım işlemleri bir şekilde görme şansları varmı? internet bankacılıgına vs girmek güvenlimidir.

• mark87 kullanıcısına yanıt
    öncelikle wireless adaptörün olmadan bağlantı sağlaman imkansız. wireless adaptörü edinip pc ile iletişimini sağladıktan ve şifreyi daireden aldıktan sonra kullanabilirsin.ağa bağlandıktan sonra dns yi değiştirebilirsin ve yaptığın işlemleri göremezler merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzhanf40

öncelikle wireless adaptörün olmadan bağlantı sağlaman imkansız. wireless adaptörü edinip pc ile iletişimini sağladıktan ve şifreyi daireden aldıktan sonra kullanabilirsin.ağa bağlandıktan sonra dns yi değiştirebilirsin ve yaptığın işlemleri göremezler merak etme

cevap için çok teşekkürler.http://www.teknosa.com/urunler/125430162/aztech-wl552-wireless-n-usb-adaptor bu iyimidir sizce yada siz bir tane önerebilirmisiniz? daha yüksek ücretlilerle bunlar arasında ne gibi bi fark olabilir mesela daha düşük bağlantı hızımı

birde bunu direkt usbye takıyorum ve ağları görüyor değilmi? son olarak mesela telefon 1 çizgi çekiyor pc den bağlandıgım zaman düşük hızmı olur teşekkürler

Linkte ki ürünün olabilir fakat dikkat etmen gereken tek konu 300 mbps olması uzun mesafelerde işini görebilmesi için.
    sana ürünün yanında kurulum cd sini verirler büyük ihtimalle eğer yoksa yapman gereken netten sürücüsünü bulup yüklemek
    Hocam almışken biraz kaliteli alın kaliteli çeksin , merak etmeyin adaptör telefondan daha güçlü çeker fazla sıkıntı olmaz .
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.