Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaballi

Gönderilerin ve yapılan yardımların takibi için konu paylaşıma açılmıştır.

Yapılan ve/veya yapılacak yardımların maksadının hasıl olup olmamasının forum yönetimiyle hiçbir alakası yoktur.

5 Liraya ücretsiz kargo fıstık demek gerçekten bedava bir rakam doğruysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 9 Ağustos 2016; 16:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nedir şimdi son durum, başka konu da vardı da bulamadım onu.

hala ilk mesajdaki yöntem mi geçerli.

Yok..para gönderenlerin siparişlerinin gönderilmesi bekleniyor daha,anlaşılan yavaş yavaş göndermeye başladı.Herkesin sorunu bitene kadar yeni sipariş verilmesin
  • https://www.facebook.com/people/Ismail-Arslankurt/100009316101413 bu da satıcıya ait bir hesap sanırım.

herhangi birşeyle itham etmiyorum kimseyi ama sevdiği filmin DOLANDIRICIAR ve ilgi alanlarının DOLANDIRICILIK olması manidar

osmaniyeliyim ben de. fıstık fiyatları maksimum 10 tl dir burada. oda otogar da ki fiyatı. fıstık sezonun da 5 ye satılması normal yani. sokakta tezgahta satmak için buralara gelip 3-5 tl den alan da çok. Kabuklu ve ic fistik 5 tl

• Hayret onceden ziraat kullaniyodu simdi hem ptt hem isbankasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserteagle50ae

https://www.facebook.com/people/Ismail-Arslankurt/100009316101413 bu da satıcıya ait bir hesap sanırım.

herhangi birşeyle itham etmiyorum kimseyi ama sevdiği filmin DOLANDIRICIAR ve ilgi alanlarının DOLANDIRICILIK olması manidar

osmaniyeliyim ben de. fıstık fiyatları maksimum 10 tl dir burada. oda otogar da ki fiyatı. fıstık sezonun da 5 ye satılması normal yani. sokakta tezgahta satmak için buralara gelip 3-5 tl den alan da çok. Kabuklu ve ic fistik 5 tl

Bizim burda aracıyla satan biri geldi osmanyie fıstığı diye 5 tl den satıyordu tuzlu fıstıgı,yakıt maliyetini de düşünürsek hala kar ettiğine göre dediğiniz gibi bu arkadaşın da kar etmesi normal.

• Hayret hergun konu aciyorum siliniyordu ilk konu tekrar acilmis zaten olmasi gerekende buydu. bende son siparis icin gecikmeden dolayi ucret iadesi istemistim bugun yolladi.sorun cozulunce insallah daha saglikli sekilde satislara devam eder. tabi bugun yarin gonderiyorum yerine elinde fistik olmadiginda tedarik edecegini belirtmesi gerekiyor. ne olursa olsun bu tarz yaklasimindan dolayi bi sure siparis vermeyecegim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• omerx20 O kullanıcısına yanıt
    Ptt hesabi her zaman vardi ben o zaman sadece ziraati paylasmisim sebebini bilmiyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 21 Temmuz sipariş tarihim halen bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

benim 5 kiloyu dün kargolamış, takip kodu da verdi...

Parayı ne zaman göndermiştiniz?
  • Arpa sularını hazırladım öyle bekliyorum fıstıkları...
  • Benim sipariş 20 günü geçti. Maalesef gelen giden yok. Mesajlara da yanıt alamıyorum. İş inada bindi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

2 hafta oldu sanırım

EDIT: ürünlerim geldi, 5 kilo istedim, yarım kilo geldi, aradım, dönecekmiş, beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 10 Ağustos 2016; 11:58:12 >
  • 2 Temmuz da konu açılmış, ama siparişi alıp da olumlu referans yazan kimse yok. kimsenin kargosu gelmemiş mi?
    ben mesajların hepsini okudum, gözümden kaçmadıysa kargosunu teslim alan yok.
  • Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim sağol hayırlı günler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

2 hafta oldu sanırım

EDIT: ürünlerim geldi, 5 kilo istedim, yarım kilo geldi, aradım, dönecekmiş, beklemedeyim...

Ben 15 temmuzda göndermiştim.Beklemedeyiz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diso

Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim sağol hayırlı günler

hocam tamam da , 2 haftadır ürünü gelmeyen insanlar var
    gittigidiyordan hesap aç , komisyonunu da koy üstüne , öyle satış yap, yoksa biz de mağdur oluyoruz,
    bu hareketler sonucu insanlar da olumsuz algı oluşuyor, kimseden bişey alası kalmıyor, lütfen biraz empati yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diso

Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim sağol hayırlı günler

Sayın İsmail Bey,
    Fiziki durumunu anlattığın kadarı ile formdaki okuyan herkes az çok biliyor. Bu konuda kimse mualif değil, ancak bunu iyi niyetleri suiistimal etmek için kullanmak başka bir şey, kimseye zorla ürün satmıyorum
    demişsin ama, kimse de senden zorla ürün alma çabası içinde değil, arzı sen yarattın ve talep gördü. Nerdeyse 3-4 haftadır talebinin karşılanmasını bekleyenler var (ben dahil), zamanla çoğunluğun kafasında,
    oyalanmaktan oluşan olumsuz düşünceler de olabilir. Bu konuda görev birazda sana düşüyor. Sen de kusura bakma...

• Hocam allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun birşey demiyorum inanın hastane isi ile ugrâ râsiyorum vede stokta fıstık bitti yen8si tazes8 gelecek herkese gondereçem allahrazi olsun tesekkur ederim ožur dilerim

• Hocam işteyen arkadaş goruntulu arasın veya musaitşe gelsiň oşmaniyede goruselim mersinde hastanedeydim yanıma bir ârkadad geldi gordu sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var beş lirâlik urun ne yalânini konusunda dolandırıcı ligini yapım herkeş yesin Aileme destek olsun diye bes li4aya veriyordum ama bu ndan sonra kilosunu onliradan isteyen olursa verecem donanım da çok sıkıntı yasattu allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun

• Beklemedeyim. Sipariş veren arkadaşların ürünleri gönderilirse bende farklı farklı ürünlerden paket şeklinde alacağım. Normalde hiç birşey talep etmeden de yardım etmeyi düşünürüm ancak bunu kabul etmeyip çalışarak kazanmaya çalışana saygım kat kat daha fazladır fakat ortada,ki inanmıyorum öyle birdurum olsun, dolandırma gibi bir durum varsa diye sadece tedbiren bekliyorum . Ayrıca forumda da birçok insan şuan beklemede eminim..

Umarım tüm acil sağlık sorunlarınız hızlı şekilde düzelir, ürünleri temin etmeye başlayabilir ve gönderirsiniz bizde ihtiyaçlarımızı ne varsa sizden karşılarız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.