Şimdi Ara

kabus 22 hakkında görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun cdsini alıcağımda güzel değilse boşa almayayım dedim

• Güzel yaw al kız kulesi falan süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saint4nger

oyunun cdsini alıcağımda güzel değilse boşa almayayım dedim

alma parana yazık
  • biraz şu bilmeceler falan karışık ya..keşke fps falan öyle bi türde yapsalarmış.
  • Korsan alacaksan hiç alma yok orjinal alcağım dersen gerçekten mekanlar çok güzel.Özellikle Kız Kulesi.
  • kardeş hiç kasma gta 4 çalıştıracak bi makina topla gta 4 ten başka birşey oynama geçen ps3te oynadım aklım gitti gavur yapıyor ya
  • Gavurun GTA 4'ü yapması öyle hemen olmadı,bizim oyun sektörümüzde emekleme aşamasında ayaklarımızın üzerinde durmaya başladığımızda bizde yaparız bir GTA 4 gibi bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Gavurun GTA 4'ü yapması öyle hemen olmadı,bizim oyun sektörümüzde emekleme aşamasında ayaklarımızın üzerinde durmaya başladığımızda bizde yaparız bir GTA 4 gibi bir oyun.

Biz GTA 4 yaparken adamlar ne yapar düşünmek bile istemiyorum
  • Topik hortlamış haberiniz yok. kabus mu kaldı artık
  • quote:

Gavurun GTA 4'ü yapması öyle hemen olmadı,bizim oyun sektörümüzde emekleme aşamasında ayaklarımızın üzerinde durmaya başladığımızda bizde yaparız bir GTA 4 gibi bir oyun.

boşversene ya bizimkiler anca oyuna yama yapmayı iyi bilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

quote:

sizin gibi düşünenler yüzünden bu ülkede birşey yapılamıyor zaten !
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Topik hortlamış haberiniz yok. kabus mu kaldı artık

kimsenın seyınde degıl hala kapısıoalr
  • Ben gerçek alacağım dedim gittim vestele 40 lira dedi dedim çok pahalı ya yabancı gerçek oyunlar bile 70'e fılan var 20'den aşyağı olsaydı alacakdım ama olmadı gittim sahte aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ötüken_23

Ben gerçek alacağım dedim gittim vestele 40 lira dedi dedim çok pahalı ya yabancı gerçek oyunlar bile 70'e fılan var 20'den aşyağı olsaydı alacakdım ama olmadı gittim sahte aldım.

Yabancı gerçek oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: Ötüken_23

Ben gerçek alacağım dedim gittim vestele 40 lira dedi dedim çok pahalı ya yabancı gerçek oyunlar bile 70'e fılan var 20'den aşyağı olsaydı alacakdım ama olmadı gittim sahte aldım.

Yabancı gerçek oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

quote:

sizin gibi düşünenler yüzünden bu ülkede birşey yapılamıyor zaten !

Ben böyle düşünüyom diye koca firmalar oyun mu yapamayacak.

• Ben rusyada bir cd dvd ayun satan bir markete girdim kabus 22 oyunu satış listesinde 2.sırada ve oyun ruscaya çevrilmiş halde"teritorya22 zona strakha",biz neden kendimizi beğenmiyorsak bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Ben rusyada bir cd dvd ayun satan bir markete girdim kabus 22 oyunu satış listesinde 2.sırada ve oyun ruscaya çevrilmiş halde"teritorya22 zona strakha",biz neden kendimizi beğenmiyorsak bilemiyorum

bu klasiktir zaten kasma kendini bu kadar balkan ülkeleri oyun yapar hiç bir yerde satılmaz Türkiye' de tutulur (örnek earth 2140 ben bile hala win 98 kurmayı düşünüyorum oynamak için) biz oyun yaparız hiç bi yerde tutulmaz rusçaya çevrilir belki onlar yer diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.