Kablosuz bağlantıya ihtiyaç duyduğum süre bir hafta içerisinde bir kaç saat, bu nedenle ve de her türlü olası getirisi nedeniyle tek tuşla kablosuz bağlantıyı kapatabileceğim bir modem almak niyetindeyim.
Şöyle bir bakındım da, ZYXEL P-660HN-T1H olabilir gibi geldi. Ne dersiniz?
Ürün süper bende kullanıyorum ve hight power özelliği ile kablosuz sinyal seviyesini yükseltebiliyorsun bence şıklığı ve kullanılırlığı çok iyi bir ürün tavsiye ederim. 150 Mbps bana yeter dersen kaçırma derim. he 300 Mbps olsun diyorsan da p-660HNF1Z modeli var ZyXEL in onuda önerebilirim.
Yanıt konusunda ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım; teşekkür ederim.
150 Mbps fazlasıyla kafi. Fazla ölçüp biçmeyi gerektirecek bir durum da göremiyorum. Bu yazdıklarının ardından almaya karar verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: parstime
Ürün süper bende kullanıyorum ve hight power özelliği ile kablosuz sinyal seviyesini yükseltebiliyorsun bence şıklığı ve kullanılırlığı çok iyi bir ürün tavsiye ederim. 150 Mbps bana yeter dersen kaçırma derim. he 300 Mbps olsun diyorsan da p-660HNF1Z modeli var ZyXEL in onuda önerebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme