Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmaniyenin fıstığı güzel kaliteli olur.

Bende Osmaniyeye yakın bir yerde yaşıyorum burada bile kilosu 6 tl en bol zamanında.

Tüccara satsa zaten yazık hiç kâr edemez adam.Kargo ücretininde olmaması çok iyi.Bence çok alın 2 3 kg komşularınıza falan verirsiniz tüketemeyenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Osmaniyeden bir dhli arkadaşımız ulaşıp irtibat kursa güzel olur. İzlemeye aldım duruma göre 2-3 kg da ben alabilirim.

Sırf bu doğrulama sebebiyle beklemedeyim..

• Ben bugun alim yaptim abiden,5 kg kadar,foruma da cagirdim uye ol diye,bakalim.

• Bu arada satılan fıstık kuru fıstık mı yaş fıstık mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Bu işte bir gariplik var. Yardımsa elbette yapalım yapacağız da ama şu olayı netleştirmek lazım. 5 TL ye kargo dahil fıstık tuhaf geliyor bana. Üretici var kargo var bir de abi kazanacak. Osmaniye de olup abiyi gören varsa ve gerçekten de durum buysa alırız 5 10 kg eşe dosta dağıtırız ama dediğim gibi netleştirmek lazım.

• Şahıs hakkında olumsuz yorum çok fazla olduğundan mesajları siliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 22 Aralık 2016; 23:6:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Sayfasında ki Ziraat hesabının , hesap ismi nedir ? Ali Akkurt mu ? İsmail Akkurt mu ?

BİR ARKADAŞ YAZMIŞTI

"Birde 2 konuda uyari yapayim mesajlara hemen donus yapamayabiliyor birde bahsi gecen ziraat hesabi kardesinin adina ali arslankurt ben kendi adiyla yolladim banka isim uyusmazliginda geri iade etti parayi"
  • [DHTUBE=]
    Takip edelim. hesaba para yatirinca iletisimi facebook uzerinden mi kiruyoruz adres vs icin. Tlf var mi face de.

• dguoguz kullanıcısına yanıt
    Şahıs hakkında olumsuz yorumlardan dolayı mesajları siliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 22 Aralık 2016; 23:7:48 >
  • konu neden konu dışı'nda onu anlamadım. 5 liraya kargo dahil osmaniye fıstığı yanan fırsat değil de nedir? üstelik bir insana yardım söz konusu.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    konuyu sıcak fırsatlara açmıştım ancak taşımışlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıcak fırsat kuralları belli. Faturalı olmalı.

Bende arkadaştan ürünler aldım. Geldikten sonra yorum yaparım.

Kargo nasıl bedava yapıyor bilmiyorum ama sanırım özürlü olmasından dolayı kargo bedava olabilir. Bu da çok büyük bir avantaj. Ama nasıl 5 TL'ye satıyor onu bende bilmiyorum. Bildiğim tek şey varki hakikaten çok ucuz. Ürünler de gelirse bir çok kişiye söylemeyi planlıyorum.
  • Ben Osmaniyeliyim 8 ağustosta memlekete gideceğim 1 aylığına fırsat bulabilirsem uğramaya çalışacağım ama zaten Osmaniye fıstığı ile meşhur ve fiyat gerçekten çok uygun araştırmak lazim neden bu kadar uygun ve ihtiyaç durumuna bakmak lazim

• Arkadaslar isin aslini astarini net olarak belirleyebilicek olan var mi ? Osmaniyede olan ve durumu kanitlayabilicrk ? 5 10 lirasinda degilimde durum gorundugu gibiyse 10 kilo fistik alim sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Facebook değil de herkesin ulaşabileceği bir platform üzerinden satış yaparsa dükkanını yıkarız Allah'ın izniyle...

Evet ya, bende face, twitter vs hiç bir şey yok, buraya bile zor üye oldum ;)

• 1) konu çok dağınık, konuyu açan arkadaş detayları ilk mesajda toplasın biz de ordan okuyalım.
    2) bunun için ekstra yardım kampanyası da düzenleyebiliriz. Eğitime gidecek para helali hoş olsun.
    3) engelli olduğu için devletten yardım da sağlayabiliriz abimize, bilenler bi el atsın

• Durum nedir beyler ? Hesap bilgisi paylaşında alalım

• ilk mesaj güncellendi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Birkaç gün Osmaniye'deyim arkadaşlar. Eğer kabul ederse yanına gidebilirim. Sormak ve Öğrenmek istediklerinizi yazın yarın kendisine ileteyim.

Eğer içimizden birine açık adresini vermişse bana özelden gönderirse daha hızlı ulaşabilirim.
  • starback kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle olay doğru mu yoksa dolandırıcı mı onu öğrenin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.