Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simerazzı

İlk siparişleri göndermiş anladığım kadarıyla Teemuz ayında. Konu tutmuş rağbet artmış sonradan yani Ağustos ayından sonrakileri göndermemiş. son 1 haftadır aralıklarla mesaj atıyorum görüyor ama cevap yazmıyor.

Açıkçası benimkilere yanıt veriyor ve ilk sipariş verenlerden sonra görüştüm. Ürünleri sorunsuz gönderdi. Ancak buradaki bazı elemanlar oldukça sert şeyler yazmıştı o zaman. Adam kilosunu 5 tl den ücretsiz kargo ile gönderiyor. Sadece kargo en az o kadar tutuyor ancak buradaki bazı şahıslar boş mezar görse atlayacakları için ucuz mezar görse sırf boşa gitmemesi için erken ölecekler olduğu için böyle yorumların gelmesi de normal. Konu yöneticisi ajanhakana mesaj attım ancak dönüş zahmetinde bulunmadı. Bende uğraşmadım. Kendisi bilir. Her neyse dediğim gibi durum bundan ibaret. Ayrıca son görüştüğümde gerekli paranın iade edeceğini söyledi. Forumdaki bazı arkadaşlarda empati olgusu olmadığı için kendilerine yakışacak şekilde davranıyorlar ki adamın e ticaret konusnda bilgisi yok. N11 yada gg tarzı sitelere üyelik açıp 10 tl +ücretsiz kargo ile satış yapsa kamyonla satış yapar. Ancak bilgisi ve yol gösteren yok.

• Bazısına ne desen boş. Anlamayınca anlamıyor. Kardeşim para vermişim, ürünümü istiyorum ve adam göndermedi, göndermiyor. Daha ne kadar basit yazılabilir????

Yardım nedir, nasıl yapılır kimse akıl öğretmesin. 1 ay sonra defalarca uğraştıktan sonra kargomu gönderdi, o da bayattı. Sıkıntıları varsa ki olabilir, bunları anlatmak ve telafi etmek için eline geçen hiçbir fırsatı kullanmadı.

Ben bu kişinin durumu ne olursa olsun iyi niyetli bir kişi olmadığı kanaatindeyim. Kusura bakmasın ama söylenen her şeyi de sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor'da bizim gibi 1 ay bekleyip ürün alamayacak ya da alırsa bile bayat ürün alacak enayi bulursa satış yapsın tabii ki. Size de iki gün sonra kazık atabilir, çok güvenmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Bazısına ne desen boş. Anlamayınca anlamıyor. Kardeşim para vermişim, ürünümü istiyorum ve adam göndermedi, göndermiyor. Daha ne kadar basit yazılabilir????

Yardım nedir, nasıl yapılır kimse akıl öğretmesin. 1 ay sonra defalarca uğraştıktan sonra kargomu gönderdi, o da bayattı. Sıkıntıları varsa ki olabilir, bunları anlatmak ve telafi etmek için eline geçen hiçbir fırsatı kullanmadı.

Ben bu kişinin durumu ne olursa olsun iyi niyetli bir kişi olmadığı kanaatindeyim. Kusura bakmasın ama söylenen her şeyi de sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yukarıda da belirttiğim gibi BANA KARŞI DAVRANIŞ BİÇİMİ oldukça olumluydu ki ücretsiz numune bile gönderildi. Tabi size yapılan bana yapılsa benim fikrim de öyle olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu'da ilgisi geçen satıcı şahsın facebook profilini inceledim ve bu şahsa kesinlikle güvenmiyorum.

• para yollayıpta ürünü gelmeyen var mı ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ‎Ismail Arslankurt
    bugün balıkesir üniversitesi sayfasına yazdıgı yazı:
    Merhaba yürüme engelliyim dörtüz çoçuklarım ve liseye giden oğlum var eşimde işitme engelli ailemin dörtüz çocuklarımın günlük ihtiyaçları cok zor karsılamakta engelli oluğum için çok zorlanıyorum dükan acacak durumum olmadıgından ailemin çocuklarımın günlük ihtiyaçlarını karsılamayabilmem ve destek icin kendi evde yaptıgımız elişi ürünlerimizi satmaya çalısıyoruz resimleri profilde var satamıyoruz destege ihtiyacımız var ilgilenip karınca kararınca gücünüz yettikce küçük birtane 5tlik bir ürünümüzden sizde alarak aileme çocuklarıma bizlere destek olursanız inanın herzaman duacıniz oluruz seviniriz yükümüz hafifler ihtiyaçlarımıza birtas çorbamıza katkınız inanın büyük olur lütfen Allahrızası için ilgisiz duyarsız kalmayın görmezden gelmeyın işbankası hesapno66070776173 iban.TR280006400000166070776173
    ptt hesapno13524773 Allah işyerinizde uğraşlarınızda yarve yardımcınız olsun kolaylıklar muvakafiyetler versin Allahrazı olsun sagolun dörtüzlerin babasıismailarslankurt 05455107820

elbette yardım amaclı bağış yollanabilir ama üstte görüldüğü üzere kargoların gönderilmedigi ,cevap verilmedigi ve 1-2 üyenin eski tanıdıgı olup dolandırıcı niteligi göstermesi ...
    profilinde bişey fark ettim belli zaman aralıklarında sürekli aynı paylaşım görülüyor bu ctrl+c ctrl+v durumuda degil bi döngüye sokulmuş gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 18 Aralık 2016; 16:55:55 >

• Zamanında almaya niyetlenmiştim almadım, Son durum ne oldu

• Şimdi kimse bana kızmasın...Adam yürüme engelli,eşi işitme engelli,doğru dürüst işi yok,para zaten yok ama ne hikmetse dört tane çocuk var...
  • 3 kilo parası göndermiştim. Gelen giden olmadı bana. Tokatlandık yani
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam , iyi ki sipariş vermemişim :)
  • Birkaç kere mesaj attım. Oyaladı beni, yok bugün gönderdim, yok yarın gönderdim, yok kargo yanlış gitmiş vs. Üstüne düşmedim bende, amacınız dolandırmaksa haram zıkkım olsun dedim. Tabi bunlar ağustos 2016 da oluyor
  • Ben 60 kilo sipariş ettim 2 parça halinde.. Sorunsuz geldi. Parasını da geldikten sonra gönderdim. Ancak bu şahıs hafta diyor ay oluyor.. Alternatif yoksa tercih edilebilir ancak..
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    60 kilo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

60 kilo mu

Hocam 60 kilo nedir ki ? Sadece hediye olarak dağıttım çoğunu.. Malı kuşkusuz kaliteli.. Marketlerde dahi bulamadım. 4 sipariş halinde 15 er kilo son seferde de 30 kilo istedim. toplamda 90 kilo civarında alışveriş yaptık. Hatta son seferkini çuvalla göndermiş

Kabuklu ve ic fistik 5 tl

Son posta 30 kiloluk olan

+ Çiğ isteyin. Evde kendiniz kavurun. Tadı mükemmel oluyor.. İsteyene tarifini veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 4 Mayıs 2017; 16:31:50 >

• hala sipariş veren var mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.