Şimdi Ara

Kablosuz çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba zaten forumda yeniyim hiç kullanmadım işallah konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar ben ttnet zyxel kullanıcısıyım şifreyi değiştirdim bir çok olay oldu internet ışığım kırmızı yandı felan 2 gün içinde yetkili servisle konuştuk düzelttirdik ama bu sefer ethernetten giriyorum internete kablosuz değil . Kablosuz olması lazım hem ortak kullanıyoruz aşşağıdakiler yararlanamıyor bende tabletten internetime giremiyorum yani kablolu girebiliyorum lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaertopraK

Merhaba zaten forumda yeniyim hiç kullanmadım işallah konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar ben ttnet zyxel kullanıcısıyım şifreyi değiştirdim bir çok olay oldu internet ışığım kırmızı yandı felan 2 gün içinde yetkili servisle konuştuk düzelttirdik ama bu sefer ethernetten giriyorum internete kablosuz değil . Kablosuz olması lazım hem ortak kullanıyoruz aşşağıdakiler yararlanamıyor bende tabletten internetime giremiyorum yani kablolu girebiliyorum lütfen yardım edin

kablosuz yayin devre disi olabilir

bu arada firmware guncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bi durum var bağlı gözüküyor internet erişimi diyor ethernet kablosunu çıkarıyorum genede internet var diyor ama internet açılmıyor yani bağlı internet erişimi var wifiden fakat her hangi bir siteye giremiyoruz
  • Bağdaştırıcı ayarlarına girerek wifi bağdaştırıcınızı sıfırlayın, modem ayarlarına girerek modeminizi fabrika ayarlarına çevirin ve servis sağlayınızın size verdiği bilgilerle modeminizi yeniden yapılandırın, kablosuz şifrenizi de değiştirerek kontrol edin.
  • bence öncelikle modeminin wifi ismini ve şifresini değiştirip o şekilde yeniden bağlanmayı dene, eğer daha öncede yapmış olduğun şifre değişiminde modemin kablosuz ağ ismini değiştirmediysen bilgisayarların ağ ismini eski şifre olarak kaydettiği için sorun yaşarsın modemin ayar menüsüne gir kablosuz ağ ismini daha önce yapmadığın bir isim ile değiştirip öyle dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.