metal fırtına 3-kızıl kurt harry potter ölüm yadigarları
quote:
Orijinalden alıntı: =lachesis=
daha yeni okumaya başladım 2 tane
metal fırtına 3-kızıl kurt harry potter ölüm yadigarları
Hiç yoktan iyidir
63 Tane Güncel Yani Son Bir Kaç Yıllık Kitaplar Var. Ve İlaveten 14 Tane Daha Eski Kitap Var...
benimde 200 taneye yakın var. daha çok okumamız lazım.
en az 500 e yakin diyebilirim ustelik verdigim paralara yanarim bu kadar kitap okudum hic bir isime yaramadi keske hukukcu olup hukuk kitaplari okusaydim yada doktor olup tip kitaplari okusaydim
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
en az 500 e yakin diyebilirim ustelik verdigim paralara yanarim bu kadar kitap okudum hic bir isime yaramadi keske hukukcu olup hukuk kitaplari okusaydim yada doktor olup tip kitaplari okusaydim
Bence yanılıyorsun okunan her kitap bence insana bir şeyler katar.
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
quote:
ben simdiye kadar hic bir faydasini gormedim bitirdigim kitaplarin haddi hesabi yok
bana kattigi sey ise bol bol kendi kendine konusmak ve asosyal yapmak birde konustugun zaman arkandan kimse bos ver su cahili demez onun disinda hic bir faydasi yok
1000'in üzerinde var da tam sayıyı bilmiyorum. Artık bir mühür yaptırmam lazım. Arkadaşların kitabıyla karışıyor. İki tane de el yazma kitabım oldu iki hafta önce. Sipariş verdiğim ve vereceğim kitaplar var. Kitap manyağıyım anlayacağınız.
quote:
Orijinalden alıntı: zombiland
1000'in üzerinde var da tam sayıyı bilmiyorum. Artık bir mühür yaptırmam lazım. Arkadaşların kitabıyla karışıyor. İki tane de el yazma kitabım oldu iki hafta önce. Sipariş verdiğim ve vereceğim kitaplar var. Kitap manyağıyım anlayacağınız.
oha bende 500 e yakin kitap resmen kitap icin evde adim atacak yer bulamiyorum 1000 tane kitabi nasil eve sokusturdun ?
Saymaya üşenmekten saymıyorum. Ancak tahminen, 120 tane olması lazım. Bu kitaplar, kitaplığımda durmayı hak eden kitaplar. Okuyupta kitaplığımda durmayı hak etmeyen kitapları ise ya arkadaşlarıma dağıtıyorum ya da ihtiyacı olan okullara kampanya dahilinde bağışlıyorum.
15-20
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
quote:
ben simdiye kadar hic bir faydasini gormedim bitirdigim kitaplarin haddi hesabi yok
bana kattigi sey ise bol bol kendi kendine konusmak ve asosyal yapmak birde konustugun zaman arkandan kimse bos ver su cahili demez onun disinda hic bir faydasi yok
Kendi kendine konuşmak ve asosyal doğru tespit, bana da oldu Bir kitaba başlayınca saatlerce bırakamazdım, geceleri uyumaz kimseyle görüşmezdim bitirmeden, o yüzden az arkadaşım ama yüzlerce kitabım oldu. Hala sayısını bilmiyorum, ama içlerinden bitane kaybolsun hemen anlarım.. Onun dışında bağışladığım eşe dosta verdiklerimde yüzlerce vardır.
Asla zaman kaybı görmedim, çoğunu hatırlamıyorum bile, ama iyiki okumuşum.. Aynı üniversite gibi, aslında öğrendiğin birşey yok temelde ama sana kattığı tek şey yaşanmışlık.. Tarih ve roman severim, tarihi romanları daha çok severim
Şimdi kitapların yerine tv ve sinemayı koydular insanlar..
200+ kendi kitabım var.Bundan daha fazla annem ve babamın var.Kitaplığımdaki kitapların %98 i okunmuş durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: cheetlack
Kendi kendine konuşmak ve asosyal doğru tespit, bana da oldu Bir kitaba başlayınca saatlerce bırakamazdım, geceleri uyumaz kimseyle görüşmezdim bitirmeden, o yüzden az arkadaşım ama yüzlerce kitabım oldu. Hala sayısını bilmiyorum, ama içlerinden bitane kaybolsun hemen anlarım.. Onun dışında bağışladığım eşe dosta verdiklerimde yüzlerce vardır.
Asla zaman kaybı görmedim, çoğunu hatırlamıyorum bile, ama iyiki okumuşum.. Aynı üniversite gibi, aslında öğrendiğin birşey yok temelde ama sana kattığı tek şey yaşanmışlık.. Tarih ve roman severim, tarihi romanları daha çok severim
Şimdi kitapların yerine tv ve sinemayı koydular insanlar..
Size katılıyorum
50 den fazla var eskiden de kalma şuan yeni okumaya başladım onları bitirdikten sonra dahada yenilerini rafıma dizicem
15-20 tane kendime ait var onun dışında ev kitap dolu
Kütüphaneye kitaplar sığmıyor artık yeni raf yaptırıcam marangoz geziyorum Ayrıca şey olayına sinir oluyorum kitabı veriyorum, ben kitaplarımı temiz tutmaya özen gösteririm ,adam gitmiş kahve altlığı yapmış, kitabı vermeyince de kitabını mı esirgiyorsun oluyor Veripte geri alamadığım 2-3 kitabım var,verdiğim adam başkasına vermiş ona gidiyorum o da ben başkasına verdim diyor elden ele geziyor Neyse artık alfabetik sırayla listesini çıkarıcam, hazine oldu iyice.
Yaklaşık 7000
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Yaklaşık 7000
Foto isteriz
30 tane falan var dolapta. Ama beni açan adam gibi bir tane kitap var: The secret (Sırlar)