Bildirim
Kaçak elektrik kullanım haritası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu işin cılkı çıkmış, kürtler Türkiye'ye meydan okuyor bizim merciler de nonoş gibi izliyor.
-
Yüzde ne demek. Kayıp miktarı mi. 100 lira hasancakken 40 lira mi kazanıyor bu şirketler. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir tüm türkiyede kırsal nüfus çok az. Her yer apartman Binası dolu neye göre bu oranlar ben anlamadım.
Ha böyleyse elektrik üretip satmanın bir anlamı kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2262441B1 -- 10 Kasım 2024; 1:58:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuraya bak, bildiğin haram merkezi. zaten bu yüzden b*k çukuru gibi o bölgeler, b*kun içinde yaşıyorlar işte
-
Sırf lisede Kürtçe biyoloji dersi görmedikleri için he. Kendilerini eşit hissetmiyorlar. O yüzden sadece.
Şimdi bir de akraba evliliği ve en çok sosyal yardım alan bölgeler haritalarını ekleyin.
Sırf eşit hissetmiyorlar diye he.
AK-MHPKK grubundan yeni bir Öcalan açıklaması gelebilir. Öcalan çıksın kaçak elektrik kullanımına karşı konuşsun diyebilirler
Oradaki kaçak kullanım bedelini diğer bölgelerdeki masum abonelere yansıtmalarına izin verenlerin kabahati yok nede olsa...
-
apartmanlardakiler de kaçak.
Oradaki otobanlar da devlet otobanı hep. Yapsana paralı bak gişeleri ateşe veriyorlar mı vermiyorlar mı bakalım?
-
Otobanalr devlet otobanı ama paralı. Zaten olması gereken bu değil mi. Yanlış olan diğerleri yap işlet olanlar aslında onlara bizim de karşı çıkmamız gerekiyor mantıken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu işin cılkı çıkmış, kürtler Türkiye'ye meydan okuyor bizim merciler de nonoş gibi izliyor. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X