Şimdi Ara

Kabloyu keserek tekrar eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech X-540 ses sisteminde arka uydu hoparlörlere ayaklık aldım. Kabloları ayaklık profilinin içinden geçirmek için, ucundaki jakı çıkarmam (yani kabloyu kesmem gerekiyor) Kabloyu kesip ayaklıktan geçirdikten sonra aynı yerden ek yapmak bariz bir ses kaybına neden olur mu?

• ses frekans seviyesi için sağlam ve temiz ek yeri sorun yaratmaz sadece kablo görüntüsü çirkinleşir.
  • Görünüt mühim değil. Onu da ayarlayacağım zaten. Ama sesi bozulmaması önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

ses frekans seviyesi için sağlam ve temiz ek yeri sorun yaratmaz sadece kablo görüntüsü çirkinleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilketay

Görünüt mühim değil. Onu da ayarlayacağım zaten. Ama sesi bozulmaması önemli benim için.

Ancak ekleyeyim:
    Kablo çok uzarsa ve rulo yaparsanız kablo boyuna ve rulodaki sarım sayısına bağlı olarak uzatmanın ses kalitesine olumsuz etkisi olacaktır. bu nedenle en kısa kablo boyu olacak şekilde ekleme yapınız.
    Bu etkinin azalması için et kalınlığı fazla ve kabloları birbirinden eski 300 ohm tv kabloları gibi mümkün olduğunca iki hattı birbirinden uzaklaştırılmış kabloları tercih etmelisiniz. Ancak minik plastik uydular için burada bahsedilen etkinin kabinin kalitesizliğinin getirdiği etki yanında değerlendirilmesi gereksizdir gibi geliyor bana. Ancak ruloda sarım çok artarsa tizlerdeki azalma hissedilebilir. Bu kabinler zaten basları vermediğinden direnç yükselmesi sorun olmaz.

• Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi kullandığınız kablo en az 0.22 mm2 olsun, daha ince kablo kullanırsanız direnç oluşturur ve uydulardan ses alamazsınız, tecrübeyle sabit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYDU KABLOSUNA EK YAPMAK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.