Şimdi Ara

kablosuz uydu yardımı almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki çanak antenim war.alt ve üst kata dağıtım yapmıştık fakat 3 yıl oldu ve üst kata gelen kablolar aşındı oda değiştirmem gerekçesiyle kablonun eve girişi için pimapeni delmek zorunda kalıyoruz.
    benim aradığım teknoloji çanak antenden kablo ile gelsede balkonda duran bir kablosuz dağıtıcı ve onu evdeki dijitalde alacak karşılıkta alıcı sedace...çanakran kablosuz dağıtım olursa daha iyi olurdu ama balkona kadar kablom var zaten..
    çünkü yeni düzende salonda kablo yığınına yerim yok..ilgilerinize teşekkür ederim.
    bu arada lütfen köylü mehmet amcaya anlatır gibi anlatın pek fazla teknoloji takibi yapamayan çok yoğun çalışan bir öğretmenim.yaşım:30 bunak değilim:=)))

• 1.oncelikle ev kullanicilari icin oyle bir sistem yok
    2.odadan odaya video ve ses aktaran kablosuz cihazlar var receiverina bagliyorsun yaninda kumandasida var istedigin kanali zleyip zapping yapabiliyorsun fakat tek tunerli uydu alicin varsa ki buyuk ihtimalle tek tunerlidir seninki iki odada ayni kanali izlemek zorunda kalirsin
    3.tam anlamadim seni neden kablo salatasi yaptin yukariyi madem iki farkli uydu seyrediyorsun neden cift cikisli lnb ler almadin iki tanede disec iki farkli uyduyu disec ile birlestirp her kata tek kablo indirirdin
    4.sorun sadece pimapeni delmek istememense onun cok basit cozumu var ,pencere alti uydu ara kablosu bunlar yaklasik 30 cm oluyorlar ozel olarak pencere icin yapilmis ara kablolar cok yassi olduklari icin pencere sikisma olmadan kapanabiliyor karakoye bak olmadi internetten arat
  • tşkrller...
    zaten ikili lnb ve sadece tek kablo giriyo ama o da olmadan direk içeri ulaşsın istedim o pencere altı olayı iyi gözüküyo. onu deneyeceğim.ilginize teşşkrler..
  • http://cgi.ebay.co.uk/WINDOW-DOOR-FRAME-NO-DRILL-SATELLITE-F-SLIM-CABLE-SKY_W0QQitemZ180347383155QQcmdZViewItemQQptZUK_ConEle_SatCableFreeview_RL?hash=item180347383155&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

burada bir benzeri var.
    umarim bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: evren02002

tşkrller...
    zaten ikili lnb ve sadece tek kablo giriyo ama o da olmadan direk içeri ulaşsın istedim o pencere altı olayı iyi gözüküyo. onu deneyeceğim.ilginize teşşkrler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.