Şimdi Ara

kablosuz router problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben simdilik ADSL kullanıyorum fakat yarın kablonete geçicem... arkadaslar gelip kurlumu yapıcaklar... simdi benim elimde bir kablonet modem var (NET&SYS MNG-2005) ve birde 4 portu kablosuz ADSL modemim var (ZyXEL P-600) ... benim kablosuz internete ihtiyacım olucak... ne yapabilirm... suanda planım kablonet modemi bilgisayarıma baglayıp (bilgisayarda dahili wireless kartı var) bir adhoc kablosuz ağ yaratmak... fakat diğer bilgisayarların internete erişimi için ana makinenin (benim bilgisayarımın) açık olması gerekiyor... bunu onleyecek birsey yapabilirmiyim... kablonet modemi ADSL modeme baglayıp kablosuz hale getirebilirmiyim? tesekkurler

• yardım edebilecek yokmu ya? adamlar yarın gelecek su isi halletmem gerekiyor acilennn!!
  • aynı sorunun cavabını bende çok merak ediyorum.

bugün kabloneti aramayı düşünüyorum. şu anda Zyxell marka P-660HW-T1 v2 model kablosuz modem kullanıyorum.

evde yaptığım tüm bağlantılar wireless (desktop,notebook,psp,pda)

kablonet ile NETMASTER CXC-150 kullanmayı düşünüyorum.

bu kablomodemle Zyxell wireless modemi kullanarak en az 4 ayrı kablosuz ağ interneti kullanabilirmiyim?

Kullanamazsam hangi modemi almalıyım?Veya ek hangi donanımlar gerekiyor.
  • yok o adhoc yontermi olmuyor... kullandıgım sırketın laptop adhoc baglantı kabul etmiyor... sirket kısıtlama koymus... yaw lutfen yardımcı olun benim bu router olayını bugun içerisnde halletmem gerekiyor adamlar 3 saat sonra gelicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac_utilisateur -- 13 Temmuz 2009; 13:00:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.