Şimdi Ara

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah oyuncusu bol olan bir oyun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak isteyip başvuru kaçıran varsa Part 2 için son 150 kişilik doldurmalık form kalmış. Girin takılın.

Edit :http://kadermuhurleri.com/kbt/basvuru.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 21 Mart 2016; 21:44:09 >
  • son 107 kişilik yer kalmış
  • 40 - ben = 39 form kaldı :)
  • Kayıtlar sona erdi.
  • Başvuru yapanlar maillerini kontrol etsin zira kabul edilenlerle bugün 20.00 - 22.00 arasında bişey deneyeceklermiş.
  • Dün akşam Kapalı Beta FAZ 2 için mail geldi. Oyunu deneme şansım oldu 4 ayrı karekter ile 2 farklı mapte PVP yaptık.Oyunun gerek grafikleri olsun gerek karekterler arasındaki denge olsun çok hoşuma gitti.Oynanışı gayet iyiydi. Biz sadece PVP modunu denedik.Hikaye kısmı daha duruyor.Oyunun PVP si için playerleri yeterince doyurucak gibi duruyor.Şundan emin olabilirsiniz yapımcıları SOBEE ve TÜRK TELEKOM kendilerini aşmışlar.Beklediğinizden ÇOK AMA ÇOK üstünde bir oyunu bize sunmaya hazırlanıyorlar.Yasak olmasa 4 ayrı karekter ile çektiğim videoları sizlerle paylaşırdım.Son olarak oyunda 5 farklı karekter var.Boyutu 1,5 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 24 Mart 2016; 10:09:24 >
  • Browser oyununda daha güzel görüntü kalitesi var , galiba yapımcılar ne kadar çirkin yapalım bu karakterleri diye düşünmüşler ve ortaya böyle sendromlu karakter suratları çıkmış asfgasdxasd
  • Kader Muhurleri hikaye fragmani yayinlandi.
    https://m.youtube.com/watch?v=SY4oi2nIYpM

• PvP oyun modlarında aynı anda karşılaşma başlatma ve grup oluşturmaya ilişkin durumları inceleyeceğiz.Bu akşam saat: 20:00 ile 22:00 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 25 Mart 2016; 14:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

PvP oyun modlarında aynı anda karşılaşma başlatma ve grup oluşturmaya ilişkin durumları inceleyeceğiz.Bu akşam saat: 20:00 ile 22:00 arası

Youtube da videosu falanda yok şu saçma sapan trailerlarla milletin aklında kötü oyun imajı bıraktılar biran önce açsınlarda görelim nasılmış.
  • Dostum inanki görsel ve video paylaşımı yasak yoksa pvp modunda çektiğim videoları paylaşırdım.şuan için 3vs3 ve 5vs5 pvp modunu deniyoruz.Hikaye modu kapalı betada denenecekmiş.Zaman olarak bir bilgi verilmedi.

• Arkadaş ne yasakmış, devlet yasağı sanki paylaş yaptırımı ne olcak sanki? Birde olsa dükkan senin edası ile "Vallahi paylaşcam da yasak" diyip duruyorusuz şaka gibi. :D
  • Kapalı beta testlerinden önce sözleşme imzalıyorsun ihlal halinde Türk Telekom tarafından tarafınıza para ve hapis cezası içeren dava açılabilir.Kimse kendini riske atıp paylaşmak istemez.Sobee'de eskiden çalışan bir geliştirici fotoğraf paylaşmış bunu paylaşabilirim şuanlık.

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 27 Mart 2016; 0:56:54 >
  • Grafikler yeterli görünüyor ama bir Türk firmasından çok ümitli değilim açıkçası. Lakin Güzel bir oyun yaparlarsa elbet oynanabilir. Önemli olan oyunu uluslararası platforma taşıyabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 27 Mart 2016; 2:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Bu mesaj silindi.
    Görsel paylaşılmamasının nedeni oyunun şuan kapalı beta aşamasında olması.Oyundaki hataları vs. oyunculara gösterip kötü izlenim kazanmak istemiyorlar.Oyun Türkiye'de geliştirildiği için kapalı beta aşaması uzun sürecek grafiklerde,oynanışta,yeteneklerde iyileştirmeler olacaktır.Bu arada Grafik olarak gerçekten iyi bir oyun olduğunu söyleyebilirim,yüksek grafik ayarında daha iyi farkediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 10 Nisan 2016; 21:53:52 >
  • Kader Mühürleri Resmi Facebook sayfasından Duyuru
    Kapalı Beta'ya katılmak için Büyük Fırsat!
    Kader Mühürleri KBT II. Faz için başvurular tekrar açıldı. Başvurunu yap, oyunu herkesten önce deneme şansını yakala!
    Başvuru formunu en geç 31 Mart Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurabilirsiniz. Seçilen kişiler ile Cuma günü iletişime geçilecektir.
    http://www.kadermuhurleri.com/kbt/basvuru.php
    Hatırlatma: Kapalı Beta'ya daha önce seçilmiş olan kullanıcıların tekrar başvurmalarına gerek yoktur.

• bugün sözde oyun indirme linki ve detaylı anlatım maili gelecekti saolsunlar hiçbirşeyin geldiği yok...
  • Kapalı betaya seçildiysen mail yolu ile bugün ulaşıldı.Mailini kontrol edip test zamanlarını öğrenebilirsin.

• Karakter kontrolleri, vuruş hissi, hassasiyeti 0 diyicem ama 0 bile değil -50 lerde geziyor. Bu arada oyun da sadece iki mod var. 3vs3 ve 5vs5. MOBA tarzı birşey olmuş. Hikaye modu bu beta da yoktu. Yakın temas sınıfları oynamaya kalkarsanız oyunu 5dk içinde silersiniz ona göre :) O kadar emek harcanmış ama olmamış. Sırf o harcanan emeğin hatrına girip oynadım. Başta yazığım sıkıntılar olmasaydı oynardım bu oyunu!

A.N.E.Y.H. Oynanışı çok iyi demişsin ama bençe çok kötü. Oyun tab target, mouse ile dönüşler yapılıyor, vuruş hassasiyeti sıfır, skill ıskalama var, animasyonlar yavaş yani skill tamamlanana kadar adam menzilinden çıkıyor. Kılıç Ustası geldi karşıma, adama acıdım. Tasarımcıyla kaça kaça kestim adamı. Kılıç Ustasını bende oynadım harbiden aşırı kötü, 10saniye büyü işlemez(saniyeden emin değilim) skilli olmasa kill alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 4 Nisan 2016; 3:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.