Şimdi Ara

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapalı beta için çok fazla bilgi istiyorlardı formu doldurmaktan vazgeçtim. Sanki iphone 7' yi satışa çıkmadan önce test ediyoruz. Yayın yasağı falan bana çok saçma geldi. Biran açık betaya falan geçerlerde oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Nisan 2016; 6:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Karakter kontrolleri, vuruş hissi, hassasiyeti 0 diyicem ama 0 bile değil -50 lerde geziyor. Bu arada oyun da sadece iki mod var. 3vs3 ve 5vs5. MOBA tarzı birşey olmuş. Hikaye modu bu beta da yoktu. Yakın temas sınıfları oynamaya kalkarsanız oyunu 5dk içinde silersiniz ona göre :) O kadar emek harcanmış ama olmamış. Sırf o harcanan emeğin hatrına girip oynadım. Başta yazığım sıkıntılar olmasaydı oynardım bu oyunu!

A.N.E.Y.H. Oynanışı çok iyi demişsin ama bençe çok kötü. Oyun tab target, mouse ile dönüşler yapılıyor, vuruş hassasiyeti sıfır, skill ıskalama var, animasyonlar yavaş yani skill tamamlanana kadar adam menzilinden çıkıyor. Kılıç Ustası geldi karşıma, adama acıdım. Tasarımcıyla kaça kaça kestim adamı. Kılıç Ustasını bende oynadım harbiden aşırı kötü, 10saniye büyü işlemez(saniyeden emin değilim) skilli olmasa kill alamaz.

şimdi dostum 1 defa oynadın bu yorumlurı yazdın.Ben sadece 1 kez faz2 yi kaçırdım elim alıştı.Skillere ve mauseye yani sen bir iki oynamayla alışmaman normal ben kılıç ustasıyle en fazla kill aldığımı biliyorum.Valla daha oyun faz2 henüz yolun başında bu yüzden oyunun son halini görmeden bu tür yorumlardan uzak kalmanı öneririrm.Hikaye modu kapalı beta da denenecek düşün oyun daha kapalı beta bile değil neler değişir neler bizim oyuncu olarak oyundaki hataları rapor etmek yapanlara yardımcı olmak sen oyunun bu haliyle yorum yaparsan çok yanlış olur.

• Grafikleri çok güzel oyunun, İstanbul kıyamet vaktine göre büyük bir gelişme var. Mouse-klavye kullanımında,oynanıştan yana çok şikayet geliyor fakat zor olduğunu sanmıyorum, son beta testinde yaklaşık 4 saat boyunca tüm karakterlerle oynamaya çalıştım,aşırı derecede zorlanmadım. Sadece oynanış biraz yavaş kalıyor öyle söyleyeyim. Zaten henüz beta aşamasında,fikir belirtmek için çok erken diyorum ama benim ümidim var,çok güzel bir oyun bizleri bekliyor.
  • yokmu bi gelişme
  • Resmi Facebook sayfasından duyuru;

Kapalı Beta II.Faz Testlerine devam ediyoruz!
    Kader Mühürleri II. Faz testleri için yarın akşam (14 Nisan Perşembe) sunucularımız 20:00 ila 22:00 saatleri arasında erişime açık olacak.
    Tüm kapalı beta oyuncularımızı bekliyoruz!

Kader Mühürleri(MMORPG-Türk Yapımı) - Açık Beta Başladı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 20 Nisan 2016; 16:26:26 >
  • az once gırdım 1 5v5 attım kazandık anında cıkıp oyunu sıldım gırmez olaydım bu nasıl bır rezıllık ya turkler ıyı bısey yapsa sasardım ztn ayrıca su oyuna ıyı dıyen arkadaslar hayatlarında oyun gormemısler bundanda emınım 20 dakkalık bır kabustu resmen.
  • Oyunun PvE sistemi bugün itibariyle test edilmeye başlanacak,daha önceden kapali betaya seçilenler teste katılabilirler.

Resmi Facebook sayfasından duyuru;

Kapalı Beta III.Faz Başlıyor!
    Kader Mühürleri'nin merakla beklenen hikaye bölümlerinin de yer aldığı Kapalı Beta'nın üçüncü fazı bu akşam başlıyor.
    Sunucularımız saat 20:00 itibariyle tüm kapalı beta kullanıcılarına açık olacak ve ertesi gün bakım saatine kadar açık kalacaktır.
    Testlere tüm kapalı beta kullanıcılarını bekliyoruz!

• oyun acik beta basladi arkadaslar konu basligini guncelleyebilirsiniz
  • Kader Mühürleri Açık Beta ile erişime açıldı!
    Hemen Üye olup,başlayabilirsiniz.

• Oyun içi görseller;

• berkan587 kullanıcısına yanıt

Güzele benziyor, kaç gb gece indireyimde oynayayım az. 30_40gb değil demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kozbey

Güzele benziyor, kaç gb gece indireyimde oynayayım az. 30_40gb değil demi?

Oyunun şuan kurulu hali 2GB.Tüm bölgeler eklenmediği için şuanda böyle ilerde yeni gelen güncellemelerle biraz daha artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 27 Nisan 2016; 22:22:57 >
  • Oyun acount seviyesi olarak geliştiriliyor biliyorsunuz. İlk 2 seviyeyi görevle. 3 tamamlamak için Millet ormanında çar çöp toplayarak yada dağ keçisi keserek gıdım gıdım atlayacaksınız. Ben bir 15 dk napıcam simdi diye afalladım. Siz aynı tufaya düşmeyin. Punky yazarak pmleyip arkadas olarak ekleyebilirsiniz. Oyunun mükemmel oldugunu iddia etmiyoruz ama oynuyoruz zaman geçiyoruz.
  • arakdaşlar CİMNAZYUM u geçemiyorum geçen arkadaşlar yardımcı oabilirmi
  • Bir deneyelim bakalım
  • oyunun boyutu nedir
  • Oyun hiç beklediğim gibi çıkmadı. Türkçe dublajlar çok iyi olmuş oyun 2 gb. Oyun mmo havası vermiyor single player rpg oyun havasında ilerliyor. Rpg olarak satışa çıksaydı alacağım bir oyundu. Mmo olarak nasılmış göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Mayıs 2016; 23:49:33 >
  • Oyun arayışındayım gelsem mi bilemedim. İkna edecek var mı beni.
  • Beyler birlikte oynayalım oyunu çözmek biraz zor
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:57:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.