Şimdi Ara

KADETT 1.6 SEDAN yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkdaşlar ben yeni bir 1990 model kadett 1.6 sedan araç aldım bu araç hakkında bilğisi olanla bunun parça temini ile ilgili veya kullanımı ile ilgili yoksa sen ne yaptın ona parça bulamassın hemn sat diyende olabilir tabi tüm bilgilere açıgım yardımlarınızı bekliyorum saygılar yaşadığım yer izmir .

• arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan aracını aracın temizse aldığına hiç pişman olma zevkle binersin.parça sorunu pek fazla olmaz hele izmir gibi bir yerde aracın kullanımı orta düzeyde modeline göre rahat bi kullanımı var yakıtı gayet azdır bide seninki sedan aile kullanımı için çok rahattır. sana bu yorumu 4 kadett kullanmış olmam ve hala kullanmakta olduğum için yazdım şuan 86 model 1.8 kadett gsi kullanıyorum izmirden almıştım.herhangi bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız
  • cevabı yeni görüyorum üzerinden bayagı geçtiama yinede çok teşekkür ederim saygılar.
    bu arada ben arabayı sattım fort c -max chıa alıcam nasipse 2004 154 binde 22750 anlaştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Partner 1.9 yardım
    15 yıl önce açıldı
    Skoda Fabia 1.2 nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.