Şimdi Ara

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harika bir oyun olacağa benziyor İnşallah kendine bağlayacak ve sürükleyecek muhteşem bir oyun olur.
  • Oyun Açık Beta II.Faz'a geçiyor.Resmi açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz.

AÇIK BETA II.FAZ GELİYOR!
    Açık Beta I. Faz’a katılarak bildirimlerde bulunan ve oyunumuzun gelişmesine katkıda bulunan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
    Açık Beta I.Faz süresince en az 3 karakteri 20. seviyeye ulaşmış bulunan hesaplar Açık Beta Tester ünvanı almaya hak kazanmışlardır. Söz konusu ünvanlar "Başarım Sistemi" oyuna eklendiğinde bu hesaplara tanımlanacaktır.
    Açık Beta I.Faz’da oluşturulmuş tüm karakterler ve bu karakterlerin hesaplarında yer alan para/mücevher, mesajlar ve hesap envanteri sıfırlanacaktır.
    Açık Beta II. Faz’da oluşturulan karakterler silinmeyecektir.
    Sunucularımız 15 Haziran sabahı testler için kapatılacak ve 16 Haziran Perşembe günü güncelleme sonrasında tekrar erişime açılacaktır. Güncelleme içeriği ve Yama Notları aynı gün paylaşılacaktır.
    Sizlerin katılımı ve geri bildirimleri sayesinde şekillenen yeni içeriklerimizi deneyimleyeceğiniz için sabırsızlanıyoruz.
    II. Faz’da görüşmek üzere…

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı !

• neden türk mitolojisi yok yapımcılar şu listeyi incelesin herkes mi yunan sever anlamadım.
    http://listelist.com/turk-mitolojisi/
  • Neden gw2, wow veya elder scrolls yerine bu oyunu oynamalıyım ? Bu saydığım 3 oyunda oluşumunu tamamlamış eksiksiz çok güzel oyunlar. Mantıklı bir cevap olursa bende deneyebilirim.
  • Bu tarz durumlarda kıyaslama yaparak bir tercih sebebi oluşturamazsınız zaten. Sadece ortamda bulunmak istersiniz ve oynarsınız. Yoksa ismi ezberlenmiş oyunlardan bir artısı yok aksine eksiği çok.
  • Kısaca hala denememiş olanlar için öneri yapıyım. İstanbul kiyamet vaktini güzelce temasını yunanlara cekip aynı alt ve sadece görüntüde biraz düzeltmeye gidip ufak 1 yada 2 tane fiziksel motor özelliği koyup tekrar önümüze koymuşlar. Büyük çapla oyunlar yerine böyle küçük gelişmeleri desteklemek amaçlı oynanabilir demek isterdim ama resmen eski oyunu yeni bir sponsor alarak ortaya koymuşlar.
  • Şimdi indiriyorum da oyunu çok merak ettim.Bu tarz oyunlar için grafikler tatminkar duruyor.
  • Oyun Açık Beta'da fakat Kapalı betaymış gibi ilerliyor ve hızlı bir şekilde güncellemeler oyuna ekleniyor.Hatalar düzeltilip,iyileştirmeler yapıldıktan sonra yeni içeriklerle oyunun daha da gelişeceğini umuyorum.Oyun içinden Ayı kesiminden bir ekran görüntüsü paylaşıyorum.Ayrıca oyuna eklenen 2 yeni PvE modunun oynanış videolarını izleyebilirisiniz.

Hayatta Kal →https://youtu.be/4ZIsFT9RTlk

Arykanda Yıkım →https://youtu.be/lgx0jLxNMY0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 30 Haziran 2016; 11:27:54 >

• Yeni İçerik Paketi Yayınlandı !

Bu güncelleme ile beraber Minos’un Labirenti ve Mezat Pazarı oyuna eklendi.Ayrıca bir çok değişiklikte sizi bekliyor.
    Detaylı bilgi için >https://www.kadermuhurleri.com/News/Detail/57c06298fb3d3318b0c77ab7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 26 Ağustos 2016; 20:15:36 >

• berkan587 kullanıcısına yanıt
    Kapalı betasına katılmıştım hatta sanırım ilk katılan 10 kişiden biriydim belkide daha az tabi o dönem çok eksikleri vardı, party bile kurulamıyordu mesela yine yerli işi olduğu için ve özellikle yaş ortalamasının biraz yüksek olacağını tahmin ettiğim bir oyun olacağı için güzelde bir ortam bulursam akşamları bir iki saat takılacağım bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Kapalı betasına katılmıştım hatta sanırım ilk katılan 10 kişiden biriydim belkide daha az tabi o dönem çok eksikleri vardı, party bile kurulamıyordu mesela yine yerli işi olduğu için ve özellikle yaş ortalamasının biraz yüksek olacağını tahmin ettiğim bir oyun olacağı için güzelde bir ortam bulursam akşamları bir iki saat takılacağım bir oyun.

Bende kapalı betadan beri oyunu oynayıp,destek olmaya çalışıyorum.Gerçekten çok iyi güncellemeler geldi oyuna ve gelmeye de devam edecek.Yakında çok daha iyi bir oyun göreceğimizi düşünüyorum.
  • Ben oynarken lobby sistemi vardı hiç beğenmedim. Sıradan bir mmorpg gibi yap işte herkes bir şehirden başlasın npc den görev alsın başka şehre geçsin falan 2 ırk koy.
  • Kurduğum gibi kaldırdım ne yazık ki. Gördüğüm kadarıyla 1920x1080 çözünürlük desteği bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Kurduğum gibi kaldırdım ne yazık ki. Gördüğüm kadarıyla 1920x1080 çözünürlük desteği bile yok.

Biraz ön yargılı davranmışsın,oyuna girmeden ayarlarda penceresinde 1920x1080 çözünürlük desteği mevcut.
  • Rekabetçi Maç Modu Test Sezonu Başladı!

Rakiplerinle karşılaşıp rütbe atlayabileceğin ve gerçek gücünü öğrenebileceğin 3’e 3 Cimnazyum Rekabetçi Maç Modu, test sezonu ile Kader Mühürleri’ne ekleniyor!
    • Maçlarını kazan, rütbeni yükselt, en iyinin kim olduğunu herkese göster!
    • Dikkatlice uygulanmış elo sistemi ile, oyun gücünü test et!
    • Taktiksel oyunun ön plana çıktığı bu mod ile, gerçek bir e-spor deneyimi yaşa!
    Rekabetçi maçlarda yapılacak ilk 5 karşılaşmanın sonunda rütbeniz belirlenecek. Böylece rekabetçi maç modunda kendi rütbenize uygun kişilerle ve takımlarla karşı karşıya gelebileceksiniz.
    Rekabetçi maçlardan kaçış yok! Maç sona ermeden çıkış yapan oyuncular için hızlı ceza sistemi yakında geliyor!
    Test sezonu, rekabetçi modun testleri için eklenmiş olup, testler süresince rütbeler sıfırlanabilir ve oyun modları değiştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 2 Eylül 2016; 0:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan587

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Kurduğum gibi kaldırdım ne yazık ki. Gördüğüm kadarıyla 1920x1080 çözünürlük desteği bile yok.

Biraz ön yargılı davranmışsın,oyuna girmeden ayarlarda penceresinde 1920x1080 çözünürlük desteği mevcut.

Tekrar kurup deniyorum.
  • Arkadaşlar oyunun başında kılıç ustası oldum sonra görevlerde ilerledim ama bana görev verildi domuzları kovala Die ama gel gelelim gücüm yetmiyor levelim yükseldiği halde varmı bi taktiği olan o görevde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta MMO diye indirdim ama bu bildiğin lobi tabanlı rpg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.