Şimdi Ara

Kablosuz Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ev Sinema Sistemi almak için uzun zamandır araştırıyorum. Elemelerden sonra Sony N9100W almaya karar vermiştim. Ön kısmın kablolu olmasının bir sakıncası yoktu. Ön taraftaki kabloları Tv Ünitesinde saklamak kolay gibi. Arka Hoparlörlerin kablosuz olması yeterliydi. Odam da arka hoparlörlerin olacağı alanda (her iki tarafta da) 220 prizi var. Yani 220 olması da sorun değil. Amma Sony N9100W da arka hoparlörlerin kendi aralarında da kablo bağlantısı olduğunu öğrenince dumura uğradım. Nasıl kablosuzsa artık :D

Arkadaşlar istediğim basit aslında.
    -Ön Hoparlörler kablolu olabilir
    -Arka Hoparlörler sadece 220 ile bağlanabilir. Sağ ve solda birer prizim var. Ama her iki hoparlörün arasında diğer odanın girişi var yani ara boş. Bu sebepten dolayı her iki hoparlör birbirine bağlanmamalı.
    -Blu-Ray oynatıcılı olmalı
    -Amacım yüksek sesten ziyade kalietli ses almak.
    -Online Radyo vs.fena olmaz.
    -Maliyeti 1.500TL'yi geçmemeli :D
    -Çok çok profesyonel birşey istemiyorum. Gördüğüm kadarı ile ses sistemi engin bir deniz. Çok kaliteli ve pahalı sistemler var ama oraya erişemiyorum.

İlginize şimdiden teşekkürler.

• Şu anda İnternette LG HB966TRW gördüm. Biraz eski model olmakla birlikte çok övgü dolu mesajlar gördüm. Full kablosuz olduğundan bahsediyorlar ve sesin iyi olduğunu yazmışlar. Gerçekten bu kadar iyi midir acaba, kullanan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev sinema sistemi için tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Giriş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.