Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kilo alıcam.Böyle maddi yardıma muhtaç insanlara destek çıkmayacaksak niye yaşıyoruz bu dünyada
  • 5 liraya fıstık hemde ücretsiz kargo bedava demek ! Bizim buralarda fıstığın kilosu 15 lira zaten.Abim kargosu ücretsiz 5 liraya satıyorsa o bize yardım ediyor demek.Umarım sıkıntıları tez zamanda geçer abimizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 2 Temmuz 2016; 5:34:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

5 kilo alıcam.Böyle maddi yardıma muhtaç insanlara destek çıkmayacaksak niye yaşıyoruz bu dünyada

Aynen hocam katılıyorum..İhtiyaç sahibi insanlara destek çıkmak insanlık vazifesi bence.Sık sık 5 er 10 ar kilo almak lazım.Ön ayak olup gittigidiyora filanda ilan açmasını sağlamak lazım (gg%10 komisyonu fiyatın üzerine ekleyerek)..Malum gittigidiyor kargo kampanyaları ile 10 kiloya kadar 5 tl+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 2 Temmuz 2016; 7:04:49 >
  • Allah yardımcısı olsun.
    https://www.facebook.com/lsmail.arslankurt
  • Facebook değil de herkesin ulaşabileceği bir platform üzerinden satış yaparsa dükkanını yıkarız Allah'ın izniyle...
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bayramda sonra sipariş geçeyım hem anne ve babama alayım hemde kendı evıme,kabuklu fıstıgı çok severım bol bol tuketırız
    10KG dan aşagı tek sipariş geçmem ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 2 Temmuz 2016; 11:12:02 >
  • 1 kilo felan alayım demeyin adam zarar eder.

hiç bir kargo öyle 2 - 3 TL taşıma yapmaz hesabını yapamıyor sanırım
  • Bende siparis vermeden cok konustum nasil para kazaniyorsun abi kargo ucretsiz fistik 5 lira diye. kargoyu engelli indirimim var dedi fistigida uyguna aliyorum diye belirtti en iyi ihtimal kargoya para vermiyordur fistigida 2-3 tl ye aliyor galiba. Ancak kargo kagidinda 7-8 tl den asagi fiyat yazmiyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bayrami atlatalim,ben de siparis gececem.Yalniz abinin sayfayi duzeltmesi,urunleri tek tek belirtmesi daha iyi olur.Bilmiyorum acti mi ama sahibinden vs yerlere de acarsa daha iyi satis yapabilir.

• Aramızda Osmaniyeli hiç mi üye yok. Ben abiyle konuştum. Durumu anlattım ancak abi bu işlerden anlamıyor. Sürekli fıstık kaliteli siz de alın bize yardımcı olun diyor.
    Ben dedim ki daha kaliteli bir fıstık bul taze kavrulmuş fiyatı da kazanacağın şekilde yaz biz senden alacağız dedim ama anlatamadım. Fiyatları tek tek yaz resmini de çek dedim. Onu da anlatamadım. Birisi yardımcı olsa daha iyi olur.
    Ben yine de bayramdan sonra alacağım.

• Konu neden konu dışına taşındı? Bundan daha iyi sıcak fırsat var mı? 5 liraya fıstık.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Konu neden konu dışına taşındı? Bundan daha iyi sıcak fırsat var mı? 5 liraya fıstık.

Üst konu olmalı herşey para değil

• Konuyu bulandırmayım ama şahsı doğrulayan oldu mu?

• Konu up
  • Mesajım bulunsun
  • Hayrına up
  • Bende alıcam bişeyler bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son siparisimde gelen ic fistiklar iri boy geldi ancak kucuk olan daha lezzetliydi sanki favorim yine kabuklu siparis vermeyenler icin hem tavsiye hem hatirlatma icin

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 4 çocuk 4 üde sağlıklı maş. kimi uğraşır olmaz kiminede 4 tane birden. kargo ücret almıyordur başka kurtarmaz.
    biz şirket olarak zarflara 4Tl fiyat zor aldık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.