300e yakın var.bunların %5-10 arası benimkiler diğerleri babamın
30 a yakın kitap var..yeni toplamaya başladım zaten.yavaş yavaş artıcaktır
sadece ders kitapları var
quote:
Orijinalden alıntı: smile3367
Tüm kitapalrımı kayıt numarasıyla numaralandırdım. Tam rakam soylüyorum bugün itibariyle 5223 tane. maşallah demeyi unutmayın ve okuyun sizlerinde olur
Maaşallah, bir odayı sırf kitaplara ayırmışsındır. Kütüphane gibi
Arkadaşlar; Kütüphanemde bu kadar kitabın bulunmasıın sebebini sizlerle paylaşayım. Bir kitabı daha iyi anlayabilmek için.
Gidipte gelmeyenler ve annemin alıpta vermediklerini saymazsak 120 ye yakın okuduğum kitap var ve bu sayı her hafta artıyor. Ben kitaplarımı vermem ve bağışlamam hatta gidip kütüphaneden veya bir arkadaşımdan bile almam çok beğendiğim bir kitap olursa gider alırım okuduktan sonra kütüphaneme koyarım bu çok farklı bir tiryakilik bence.. Hatta her aldığım kitabın ilk sayfasına adımı tarihi nereden aldığımı o gün yaşadığım önemli bir şey varsa kısa bir not halinde yazarım bazen de o güne özel söylediğim bir şarkıyı hatta şiiri bile yazdığım olur.. Belki bir gün çocuğum veya torunum açar benden birşeyler bulur diye....
Gidipte gelmeyenler ve annemin alıpta vermediklerini saymazsak 120 ye yakın okuduğum kitap var ve bu sayı her hafta artıyor. Ben kitaplarımı vermem ve bağışlamam hatta gidip kütüphaneden veya bir arkadaşımdan bile almam çok beğendiğim bir kitap olursa gider alırım okuduktan sonra kütüphaneme koyarım bu çok farklı bir tiryakilik bence.. Hatta her aldığım kitabın ilk sayfasına adımı tarihi nereden aldığımı o gün yaşadığım önemli bir şey varsa kısa bir not halinde yazarım bazen de o güne özel söylediğim bir şarkıyı hatta şiiri bile yazdığım olur.. Belki bir gün çocuğum veya torunum açar benden birşeyler bulur diye....
Benden 1 tane daha oldugunu görmek güzel :D
bu konu içimi açıyor
5223 tane kitabı okudun mu yoksa sadece kütüphanende muhafaza mı ediyorsun? Ben de hatırı sayılır bir miktarda kitap okudum fakat bu gerçekten çok uç nokta olmuş. Eğer okuduysan helal olsun.
Şu anda 42 tane var ama okduklarım çok daha fazla Hep kütüphanelerden felan alıyorum malum fiyatlar pahalı ya korsan yada kütüphanede alıyorum.
1.1.2006 tarihinden itibaren okuduğum kitap sayısı: 171
Benim hiç yok ama okuduğum kitap sayısı son 2 ay içinde 6 ve son 1 yıl içinde 20-25.Hepsini arkadaşlardan temin ediyorum
merhaba arkadaşlar kitaplık almam lazım ama bir türlü uygun bişey bulamadım. yaklaşık 20 bin kitabım var..bazıları artık koli içinde depoda bekliyor. içim elvermiyor böyle olmasına..piyasadaki kitaplıklar işimi görmüyor ve seçenekler hep birbirine benziyor zaten. kullanışlı kitaplık (veya kütüphane artık herneyse) alabileceğim bir yer bilen varsa sevinirim. olmadı kendim yaptırıcam napayım. şimdiden teşekkürler.
38
Daha yeni kitap okumaya başladığım için 20 tanecik var.Ama alışkanlık haline getireceğim amacım ayda 4-5 kitap bitirmek olacak.
Kendi kütüphanemde 150 kadar, evde 2 bine yakın Annem ve babam zamanında deli gibi kitap almışlar
babam kütüphaneci olduğu için bayağı bi ekmeğini yiyorum kitap konusunda
10-15 tane , genelde çevreden otlanıyorum.(kütüphane )