Şimdi Ara

Kablosuzdan alınan sinyali kablolu modeme yada kablosuz modeme verebilme olayı olurmu? OLAY şöyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuzdan alınan sinyali kablolu modeme yada kablosuz modeme verebilme olayı olurmu? OLAY şöyle ben WUS300 ile sinyali alıyorum arkadaştan bu sinyali kablolu modeme yada kablosuz modeme verebilirmiyim?

• Yaninda bir bilgisayar kullanarak evet ya da wap300 alip mesh ozelligiyle de istedigini yapabilirsin.
  • nasıl yani? benim dediğim
    750 metre yayın verebilir miyim? bunun için ne gereklidir bir 1 wlık bosster var anten lazım sanırım . Çanak antenle vereceğim oda öyle alacak ve çanağa panel anteni yerleştireceğim acaba olurmu? resimi inceleyin ve yorumunuzu bekliyorum benim için önemli. Nasıl halledebilirim bu işi. Birde benim net üzerinden bağlancak ben de başkasından bağlanıyorum(yankomuşudan(izinivar)).benim pc üzerinden bağlanabilir galiba öle bişi vardı ağ bağlantıllarımda?
    RESİM inceleyin
     Kablosuzdan alınan sinyali kablolu modeme yada kablosuz modeme verebilme olayı olurmu? OLAY şöyle

elimde eRize 1w var buna nasıl bir antenle bu mesafeyen ulaşırım vericinin katı 4 kat minimum alacının katı 3 kat antenler birbirini göremiyor sanırım

• Antenler birbirlerini gormedikleri surece zor.. Ayrica panel anteni canaga monte etmeniz bir ise yaramaz cunku panel antenin zaten
    icinde yansiticisi bulunur.. Canak anten kullanmak sadece yansiticisi bulunmayan cihazlar icin gecerli olur.

Antenlerin birbirlerini gormesi dahilinde US Robotics ve ya Intelli 24dBi BiDirectional panel antenler i$inizi gorecektir diye du$unuyorum keza
    alici kisimdaki Access Pointinde guc ayarlarinin arttirilabilir olmasi faydali olacaktir.
  • Kardeş bana şimdi hangi malzemeler gerekiyor bunu yazabilirmisin ayrıca ap nedir ne işe yarar. Birde dışarıdan aldığım kablosuz neti modeme verebilirmiyim yada dediğin ap ye verebilirmiiyim ki evde bunu kullanam başka makinede de bunu destekleyen donanım varmı adı nedir lütfen yardım edin bilen arkadaşlar
  • Armut pis($) agzima dus($)..
  • cevap bu mu bende birşey bilen forumdayım zannettim kendimi ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiginiz olay cok zor degil bu sekilde sistemler gordum biri de asagidaki linkde

http://forum.wirelessanten.com/viewtopic.php?f=16&t=296

resimlerden eklemek gerekirse;

Bu yukaridaki yer kopru gorevi goruyor ve 15 km ye kadar sinyal atiyor size de bu sekilde prof bir sistem gerekli diye dusunuyorum. Konu hakkinda daha detayli bilgileriwww.wirelessanten.com adresinde bulabileceginizi dusunuyorum

• D-Link DWL-2100AP Kablosuz Access Point kurulumunu nereye kurmalı ve kurulumu nasıl olmalıdır.
  • konunuzawww.wirelessanten.com da cevap verilmisdir cevabi gormek icin TILAYIN
  • AP ayarı ne olması gerekir Ap client ve AP modyu hangi yerde konumlanmalı
  • şuan kullandığım sistem.

mesafe 200m deki evin 1. katından benim eve (4.kat)

malzemeler

1 adet dandik wifi modem
    1 adet dandik tplink access point

birbirlerini görüyorlar (2side ev içindedir)

ama hiç sorun yok suan 200m den kablosuz alıp evin icindede kablosuz dağıtıyorum. istersem kabloda takarımda ne gerek.

I LOVE ACCESS POINTS AND WDS :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.