Şimdi Ara

Kablosuz bağlantı sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony vaıo vpcf13l8e h laptop a ilk defa dün format attım sitesinden tüm sürücüleri indirp kurmama rağmen ağ denetleyicisi ve temel sistem aygıtında ünlem işareti var .. Kablolu internete bağlanıyorum ancak kablosuz bağlanamıyorum nedeni ne olabilir ethernet drıver da indirdim kurdum ama ağ denetleyicisi sürücü yok kendi arıyo pc de bulamıyor yardım edin arkadaşlar modemin başında masur kaldım '' windows 7 ultımate 64 bit '' intel i5 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaystar35 -- 1 Kasım 2012; 19:33:59 >

• Bu ikisinide indirip bir dene

1: Tıkla
    2: Tıkla

Driverler Windows 7 içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Bu ikisinide indirip bir dene

1: Tıkla
    2: Tıkla

Driverler Windows 7 içindir.

hocam ultımate 64 bıt yüklu olmasına rağmen yukarda ıntel vlan driver 32 bıt olanı kuruluyo ama 64 bıt olanını kurmaya çaıştığımda bu yükleme paketi bu işlemci tarafından desteklenmıyo diye hata verıyo ama intel vlan drıver 32 bıt kurulmasına ragmen yıne kablosuz baglanamıyorum 64 bıtı de kuramıyorum şaşırıdm kaldım .s

• 64 bit olanını kur ama önce yüklediğini kaldır Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

64 bit olanını kur ama önce yüklediğini kaldır Tıkla

^^bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil . Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak , size programın x86 (32 bit) veya (64 bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yayımcısına başvurun^^

hocam 64 bit i de yuklemey calıştıgımda böle bi hata veriyor . Windows ultımate 64 bit yüklü .. 64 bit lik olan drıver ı yüklememem ragmen bu hatayı verıyo .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.