Şimdi Ara

Kaç tane kitabınız var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar kitabınız var kütüphaneniz ne kadar geniş merak ettim

Benim 120 civarı 1 ay içinde 15 tane daha eklenecek kütüphaneme.

• Tam olarak 226 tane kitabım var.Yaklaşık 100 tanesi babamdan ve dedemden kalma.
  • konuyu görünce üşenmedım gitti kataplığa saydım.42 tane kitabım varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Tam olarak 226 tane kitabım var.Yaklaşık 100 tanesi babamdan ve dedemden kalma.

Vay be ne babalar dedeler varmış
  • Bütün kitaplarımı ablam götürdü
    2 tane var şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Tam olarak 226 tane kitabım var.Yaklaşık 100 tanesi babamdan ve dedemden kalma.

Vay be ne babalar dedeler varmış

bravo valla böyle dedeleri sırtımda taşırım
  • daha çnce buna benzer bir konu açılmıştı ama orda resimlerini paylamıştık

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36729547

500'den sonrasını saymadım
  • Babamdan kalanları saymayıp,sadece kendi satın aldıklarımı sayacak olursam 50-60 kitabım var.
  • Kaç tane olması önemli değil, kaç tanesini okuduğunuzdur. En önemlisi o kitapları kütüphanenizde tutunca ne oluyor. Okullara bağış yapsanız daha iyi değil mi?
  • Tek tek saymadım ama 200'e yakın kitap var. Bunların %90'nını okudum geriye kalanlar okunmayı bekliyor.

Muhammet Çelik, insanların kitaplarıyla oldukça kuvvetli bir bağı oluyor. Tabii ki önemli olan okuduğunuz kitap sayısı ve kitapların niteliği ancak yine de insan kesinlikle vermeye kıyamaz ya da bağışlamaya en azından ben kıyamam. Bırak bağışı geçenlerde arkadaşıma iki kitabımı ödünç verdim uykularıma giriyor kitaplar, okuyup getirse de rahata ersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le petit prince -- 21 Mart 2010; 15:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet Çelik

Kaç tane olması önemli değil, kaç tanesini okuduğunuzdur. En önemlisi o kitapları kütüphanenizde tutunca ne oluyor. Okullara bağış yapsanız daha iyi değil mi?

Okul kütüphanesine gidip kitap alan kaç kişi tanıyorsun? Yada onu geçtim gittiğin okulda düzenli kitap okuyan kaç kişi var/vardı?bu gün herhangi bir liseye git ordaki her 100 öğrenciden ancak 3 tanesi düzenli olarak kitap okuyordur. ben Anadolu lisesi öğrencisiydim kendi dönemimde 200 tane öğrenci vardı ve hepsini tanıyorum bunlardan 10 tanesi düzgün kitap okurdu (zaten bunların hepside eşit ağırlıkçıydı) diğerleride ancak ödev felan olduğunda zorunluktan kitap okurdu. Edebiyat öğretmenimiz lise 1-2 deyken kütüphane dolsun diye kitap bağışlatırdı ama sonra baktı ki alıp okuyan yok o da vazgeçti. Bu yüzden ben okul kütüphanesine kitap bağışlamayı saçma buluyorum. Ordaki kitaplar hiç okunmadan çürüyor en sonunda da hepsi çöpe atılıyor. Okumak isteyen öğrenci zaten kitap bulur. Benim annem tarih öğretmeni hergün öğrencilerine kitap götürüyor onlarda okuyup geri veriyor hatta bazıları kitap almak için bizim evimize geliyor. Yeni nesilin okuması için alacakaranlık gibi moda kitaplar çıkması lazım onuda zaten gidip alıyorlar ve birbirlerine göstere göstere okuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Kaç tane olması önemli değil, kaç tanesini okuduğunuzdur. En önemlisi o kitapları kütüphanenizde tutunca ne oluyor. Okullara bağış yapsanız daha iyi değil mi?

Okul kütüphanesine gidip kitap alan kaç kişi tanıyorsun? Yada onu geçtim gittiğin okulda düzenli kitap okuyan kaç kişi var/vardı?bu gün herhangi bir liseye git ordaki her 100 öğrenciden ancak 3 tanesi düzenli olarak kitap okuyordur. ben Anadolu lisesi öğrencisiydim kendi dönemimde 200 tane öğrenci vardı ve hepsini tanıyorum bunlardan 10 tanesi düzgün kitap okurdu (zaten bunların hepside eşit ağırlıkçıydı) diğerleride ancak ödev felan olduğunda zorunluktan kitap okurdu. Edebiyat öğretmenimiz lise 1-2 deyken kütüphane dolsun diye kitap bağışlatırdı ama sonra baktı ki alıp okuyan yok o da vazgeçti. Bu yüzden ben okul kütüphanesine kitap bağışlamayı saçma buluyorum. Ordaki kitaplar hiç okunmadan çürüyor en sonunda da hepsi çöpe atılıyor. Okumak isteyen öğrenci zaten kitap bulur. Benim annem tarih öğretmeni hergün öğrencilerine kitap götürüyor onlarda okuyup geri veriyor hatta bazıları kitap almak için bizim evimize geliyor. Yeni nesilin okuması için alacakaranlık gibi moda kitaplar çıkması lazım onuda zaten gidip alıyorlar ve birbirlerine göstere göstere okuyorlar

Özellikle lise 2.sınıfta 1 senede rahat kutuphaneden 15 katıp aldığımı hatırlarım. Sonraları sınav stresinden pek okumaz oldum.Ama Kütüphane hiç boş olmazdı hatta sınıfa kutuphane gorevlilerleri gelirdi kitapın süresi doldu verin artık derlerdi. Rahat 10 kişinin ismi okunurdu. Olaya böyle bakmamak gerek.
    Evdeki kitaplara gelince büyükbi kitaplığım var. Ansiklopedileri babamlardan kalma eski kitapları kardeşlerimin annemin babamın okudugu kitapkarı sayarsak bir kütüphaneden farksız

• 500 den fazladır babadan kalma kitaplık
  • Şuan elimde bulunan çoğu kitap ya kayboldu yada başkasına verdim geri alamadım, onları saymazsak 200 e yakın kitap bulunmakda.
  • çok var
  • 40-50 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

İnanın ben de kitap okumayı seven birisiyim şimdi kelebek kitabını yeni aldım başlayacağım ancak okulda kütüphaneden kitap almayı 2 ay öncesinde öğrendim koca 4 sene geçti hiç mi reklam yapmaz okul gelin kitap alın okuyun diye :/ ..

• 1 dolap dolusu..
  • kitap biriktirince ne oluyor. size ne katıyor? ben okuduğum kitabı eskiden arkadaşlarıma verirdim. şimdi ise internetten takas yapıyorum. okuduğum bir kitabı ikinci kez okumam. ikinci kez okunmaya değer hiç bir kitap çıkmadı karşıma.
  • Üstte birinin dediği gibi kitaplarla aramda bağ oluyor okuduktan sonra gözümün önünde dursun istiyorum.

İleride çocuklarıma kitaplarımı bırakmak istiyorum birde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.