Şimdi Ara

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sobee ve Türk Telekom firmaları yeni bir MMORPG oyun çıkaracakları haberini verdiler.Tamamen Türk yapımı olan oyunun kapalı beta kayıtları başlamış bulunuyor.Sobee firması daha önceden İstanbul Kıyamet Vakti,Süpercan,I can Football ve bir çok daha oyunu başarılı ile geliştirmişlerdir.Oyun ile ilgili şuan fazla görsel yok,görsel yayınlandıkça konu altından paylaşmaya çalışacam.Son zamanlarda kaliteli bir RPG bulmak zorlaşmıştı,umarım yıllarca oynanacak iyi bir oyun olur.

Site :http://www.kadermuhurleri.com

Facebook :https://www.facebook.com/kadermuhurleri/?ref=ts&fref=ts

İşte beklenen an geldi! Kader Mühürleri Açık Beta ile erişime açıldı!

Hemen kayıt olup, oyuna erişebilirsin!www.kadermuhurleri.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 28 Nisan 2016; 0:35:35 >

• Bir türk firmasının çok kaliteli bir mmorpg çıkarması çok zor gerçekten. insanlar dünyaca ünlü, Arena Net, Ncsoft, ESTsoft, Blizzard vs vs firmaların oyunlarına bile mırın kırın ediyorki bizim ülkeden herkesin bayılacağı bir oyun çıkması çok zor. zaten grafik konusunda çok geri bir ülkeyiz. Başarılı bir proje olması için kore gibi bir ülkeden 3-4 profesyonel grafikci animasyoncu vs transfer edilmeli. Zor gerçekten. ama böyle bir projenin olmasını ve tutulmasını çok isterim. keşke bizimkiler kazansın. ama ihtimal vermiyorum. umarım utandırım. zaten şimdi başlasalar oyun 3 yıla anca biter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Bir türk firmasının çok kaliteli bir mmorpg çıkarması çok zor gerçekten. insanlar dünyaca ünlü, Arena Net, Ncsoft, ESTsoft, Blizzard vs vs firmaların oyunlarına bile mırın kırın ediyorki bizim ülkeden herkesin bayılacağı bir oyun çıkması çok zor. zaten grafik konusunda çok geri bir ülkeyiz. Başarılı bir proje olması için kore gibi bir ülkeden 3-4 profesyonel grafikci animasyoncu vs transfer edilmeli. Zor gerçekten. ama böyle bir projenin olmasını ve tutulmasını çok isterim. keşke bizimkiler kazansın. ama ihtimal vermiyorum. umarım utandırım. zaten şimdi başlasalar oyun 3 yıla anca biter :)

O yüzden Steam Knight'ta 25 bin online oyuncu var.Türk oyuncu kitlesi böyle oyunları seviyor.Oyun çok iyide olabilir beklediğimiz gibide olmayabilir.Hiçbir video resim falan yok gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Şubat 2016; 14:40:24 >

• On yargili olmamak lazim,yaklasik olarak 10 yil boyunca İstanbul Kiyamet Vakti adli RPG oyun uzerinde calistilar.Burdaki birikimleri ile daha kaliteli bir oyun cikaracaklarini dusunuyorum. Unreal Engine oyun motoru ile calistiklarini duymustum,grafik olarakta RPG bir oyun icin yeterli olacaktir.Ayni zamanda E-spor'unda olacagi bir oyun olacak.Oyun ici gorselleri buyuk merakla bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Bir türk firmasının çok kaliteli bir mmorpg çıkarması çok zor gerçekten. insanlar dünyaca ünlü, Arena Net, Ncsoft, ESTsoft, Blizzard vs vs firmaların oyunlarına bile mırın kırın ediyorki bizim ülkeden herkesin bayılacağı bir oyun çıkması çok zor. zaten grafik konusunda çok geri bir ülkeyiz. Başarılı bir proje olması için kore gibi bir ülkeden 3-4 profesyonel grafikci animasyoncu vs transfer edilmeli. Zor gerçekten. ama böyle bir projenin olmasını ve tutulmasını çok isterim. keşke bizimkiler kazansın. ama ihtimal vermiyorum. umarım utandırım. zaten şimdi başlasalar oyun 3 yıla anca biter :)

Bu arada oyun 4 yıldır geliştiriliyor,geliştirilme aşaması tamamlandı.Kapalı beta alımları ile oyundaki hatalar bulunup,son rütuşlar yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 16 Şubat 2016; 15:03:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah çok güzel olurda paramızı en azından bir Türk yapımına harcarız sitesinde verilen bilgiler gerçekten insanı heyecanlandırıyor umarım grafik olarak eso gibi olur eso daki atmosfer gerçekten beni benden alıyor merakla beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içi video falan yok ama beta kaydımı yaptırdım umarım düşündüğüm gibi bir oyundur.
  • Hadi bakalım umarım başarılı olurlar. ne olursa olsun bir türk oyunu olcak. oynarmıyım bilmiyorum ama desteğimizi eksik etmeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki gönlümüz başarılı olmalarından yana bu birazda bize bağlı biraz destek vermek gerekiyor hem maddi hem manevi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Tabiki gönlümüz başarılı olmalarından yana bu birazda bize bağlı biraz destek vermek gerekiyor hem maddi hem manevi olarak.

Oynanış videosu oyun içi resim falan görseydik beklentileri yüksek tutup pişman olmak istemiyorum ama güzel bir oyun olursa her türlü desteği veririm.
  • https://www.youtube.com/watch?v=euyPEFIa3C0

hevesinizi kırmak gibi olmasın ama
  • Oney ya videoya baktımda eğer grafikler böyle ise yuh diyorum. Arkadaşım tamam millet olarak grafik konusunda dünyanın en kötü ülkelerinden biriyiz, anladık grafik çizemiyorsun mağdem git adam akıllı bir grafik motoru satın al onu kullan. İğrenç bir görüntü kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

https://www.youtube.com/watch?v=euyPEFIa3C0

hevesinizi kırmak gibi olmasın ama

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

Oney ya videoya baktımda eğer grafikler böyle ise yuh diyorum. Arkadaşım tamam millet olarak grafik konusunda dünyanın en kötü ülkelerinden biriyiz, anladık grafik çizemiyorsun mağdem git adam akıllı bir grafik motoru satın al onu kullan. İğrenç bir görüntü kalitesi.

Video çöp pek bir şeyde belli olmuyor zaten.İKV ortada ondan kötü bir oyun yapmazlar ama bu tanıtım nerede yapılmışsa berbat bir tanıtım.

• tvbunun kendi kanallarında dönüyor reklam
  • Kapali beta tarihi onumuzdeki hafta aciklaniyor.Ayni zamanda oynanis videolarida cok yakin bir zamanda geliyormus.Teaser videosu ise bugun yayinlandi.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1025352424190449&id=778143252244702

• sayfasında kapalı beta ile ilgili bir yazı göremedim en son gönderileri 19 şubatta oda tvbu da sönen spotları
  • Sebebini bilmiyorum ama paylasim yayinlandiktan 30dk sonra kaldirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan587

Sebebini bilmiyorum ama paylasim yayinlandiktan 30dk sonra kaldirildi.

• Kapali beta secimleri sonuclanmis,katilan arkadaslar maillerinizi spam kutusu dahil olmak uzere kontrol edin.
    Mail ornegi bu sekilde secilen bir arkadas paylasmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 8 Mart 2016; 18:51:07 >
  • Oyunun dun itibariyle ilk testine katildim.İlk testte sadece PvP modlari acikti.Oyunun PvP sistemi oldukca zevkli olmus,sadece karakter dengelerinde sikinti vardi oda kapali betadan sonra cozulecektir.Bir cok Mmorpg oyun denememe ragmen Moba+Mmorpg harmanlandigi bir oyun denememistim.Oyunun grafiklerine gelecek olursak Mmorpg bir oyun icin ust seviye,goz yormayan grafiklere sahip.Ortalama bir bilgisayar sistemine sahip olmama ragmen oyunu orta grafiklerde akici olarak oynadim.Oyun optimizasyon konusundada oldukca basarili gozukuyor.Son olarak oyunun oynanisi yari non-target diyebilirim.Bazi yetenekleri hedef secerek,bazilarini ise belirli alanlara kullaniyoruz.Gorsel paylasmak yasak oldugundan dolayi suanlik gorsel ekleyemiyorum.Kisa bir ozet puanlamasi yapmak gerekirse;

Grafik 5/5
    Oynanis 4/5
    Optimizasyon 5/5
    PvP 4/5
    PvE henuz denenmedi.
    Genel puan 4,5/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 18 Mart 2016; 13:29:00 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.