Şimdi Ara

Kaç dk antrenman yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki 1.30 saat civarı sürüyor karın antrenmanı biraz uzatıyor yoksa 1 saat sürmesi muhtemel

• ısınma ve kardio hariç 45 dk. sürüyor.
  • İzmir.li İ kullanıcısına yanıt
    canım sıkkınsa 1.30 keyufim yiyise gidiyo 2 saate kadar
  • Max 1.30 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 dk isinma haric.

• 45 dk nasıl sığdırıyorsunuz yahu salon boşmu oluyor acaba ondan mı benim 1.30 -2 saat kadar oluyor bazen daha fazla doluluğa görede oluyor kaç set kaç hareket yapıyorsunuz ki
  • toplam 20 set her set 8-12 tekrar arasi. gayet yetiyor 45 dk. aralarda fazla dinlemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde kaç saat fm oynuyorsunuz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45 dk-1 saat kardio hariç
  • 50 dk civari

• salonda 1.30 saat duruyosam yarım saati geyikle gecio.

• 45 dk ısınma hariç
  • 4-5 dakika ısınma + 45dakika benim için altın kurallar:

1)spor yaparken cep telefonuyla ilgilenmemek
    2)kimseyle muhattap olmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 18 Ocak 2014; 10:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

4-5 dakika ısınma + 45dakika benim için altın kurallar:

1)spor yaparken cep telefonuyla ilgilenmemek
    2)kimseyle muhattap olmamak

Hocam 4-5 dakika ısınmada hangi hareketleri yapıyorsunuz?
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    evden salona 5 dakika civarı yuruyorum salona gidince 5 dakika eliptik bisiklet 1dakika açma germe vs sonra yapacagım ilk hareketi hafif kiloyla başlıyorum.
  • Okulda eskiden antrenman yaparken ısınma hariç 50 dakika civarı sürüyordu.Zaten metro çıkışı ile salon girişi arasında da baya bir yol olduğu için o yolu koşarak gitsem bile ısınma oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mide-bel:15 dk. (olmadığı gün 6-7 dk. ısınma)
    ağırlık: 50-55 dk.
    kardio: 15 dk.
  • 45-85. Dk arasi

• Göründüğünden önemli bir konu olmuş. İnsanların dikkat etmesi lazım bu olaya.
    Öncelikle spor salonunda 2 saat duruyorsanız bir yerlerde yanlışınız vardır. Ya gereğinden fazla hareketiniz olduğu için yeteri kadar yüksek ağırlıkla çalışamıyorsunuzdur ya da set aralarında çok dinleniyorsunuzdur. 2 şekilde de vücut gelişiminiz olumsuz yönde etkilenir.

8 hareketiniz varsa, bu hareketler 4 setten oluşuyorsa;
    Her setin 1 dakika yapış, yarım dakika dinlenmeden oluştuğunu varsayarsak her hareket 6 dakika alır. Her hareket arasında da 1 dakika dinlenme olsa 55 dakika sürer. 5 dakika da ısınmaya gitsin. Max 1 saat sürmesi lazım ki çoğu hareketi yapmak aslında 1 dakika sürmüyor bile, supersetleri de saymıyorum.

Eğer dediğim şekilde max ağırlıkta fazla dinlenmeden 2 saat duran varsa da helal olsun. İnsandaki kasın o stresi kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama.
  • 45 dk mide antrenmanı da dahil açma germe yapıp hafif kiloyla başlıyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Göründüğünden önemli bir konu olmuş. İnsanların dikkat etmesi lazım bu olaya.
    Öncelikle spor salonunda 2 saat duruyorsanız bir yerlerde yanlışınız vardır. Ya gereğinden fazla hareketiniz olduğu için yeteri kadar yüksek ağırlıkla çalışamıyorsunuzdur ya da set aralarında çok dinleniyorsunuzdur. 2 şekilde de vücut gelişiminiz olumsuz yönde etkilenir.

8 hareketiniz varsa, bu hareketler 4 setten oluşuyorsa;
    Her setin 1 dakika yapış, yarım dakika dinlenmeden oluştuğunu varsayarsak her hareket 6 dakika alır. Her hareket arasında da 1 dakika dinlenme olsa 55 dakika sürer. 5 dakika da ısınmaya gitsin. Max 1 saat sürmesi lazım ki çoğu hareketi yapmak aslında 1 dakika sürmüyor bile, supersetleri de saymıyorum.

Eğer dediğim şekilde max ağırlıkta fazla dinlenmeden 2 saat duran varsa da helal olsun. İnsandaki kasın o stresi kaldırabileceğini pek sanmıyorum ama.

öyle hesaplıyosun sonra spor bitiyor bi bakıyosun 1.30 2 saat olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.