Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu bir süredir takip ediyorum da yazıklar olsun şu mesajları atanlara okurken ben hepiniz adına utandım. iki dakika kendinizi bu adam yerine koyun da öyle atın mesajları resmen isyanın intiharın eşiğine götürecek şeyler yazmışsınız biraz olsun merhametiniz kalmadı mı? velev ki gerçekten dolandırıcı olmuş olsun şu yazdıklarınızla kime iyi örnek oluyorsunuz? ben söyleyeyim her yaptığı yardımı yine kendi menfaati için yapanlara gayet iyi yol gösteriyorsunuz. bir de göndermese de sadakam olsun diyenler var ya vallaha diyecek birşey bulamıyorum helal olsun. ama yok bence yanına bırakmayın hepiniz dava açın adam hapislerde çürüsün yanına kalmasın ettikleri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazıyorum konularada pek ipleyen yok beni, burası sıcak fırsat bölümü değil mi ? Etik kavramını bilen arkadaşların bu konuya daha çok taviz vermeyip boş,anlamlı,detaylı her ne türden olursa olsun post yazmaları konuyu üste taşıyıp devamını getiricektir. Size ne din istismarcılığından bahsedeceğim nede bir zor durumdan bahsedeceğim ben bu tür olaylar-durumlar yüzünden haber izlemiyorum lakin beni bayağı üzüyor bu şekilde. Ben sıcak fırsat bölümünde böyle birşey görmek istemiyorum.. Sıcak fırsat bölümüne giren arkadaşların %90 ının zaten durumu müsait değilde fahiş fiyat ödemek istemiyor arkadaş yoksa burada ne işi var.

Madem yardım yapıcaksınız kimseye gösteriş yapmadan yapmalısınız ki yardım diyebilesiniz bu hangi din dil ırkta olursa yolu yordamı böyledir, ha gösteriş mi yapıcaksınız gidip adam akıllı yapın burada anca kendinizi avutursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeofrage

Geçen, çikolata satan bir engelli, konuşamayan akülü sandelyesinden çikolata uzatdı almayınca arabayı üstümü sürmüştü..o geldi aklıma

pazar çıkışı dilenci para vermedim diye arkamdan tükürmüştü, ayrıca üniversiteyi yeni bitirdim varsa üniversite mezunu arayan bana iş bulsun ne para ne pul istiyorum iş istiyorum makul fiyata :D nasılsa isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :D:D
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Konuyu bi süredir hep yanlış takip etmişsiniz.

Burada arkadaşlar yardım için veriş yapmıyor. Yardım için alış-veriş yapıyor. Söz verilen gibi veriş yapılmış ama verilmiş söze alış yapamamış. Sorun tamamen bu.

KArşılıksız hayra gönderme durumu yok. Hayır için para isteyen de yok. Yardımcı olun ticaret yapıyorum diyen biri var. Yardımcı olmak için ticaret yapan üyeler var. Ki artık üyeler tamamen haklı.
  • okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür bakın yukarıda adam geçen bi engelli çikolata satıyodu almadım diye arabasını üstüme sürdü yazmış. diğer yazılanlar da bundan çok aşağı şeyler değil çoğunda hakarete varan aşağılamalar var. sıcak fırsatlarda takılıyoruz diye human mod:off takılmanın alemi yok. adam geçenlerde yazmıştı hastane-yalnızlık durumları vesaire diye belirtmişti. yürüyemeyen bir insanın bu işleri üstelik yardım edeni olmadan ne şekilde yürütebileceğini zannediyorsunuz? velev ki bunların hepsi yalan olsun yine de şurada yazılanlar akıl alır gibi değil. Sadece kendinizi şu adamın yerine koyup konuyu bir okuyun biraz olsun vicdanınız varsa ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. işin acı tarafı bütün bunlar 5 liralık fıstık için, yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: likeslice

quote:

Geçen, çikolata satan bir engelli, konuşamayan akülü sandelyesinden çikolata uzatdı almayınca arabayı üstümü sürmüştü..o geldi aklıma

pazar çıkışı dilenci para vermedim diye arkamdan tükürmüştü, ayrıca üniversiteyi yeni bitirdim varsa üniversite mezunu arayan bana iş bulsun ne para ne pul istiyorum iş istiyorum makul fiyata :D nasılsa isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :D:D

Valla birader, Dilenci sağlamsa kafa göz dalaydın. Ama yok engelli filansa üstüne bide, hırsızın hiç suçu yok deyip (hünkarbeğendiler)linç ederler alim allah. İş konusuna gelince, yıllar önce flash TV spikeri, yüzünü siyaha boyayıp obama'dan bişeyler istemişti, abd'de dünyada baya bi yankı uyandırmışdı bence bi dene.. 😉

Şaka maka bi yana allah kolaylık versin kardeşim gönlüne göre bi iş bulursun inşalllah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda ara ara birileri çıkıp vicdan vs diyor ya sinir oluyorum. Yok 5 lira falan da filan...
    Bir insan bir sipariş vermişse,ücretini ödemişse bunu sorgulayabilir.
    Bir sürü kişi para gönderdiği halde ürününü alamamış,birileri çıkıp hala hakkını arayanları sorguluyor...
    Bu konu gerçekten can sıkıcı hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaa -- 20 Ağustos 2016; 9:22:30 >
  • Tam 1 ay oldu sipariş vereli , gelen giden bir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: likeslice

quote:

Valla birader, Dilenci sağlamsa kafa göz dalaydın. Ama yok engelli filansa üstüne bide, hırsızın hiç suçu yok deyip (hünkarbeğendiler)linç ederler alim allah. İş konusuna gelince, yıllar önce flash TV spikeri, yüzünü siyaha boyayıp obama'dan bişeyler istemişti, abd'de dünyada baya bi yankı uyandırmışdı bence bi dene.. 😉

Şaka maka bi yana allah kolaylık versin kardeşim gönlüne göre bi iş bulursun inşalllah.

Öncelikle teşekkür ederim biraz geç oldu ama kusura bakmayın hocam. Dilenci bir bayandı sıkıntı orada zabıtayı arayıp durumu izah ettim (bu arada istanbulda yaşıyorum) o kadar rahat bir konuşma tavrı vardı ki zabıtanın ''he oradan geçicekler bizim ekipler'' gibi bir şeyle karşılaşınca ihmal her yerde var hangisinden bahsetsem bilemedim her neyse bunada şükür ediyorum. Extra olarak hiç üşenmeden buralara kadar okuyan biri olursa ben yaşadım gördüm tecrübe edindim diye yazıyorum ister önemseyin ister önemsemeyin gözünüzle gidipte görmediğiniz birşeye gerçekten inanmayın devir çok kötü.

• Para gönderdiği halde halen fıstık veya diğer ürünlerini alamayanlar var değil mi arkadaşlar?
  • Estafurullah.. Birader.
    Aynen katılıyorum. hele ki İstanbuldaymışsın 7 tepeye inat 7 gözle bakmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Para gönderdiği halde halen fıstık veya diğer ürünlerini alamayanlar var değil mi arkadaşlar?

Evet ben hala 5 kg fıstık bekliyorum.
    şikayet etsem mi diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaa -- 24 Ağustos 2016; 8:18:15 >
  • Siz halen para istemeye devam ediyorsunuz ama
    donanımhaber'de para gönderip ürün bekleyenler var
    SAL 19:17

Merhaba efendim cogunu gönderdim stok sorunu vardi
    Sizinkinıde ğônderdim bugün onyedi gönderdim istersenız makbuzları gönderim
    Yok olurmu hocam gönderecem hem stok hem yeni taze ürün bekliyordum birde hastane ile ugrasıyorum ayakta bacakta sıkıntı var platınlerı ayak vucud kabul etmiyor sisme sıvı toplanması irin olustu gönderecem kusura bakmayın ozür dilerim

Dün yazmıştım facebooktan böyle demiş. Hayırlısı demek istiyorum.
  • Ürünü gelmeyenler lütfen facebook'tan da adamla iletişime geçin
    https://www.facebook.com/lsmail.arslankurt
  • Ne oldu gönderdi mi kimseye var mı teslim alan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Ne oldu gönderdi mi kimseye var mı teslim alan?

Sorunsuz alışveriş gerçekleşti. Hatta ücretsiz numune bile gönderildi. 10 kiloluk sipariş geçilecek bayram sonrası

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz hocam 1.5 aydır ses seda yok kendisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Ciddi misiniz hocam 1.5 aydır ses seda yok kendisinden

Vallahi hocam. Hatta hastanedeyken kendisi ile görüşecektim ancak işim çıktığı için görüşemedim. Gayet ilgili bir kişi olup bana fazlasıyla güven verdi. Siz siparişten önce mutlaka görüşün. Taze olarak bulmak için epey görüşüyor.

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    Benim 5 kg kolimde bayağı bir uğraştan sonra geldi, ama ilk ürünler bayattı, daha da almam, tavsiye de etmem

• 4007 kullanıcısına yanıt
    İlk siparişleri göndermiş anladığım kadarıyla Teemuz ayında. Konu tutmuş rağbet artmış sonradan yani Ağustos ayından sonrakileri göndermemiş. son 1 haftadır aralıklarla mesaj atıyorum görüyor ama cevap yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.