Şimdi Ara

Kaç Kredim Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
20.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF büroda kaç kredim olduğunu göremiyorum.

Kaç kredim olduğunu nasıl öğrenebilirim, internettede aradım bulamadım bir türlü, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaç Kredim Var? Nasıl Öğrenebilirim?

AÖF öğrencisi olarak, tamamladığınız ve devam etmekte olduğunuz derslerin kredilerini kolayca öğrenebilirsiniz.

AÖF Kaç Kredim Var Nasıl Öğrenilebilir:

• AÖF web sitesine giriş yapın: https://www.anadolu.edu.tr/
    • "Öğrenci Giriş" bölümüne tıklayın.
    • TC kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapın.
    • "Öğrenci İşleri" menüsünden "Ders Kayıtlarım" seçeneğine gidin.
    • Bu sayfada, aldığınız ve kayıtlı olduğunuz tüm dersler ve kredileri görebilirsiniz.

AÖF Toplam Kaç Kredim Var Nasıl Öğrenilebilir:

Yukarıda belirtilen adımları takip ederek tüm derslerinizin kredilerini görüntüleyebilirsiniz. Toplam kredinizi hesaplamak için bu kredileri toplamanız yeterlidir.

Bu yöntemle, toplam kaç kredi tamamladığınızı ve kaç krediye daha ihtiyacınız olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Bu bilgiler, kayıt yenileme, mezuniyet ve benzeri işlemler için gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yokmu bir bilen arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

Arkadaşlar AÖF büroda kaç kredim olduğunu göremiyorum.

Kaç kredim olduğunu nasıl öğrenebilirim, internettede aradım bulamadım bir türlü, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kaç kredi derken, bitirdiğin derslerin kredisini mi soruyorsun. Yoksa bu denem aldığın derslerin kredi toplamını mı soruyorsun?

Ders listesine bakarsan krediler yanlarında yazıyor. Kendin hesaplayabilirsin. Bir yarıyılda en fazla 45 krediye kadar ders alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

Arkadaşlar AÖF büroda kaç kredim olduğunu göremiyorum.

kaç kredi derken, bitirdiğin derslerin kredisini mi soruyorsun. Yoksa bu denem aldığın derslerin kredi toplamını mı soruyorsun?

Ders listesine bakarsan krediler yanlarında yazıyor. Kendin hesaplayabilirsin. Bir yarıyılda en fazla 45 krediye kadar ders alabilirsin.

Bitirdiğim derslerin kredisini soruyorum dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.