Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Diso yeni stok ne zaman gelecek? Ona göre ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Bizi aydınlatırsanız ona göre biz de kendimizi ayarlarız.
  • Allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun büyük ihtimalle hafta sonu veya pazartesi gibi hocam ama kilosunu onlirdaň verecem gercekteň herkez yesin ve aileme destek için satmaya çalışıyorum ama çok sıkıntı yaşadım bursa kusura bakmayın ozur dilerim sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilo 10 tl olacakmış.konu başlığını değişmeli.

sipariş geçen insanlar var,2-3 hafta oyalayıp,hastane işi olduğu söylenmiş.

forumdakilerin sipariş verirken ;toptan vermemesi gerekir diye düşünüyorum.

şu an dürüst satıcı görüntüsü yok.

kargo gelmezse 5-10tlden birşey olmaz ama satıcı kişi için 'damlaya damlaya göl olur' atasözü cuk oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 11 Ağustos 2016; 17:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diso

Allahrazi olsun tesekkur ederim sagolun büyük ihtimalle hafta sonu veya pazartesi gibi hocam ama kilosunu onlirdaň verecem gercekteň herkez yesin ve aileme destek için satmaya çalışıyorum ama çok sıkıntı yaşadım bursa kusura bakmayın ozur dilerim sağol

%100 zam yaptıracak enflasyon ne ara oldu :)
  • bunlara birazda 10 liradan satayım demiş!!
  • @Diso. birçok arkadaşın alma amacı birazda yardım niyetli olacağı için 5tl 10tl farketmez. 15tl ye dışardan alacğaıma yada 10tl'e yine senden alınır o sorun değil ama göndermeme gibi problemlerin çözülmesi lazım öncelikle.
  • bu devirde 4 çocuk büyütmek gerçekten zor. özellikle de çalışma sorunu olan için daha da zor. Allah yardımcınız olsun.
    fiyattan daha önemli olan konu ürün gönderimi yapılması. eğer kargoları gönderirseniz, forumdaki güvenilirliğiniz artacaktır.
  • Arkadaslar benim siparim 1 aydir gelmedi. Her gun mesaj atiyorum ariyorum. Cevap veren yok. Iyi niyetli biri degil. Almayin aldirmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 gün önce para gönderdim. Sonrasında İki kere mesaj attım ikisinde de yarın göndericem kargo bilgilerini atarım dedi. Ticaret yapıyorsan dürüst olacaksın. Elinde mal varsa gönderirsin yoksa şu tarihte gelecek o zaman gönderirim dersin. Kimseye tavsiye etmiyorum. Dürüst olsaydı 10 lirada 15 lirada olsa sık sık alırdım.

• Herkesi duygu sömürüsü ile semiriyor.. Dürüst değil, kimse bir şey siparişi vermesin, sosyal medya içinde cirit atarken turp gibi,
    iş yapmaya gelince öldüm bittim, hastanedeyim hastayım söylemleri ve akşama gönderiyorum sözleri ile oyalanır durursunuz...
  • var mı gelen giden?
  • 25 Gündür ben de bekliyorum. Eğer bir kötü niyeti varsa bişekilde biryerlerden çıkar.
  • türkiyede 79 milyon insan yaşıyor.
    40 milyonuda internetle haşır neşir oluyordur.
    bunlardan 100.000 tanesini dolandırsan 5tl 10tl vs çok iyi para götürürsün.
    hayla fıstık bekleyenler su içsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma_kaan -- 17 Ağustos 2016; 22:26:58 >
  • ADAM SAHTEKAR SAZAN AVI MAALESEF BENDE DÜŞTÜM BU TUZAĞA GEÇEN AYIN 26 DA VERDİĞİM SİPARİŞİN ÜZERİNE SU İÇTİK
  • Geçen, çikolata satan bir engelli, konuşamayan akülü sandelyesinden çikolata uzatdı almayınca arabayı üstümü sürmüştü..o geldi aklıma

• para iadesi isteyin alamayanlar benle iletişime geçsin garanti veremem ama yöntemi söyleyeyim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir ay olmuştur muhtemelen, gelen giden yok.

10 lira göndermiştim, gerçekten ihtiyaç sahibi ise göndermesine gerek yok, helal olsun, ama bunu söylesin.

Gönderirse, yaptığı el işi malzemelerden de alırım, kendisi kazanır.

Gönderemiyorsa, zaten sadaka olur. Yok dolandırıcı ise, paramı gaspetmiş demektir, benim 10 lira yine sadaka olur, ona da zehir zıkkım olur.

Burdaki asıl sorun 2 kg fıstığın gelip gelmemesi değil. Giden paradan ziyade yitirilen güven duygusu yok mu, işte o zaman çok şey kaybetmiş oluyoruz toplum olarak.
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    "üçüz" kısmını atlamışsın o zaman
  • samimi değil kanımca, kelimeleri kullanım şekli bile anlatıyor anlıyana
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.