Şimdi Ara

Kaç Senedir Nedem Hiç Yeni Ses Sistemi Çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce neden kaç senedir güçlü bir ses sistemi çıkmıyor? türkiyede 2 marka var logitech ve creative her ikisi de kendilerini kanıtlamış firmalar ama kaç senedir ikiside güçlü ses sistemleri konusunda yeni bir ürün ortaya koymuyorlar creative gigaworksler megaworkslerden sonra den sonra güçlü bi sistem üretmedi 300 w üzeri logitech de z5500 den sonra kaç senedir z906 ile idare ediyor eskiden edifier ürünleri vardı fakat o da artık yok gibi bişey dünyada pc ses sistemi neden bu duruma geldi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemekshi -- 23 Kasım 2015; 11:15:00 >

• Piyasa doydu ayrıca bu tip dandik ürünlere bakan yok artık.
  • Edifier'lerin 2.0 kolonları maalesef artık pek pek ithal edilmiyor, yoksa hi-fi'ya başlangıç seviyeleri için çok uygun ürünlerdi.

Sorunuza gelince, zaten pazarı Creative ve Logitech doldurmuş durumda. Bir ara Philips girmeye çalıştı, çok satmadı... Özellikle Logitech'in (kendi amacına yönelik olarak düşünürsek) başarılı ürünleri var.

Her halükarda, kaliteli ses almak için bunlardan hızla uzaklaşmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR ile ne ilgisi var ki. multimedya piyasasi tiriviri zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    aklımdakiyle yazdığım şey olmamış haklısın creative in gigaworks megaworks hoparlörlerini kastetmiştim düzenlicem soruyu
  • Birincisi ; evet piyasa doydu. Aman doysun telefon gibi 6 ayda bir ses sistemi üretimini düşünemiyorum bence böyle daha iyi.

İkincisi ; ses sistemlerine yurdumuzda biraz geri planda kalıyor özellikle masaüstü kullanıcıları için, kaç pc kullanıcısında şuan 5.1 sistem + sağlam bir ses kartı varki. Olsada son ses açtıklarını sanmıyorum. Ben bile yıllardır 5.1 kullanırım yarım sesi geçtiğimi hatırlamıyorum ee sonuçta apartman dairesinde oturan var , konu komşu falan var. Ortalam bir kullnıcıya 20-40Watt arası bir 2+1 yetiyor. Bu yüzden çoğu kişi gerek duymuyor, bu işlerde arz talep meselesi yani.

Üçüncüsü ; (kritere göre değişir) sound bar denilen sistemler çıktı, bunlarda biraz baltaladı. Çünkü hem Bluetothlu olan var, Optik girişlisi var, usb girişlisi var. Atıyorum ses kartı sağlam adam optikten giriyor pc ye. Belki müzik dinlemek için o anda pc açmak istemiyor, alıyor sound bar ı buletooth moda telefondan veriyor ayarı. gibi örnekler gösterilebilir.

• Piyasanın doyduğu falan yok hifi şirketler örnek audioengine örnek citronic gibi firmalar masabasi pc ler icin bir seyler üretmeye başlayın ca çöpçü creative ve Logitech bu alandan yavaş yavaş çekilmeye başladılar

KeZa var oldukları yer sadece oyun aksesuarları ile sınırlı kalacak çünkü müzik onların isi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.