Şimdi Ara

Kabuklu ve ic fistik 5 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
22
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dolandırıcı olduğunu sanmıyorum abiye siteye üye olmasını söyledim. yaptımı bilmiyorum ama mesajınızı görürse incinebilir bilginiz olsun dolandırıcı mı değilde durumunun teyit edilmesini istemek daha doğru olabilir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• instagram'da da hesabı var, dün gördüm kendi ismiyle açmış ordanda satış yapıyor ilgilenenler bakabilir
  • rakipsiz89 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence incinecek bir şey yok, ben de kendisinden bizzat foruma üye olmasını rica ettim çok iyi bağışlar toplayabileceğimizi söyledim. Sonuçta internet ortamında her 3 kişiden 2 si masum değil bizim şüphelenmemiz normal. Belki abimiz bu işlerle çok haşır neşir değilse alıngan davranabilir siz de haklısınız
  • İyigunler yurume engelliyim dörtüz çoçuklarım ve liseye giden oğlum var eşimde işitme engelli ihtiyaçlarını masraflarını karşılamakta yuruyemedim ve gezemedigim icin cok zorlanıyorum dükkan açacak durumum olmadigindan ailemin dörtüz çocuklarımın ihtiyaçlarıni temin edebilmek ve destek için kendi evde yaptımiz tesbih isimli bileklik ağaç yemek şeker kaşıgi elişi kavrulmuş çiğ ve kabuklu yerfıstığı gibi urunlerimizi satmaya çalışıyorum resimleri profilde var bakımları ihtiyaçları çok karsılamakta zorlanıyoruz desteğe ihtiyacımız var ilgilenip desteginiz katkiniz icinsizde karınca kararınca gucunuzun yetcince birtane 5liralik kucuk ürünlerimizden alıp Allahrizasi icin destek katkı umudumuz olurmusunuz duacınız oluruz seviniriz yükümüz hafifler inanın yapacaniz ufak bir desteğinizin ihtiyaclarimizi karsilamamizda ve corbamizda aileme katkisiniz büyük olur kargo ücretsiz olup desteginiz katkiniz için sizde kucuk bir ürünumuzden alarak desteginizi esirgemeyin neolurAllahrizasi icin ilgisiz duyarsız kalmayin görmezden gelmeyin Allahrazı olsun Rabbim gonlunuze gore versin ne sıkıntısı varsa gidersin inşaallah Osmaniye ziratbankasi subesi hesab no. 0014 59229093 5002
    Iban.TR440001000014 59229093 5002
    Osmaniye merkez ptt subesi
    hesapno,13524773dörtüzlerin babası 05455107820
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kabuklu ve ic fistik 5 tl Kabuklu ve ic fistik 5 tl Kabuklu ve ic fistik 5 tl Kabuklu ve ic fistik 5 tl Kabuklu ve ic fistik 5 tl Kabuklu ve ic fistik 5 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var beş liralık urunun ne yalanını söyleyeyim neden bu fiata olduğunu aciklayayim öncelikle yer fıstığının yetiştiği anayer burası osmaniye temin ettiğim yer aile çocuklara destek için uygun fiyattan veriyor kargoya gelince engelli indirimi var ve çocuklara destek için sponsor gibi birşey ondan bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim hayırlı günler

• Abi konuya katildi artik forum uzerindende iletisim kurabilirsiniz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece gezemediğim yuruyemedigim için ve aileme destek için kendi yaptımiz urunlerimizi yapıp satmaya çalışıyorum karşılıksız birşey yapmıyorum isteyen alır urunlerimizden kimseye zorla urun satmiyorum ayrıca resmi evraklarım resimlerim profilimde var beş liralık urunun ne yalanını söyleyeyim neden bu fiata olduğunu aciklayayim öncelikle yer fıstığının yetiştiği anayer burası osmaniye temin ettiğim yer aile çocuklara destek için uygun fiyattan veriyor kargoya gelince engelli indirimi var ve çocuklara destek için sponsor gibi birşey ondan bilmeden kirdim uzdum ise ozur dilerim hayırlı günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ürün almayı düşünüyorum ancak adresimizi kendisine nasıl ulaştırıyoruz? telefonla konuşarak mı yoksa mesaj falan mı atmak gerek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivb -- 15 Temmuz 2016; 1:48:50 >
  • ben kuruyemişçiyi hocam kilosunu 12 den alıyoruz toptan bu fiyata senden 10 kilo 10 kilo alırım
  • Konu ilk alımlar için takip sonrasında siparişlere geçerim.

Alım yapanlar nasıl aldıklarını sipariş aşamasından bahsederse ve ürün görsellerini koyarsa sevinirim.
  • daha eline geçen olmadı mı? konu 2 temmuzda açılmış.
  • rakipsiz89 kullanıcısına yanıt
    aldığın fıstığın fotosunu koyabilir misin?
  • AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    ürün ulaştı mı elinize ?
  • Nasıl alındığını merak edenler için yazıyorum; forum üzerinden pm gönderdim. Hesap numarasına ücreti yatırdığımı yazdım, kendisi telefon numarasına adres yazmamı istedi. Cep numarasına da kargo adresini yazdım. Hesaba parayı, telefona da kargo adresini yazıp gönderilmesini bekliyoruz.

• bugun facebook uzerınden gordum fıyatda uygun destekte verılmesı lazım
    2 hafta olmus hala alan yok sanırım
  • Ben çarşamba aldım,bugün kargoya verilecekmiş..Facebook üzerinden iletişime geçtim ben,kendisi para istemeden adres istedi,ben zaten yardım amaçlı aldığım için parayı atıp adres verdim,gelince foto atarım.
  • Yorumlara göre ben de alıcıyım . Fiyat cok iyi .

• Gönderilerin ve yapılan yardımların takibi için konu paylaşıma açılmıştır.

Yapılan ve/veya yapılacak yardımların maksadının hasıl olup olmamasının forum yönetimiyle hiçbir alakası yoktur.
  • benim 5 kiloyu dün kargolamış, takip kodu da verdi...
  • nedir şimdi son durum, başka konu da vardı da bulamadım onu.

hala ilk mesajdaki yöntem mi geçerli.

oo sebastian, diğer konuyu okudum da adam yardımımız haybeye gitti yazıyor ama içten içe fıstıkları alamadı diye üzülüyor gibi geldi bana :) sen yardım niyetindeysen 5 tl 10 tl gönderip arkasını arama, he nerde bizim fıstıklar diyorsan da o pek yardım işine girmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Ağustos 2016; 16:47:09 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.